Jo, kdyz mas nekvalitni net tak nehrej HC v singlplaye.... OH WAIT!Ukuk píše: Tohle je ale pravdepodobme tvuj boj...Kdyz mas "nekvalitni" net tak nehraj HC nebo si porid "kvalitnejsi" net...
Diablo 3
Moderátor: Baneshee
- keistown
- Žlutá karta

-
Re: Diablo 3
- TankGeorge
- Začátečník

-
Hrajte na konzoli, když nechcete net. Užijte si cheaty. Pořád to dělá víc užitku, jak škody. Diablo v portfoliu Blizzu je prostě konzolová hra, kterou párkrát do roka na pár týdnů zapnete a zase se vrátíte k wowku. Nebudou přeci konkurovat vlastní dojné krávě. Smutné, ale pravdivé.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- LtK
- Začátečník

Tak som to teraz skontroloval. Mam nahratych cca 800 hodin. Za ten cas, neviem ci som mal 5 vypadkov. Ano, uznavam, ze ak by mi riplo 5 postav na HC tak to naserie.
Ale ani raz to nebolo tak, ze z nicoho nic.
A to som nehral len z domu, ale aj cez mobilny net, v zahranici, atd...
Ale ani raz to nebolo tak, ze z nicoho nic.
A to som nehral len z domu, ale aj cez mobilny net, v zahranici, atd...
i5 3570K, Asus Maximus V Gene Z, 16GB DDR3 1600 Corsair Vengeance, NVidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, Creative Inspire T5400, Enermax Pro82+ 620W, LCD Philips 240PW, watercooled
- zhor
- Začátečník

Me vypadne pripojeni zhruba v kazdy 2-3. spusteny hre, postava pritom muze behat dal ale nereaguje na kontakt s potvorama a klikani mysi. Win mi pritom hlasej ze neni pristup na internet ale kdyz vypnu D3 tak asi do minuty net zase nabehne. Nikdy jindy nez v D3 mi tohle nedela. Hraju jen SP takze to tim vic nasere protoze pripojeni je pro me zbytecny, navic pak podle ceny oprav zjistim ze me hra prohlasila za mrtvyho ale nastesti HC (pochopitelne) nehraju.
Krome toho od RoS na nekolika vzdycky stejnych mistech v A3 kdyz se vyhrne vic potvor tak mi hra trvale klesne pod 5fps coz ma podobnej dusledek jako pri odpojeni, maj tam asi jeste neco nedodelanyho...
Krome toho od RoS na nekolika vzdycky stejnych mistech v A3 kdyz se vyhrne vic potvor tak mi hra trvale klesne pod 5fps coz ma podobnej dusledek jako pri odpojeni, maj tam asi jeste neco nedodelanyho...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
- Alfajk
- Začátečník

-
a nekteri ten online stejne budou zuby nehty branit, asi jako ze 30fps je lepsich pro filmovejsi zazitek z hrani
a to nezminuju fakt,ze kdyz natahate pulku mapy na jedno misto, blizz server to prestane davat, vam vyleti ping na 500+ a klidne muzete chcipnout zase, nemluve o tom, ze to online pripojeni nejak nejspis souvisi i s fps,protoze pri urcitejch chvilich pada jak fps tak ping
a to nezminuju fakt,ze kdyz natahate pulku mapy na jedno misto, blizz server to prestane davat, vam vyleti ping na 500+ a klidne muzete chcipnout zase, nemluve o tom, ze to online pripojeni nejak nejspis souvisi i s fps,protoze pri urcitejch chvilich pada jak fps tak ping
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- keistown
- Žlutá karta

-
Kdyz nekomu nedojde, ze byt to bez "online je lepsi" tak by nechcipl, tak je hloupej. 
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Offline mod by byl moznej pokud neznehodnotil hru resp. 6socketu v cheste, 3 ve zbrani atd. jak je to ted na PS3/4 a xbox360/one, Pokud by tohle meli osefovane tak bych se tomu nebranil ... na druhou stranu sila D3 je hrani v parte cili tam by offline mod nepomohl.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nordire vzdej to, lidi to nikdy nepochopí...
- Alfajk
- Začátečník

-
tak proste moznost volby, kdo chce hrat online s postavou u blizzu tak muze, kdo chce hrat offline s moznosti joinout multiplayer pro postavy stejnyho typu, tak taky muze, problem vyresen
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A jak vyřešíš duplikaci? 
- Alfajk
- Začátečník

-
nijak, postava online bude nedotknutelna tak jako ted, postava offline bude stejne jako na konzoli, cas od casu normalni hra, cas od casu cheater kteryho kopnes
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
V tom pripade diky ze je tam nutnost online pripojeni ... kdyby to bylo dle tebe tak uz to vetsina hracu nehraje stejne tak jako na ps/xbox
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- LtK
- Začátečník

