The Elder Scrolls V: Skyrim
Moderátor: Baneshee
- 1-Honza
- Začátečník

-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Parádní práce, jsem rád, že si se o ni s námi podělil. Taky jsem zkoušel upravovat nějaké textury a člověk na tom stráví spoustu času. A vždycky když jsem si říkal, že už je to dobrý a že to už tak nechám, tak jsem si třeba všimnul, že to někde nesedí a zase jsem se v tom začal vrtat. Prostě nekonečnej příběh 
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo, za to je třeba Hladise podrbat za uchem, že je na nás tak hodnej a podělil se s hyenama 
- Hladis
- Moderátor

Drbani za uchem si nechte. Jediny "drbani", který ma u me efekt pocitu uspokojeni, jsou Eura do moji srajtofle 
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Hladis
- Moderátor

Bych se moc nesmal. Pritulka ma zase pocit uspokojeni, když tu srajtofli obratem vybili
No ale to jsme trochu odbocili.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to přece ženská... s tím člověk musí počítat. Jak chlap vstoupí do maželství, tak vidí svoje prachy naposledy
) Ale konec OT. Je to věčné téma
- Hladis
- Moderátor

Jste prd testeri, nasel jsem další chyby. Mimo updatovani a oprav dodelavam Dawnguard a Dragonborn.
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sme a hlavně nevim, na co bych se měl zaměřit. Když najdu chybu, svedeš to na bethesdu a meshe 
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hladis, pokračuješ s laděním? Potřeboval bych vyřešit to, že když mi složka textur zabírá kolem 5gb a víc, začne to v krajině padat. Ačkoli to třeba s Hladis texturama vůbec nelaguje, prostě to zničehonic spadne.
- Octopuss
- Začátečník

Hladisi, co že přesně s těma texturama děláš? Víceméně jen upravuješ ty defaultní z hires packu?
P.S. Ten landscape pack je hotovej, nebo s tím ještě něco budeš dělat? A ty meshe tam, tos dělal sám nebo je to z nějakých modů? Koukal jsem třeba na mosty, ta textura je super, ale zjevně k tomu patří i nějaký meshe, ale s těma jsem trochu opatrnej, protože si nemám jak ověřit, v čem se liší.
P.P.S. \Textures\Landscape\coastbeach02_nn.dds - asi chyba ve jménu
P.S. Ten landscape pack je hotovej, nebo s tím ještě něco budeš dělat? A ty meshe tam, tos dělal sám nebo je to z nějakých modů? Koukal jsem třeba na mosty, ta textura je super, ale zjevně k tomu patří i nějaký meshe, ale s těma jsem trochu opatrnej, protože si nemám jak ověřit, v čem se liší.
P.P.S. \Textures\Landscape\coastbeach02_nn.dds - asi chyba ve jménu
- Hladis
- Moderátor

Vsechno mozny s tim delam. Nektery jsou homemade, nektery upraveny, zbytek posbiranej odjinud bez upravy (je minimum na co jsem nesahal) a cely je to slozeny do jednoho packu aby to sedelo dohromady.
Landscape je hotovej. Tam chybej jen meshe na volcanic area, protože to dela chyby v Soul Cairn. Ano patri k tomu mostu i meshe. Mesh na most je ze SMIM a pridany parallax. Na landscape se da dat ještě parallax s posledním ENB, ale to je dost práce navíc a velikost textur se zvedne vic jak dvakrát a to uz by haprovalo i na 3GB VRAM, takze na to kaslu.
Psal sem ze je tam chybka a jedno n odmazejte. To je pozůstatek když jsem delal normalovky a zkousel která sedne lip. Pomalu uploaduju znovu všechny packy s updaty a opravami, takze vse tu bude znovu.
RaZZoR:
S padanim ti moc nepomůžu. To nedela nejaka chyba v tom texture packu, ale bud ti pretekla pamet, nebo nejaky mod dela bordel.
Landscape je hotovej. Tam chybej jen meshe na volcanic area, protože to dela chyby v Soul Cairn. Ano patri k tomu mostu i meshe. Mesh na most je ze SMIM a pridany parallax. Na landscape se da dat ještě parallax s posledním ENB, ale to je dost práce navíc a velikost textur se zvedne vic jak dvakrát a to uz by haprovalo i na 3GB VRAM, takze na to kaslu.
Psal sem ze je tam chybka a jedno n odmazejte. To je pozůstatek když jsem delal normalovky a zkousel která sedne lip. Pomalu uploaduju znovu všechny packy s updaty a opravami, takze vse tu bude znovu.
RaZZoR:
S padanim ti moc nepomůžu. To nedela nejaka chyba v tom texture packu, ale bud ti pretekla pamet, nebo nejaky mod dela bordel.
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo já sem to blbě napsal, neni to tvejma texturama. To mi dělá s jakýmakoli, jak se velikost textur přehoupne přes kritickou hranici. Ta je někde kolem 8gb, v současnosti to je složka textures 5gb + 3gb hires dlc.
- Octopuss
- Začátečník

Všechny moje mody zabírají cca 35GB, a nic mi nepadá. Používáš ENBoost?RaZZoR píše:Jo já sem to blbě napsal, neni to tvejma texturama. To mi dělá s jakýmakoli, jak se velikost textur přehoupne přes kritickou hranici. Ta je někde kolem 8gb, v současnosti to je složka textures 5gb + 3gb hires dlc.
- Hladis
- Moderátor

Hra by nemela byt zavisla na tom, jakou velikost ma soubor s texturama. Jinak pokud chces srazit velikost textur v Hires DLC packu ve hre http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/9080/?
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nevim, leda by to nepobíral nějakej mod. Pár věcí na stabilizaci používám.
- Octopuss
- Začátečník

Naprostej základ je SKSE s patřičně nastaveným memory patchem a ENBoost (ENB s vypnutýma efektama).
- Hladis
- Moderátor

Pokud ne SKSE tak kdyztak SSME a ENB Boost tam musi byt taky, ikdyz ENB efekty nepouziva. Tyhle dve věci, jinak hra bude s texture packama nahodne padat.
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mám skse, cell stabilizer, ctd memory patch, safety load a enboost.
- Hladis
- Moderátor

Safety load vyhod. To je jen poslední zachrana u uplne zmrsenyho savu. CTD memory patch je co ? Cell stabilizer je jen pokud zvyšuješ ugrids. To SKSE mas dobře nastaveny a je ten memory patch tam funkcni ? Ja pouzivam jem SSME a ENB boost a jede vse ok.
- Hladis
- Moderátor

Dawnguard http://uloz.to/xfHTnhkU/hladis-dawnguard-retexture-rar
Dragonborn http://uloz.to/xNXiQDX8/hladis-dragonborn-retexture-rar
aktualizovany LOD http://uloz.to/x8heg6hn/