Ja by som bol za to, online ako doteraz a offline bez moznosti online.
Niekomu net pada, s tym sa asi neda nic robit, na druhe strane offline cheatovenie asi tiez neprospieva...
Kto bude cheiet hrat s xyz socketmi na postave, nech hra, aj ked to strati vyznam, ale nech to nemiesaju do realu...
BTW, PVP neexistuje a kto bude mat staty vyssie ako hra povoli, toho zabanuju...
Na druhu stranu by asi zabanovali aj mna, pretoze mam stary prsten kde je AS 9%, CC3% a CD 37%. Str je len 99, napriek tomu je to jeden z naj ring co som nasiel...
Niekomu net pada, s tym sa asi neda nic robit, na druhe strane offline cheatovenie asi tiez neprospieva...
Kto bude cheiet hrat s xyz socketmi na postave, nech hra, aj ked to strati vyznam, ale nech to nemiesaju do realu...
BTW, PVP neexistuje a kto bude mat staty vyssie ako hra povoli, toho zabanuju...
Na druhu stranu by asi zabanovali aj mna, pretoze mam stary prsten kde je AS 9%, CC3% a CD 37%. Str je len 99, napriek tomu je to jeden z naj ring co som nasiel...
i5 3570K, Asus Maximus V Gene Z, 16GB DDR3 1600 Corsair Vengeance, NVidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, Creative Inspire T5400, Enermax Pro82+ 620W, LCD Philips 240PW, watercooled
- keistown
- Žlutá karta

-
Libi se mi jak nekterym lidem strasne drasa nervy predstava ze si nekdo nekde cheatuje v offline hre. To by mi pozitek z luxusniho Diabla 3 opravdu skazilo. 
- LtK
- Začátečník

Ak si niekto cheatuje v offline hre, tak pre mna v poho. Dal by som tam ale upozornenie - mas to cheatnute, nestazuj si.
D2 som nehral online a cheatoval som hodne. A hra ma napriek tomu bavila.
IDDQD a IDKFA sa nestali slavnymi skratkami len tak pre nic za nic...
Ak je hra ulozena pred nespreskocitelnym XYZ minutovym videom a do 10sekund ma zabiju, tak sa nedivim, ze ludia cheatuju.
Ale problem nastava, ak sa to miesa. Postavy v hre, kde je aj PVP, rank system a pod sa nikdy nedostanu do top x = a nebudeme si klamat, aj to je pre niektorych motivacia hrat, t.j. byt ten najlepsi.
D2 som nehral online a cheatoval som hodne. A hra ma napriek tomu bavila.
IDDQD a IDKFA sa nestali slavnymi skratkami len tak pre nic za nic...
Ak je hra ulozena pred nespreskocitelnym XYZ minutovym videom a do 10sekund ma zabiju, tak sa nedivim, ze ludia cheatuju.
Ale problem nastava, ak sa to miesa. Postavy v hre, kde je aj PVP, rank system a pod sa nikdy nedostanu do top x = a nebudeme si klamat, aj to je pre niektorych motivacia hrat, t.j. byt ten najlepsi.
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Tak mi padly 3 Ceremonial Knife v jednom riftu a nic z toho Kukri
.
Zkoušíte někdo PTR? Nepřidali náhodou možnost hlasovat o ukončení riftu? Už mě přinejmenšim štvou ty debilové, který to v půlce riftu přestane bavit, rift ukončí, aby měli expy, a zbytek lidí má smůlu a oči pro pláč.
Zkoušíte někdo PTR? Nepřidali náhodou možnost hlasovat o ukončení riftu? Už mě přinejmenšim štvou ty debilové, který to v půlce riftu přestane bavit, rift ukončí, aby měli expy, a zbytek lidí má smůlu a oči pro pláč.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Nerboard
- Začátečník

-
jaky zmysel ma farmit rift az do konca. ked ti to vadi tak hraj solo. public je aj tak iba speed race
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

No ono jde o to, že rift guardian padne řekněme v prvnim/druhym patře riftu, kde mi většinou nepadne ani jedna leg. Kdežto když se pokračuje dál, napadá mi jich klidně i 5, 6. Solo hrát nechci, brečet taky ne. Jen bych zkrátka uvítal tuhle možnost.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Deyw
- Začátečník

sire tak ja mel neco podobnyho..hraju barbara a asi kolem 150hodin mi nepadla zadna furnance proste ani hovno..tak sem si zanadaval a bum hned dropla obycejna byl sem stastnej a hned den na to mi padla ancient furnance s 4,5k dmg..uplna bomba..takze zbran bych mel..jinak nechapu jak nekdo muze davat gr 45+ solo, protoze to je IK a ten boss na konci neumrskam ho ani za 10minut..hraju maratonce 
jinak hlasovani o konci GR by bylo fajn kolikrat hraju s kamosem a ten to neunese a nasere se a vypne mi to a ja pak nedam ani houno.. ptr nehraju pac je jen 1region a je cekacka jako krava a nechci cekat pul hodiny nez neco zkusim, kazdopadne ty postavy budou bomba - teda spis sety heh.
ps: zrovna ted nekomu z klanu padlo ancient kukri
jinak hlasovani o konci GR by bylo fajn kolikrat hraju s kamosem a ten to neunese a nasere se a vypne mi to a ja pak nedam ani houno.. ptr nehraju pac je jen 1region a je cekacka jako krava a nechci cekat pul hodiny nez neco zkusim, kazdopadne ty postavy budou bomba - teda spis sety heh.
ps: zrovna ted nekomu z klanu padlo ancient kukri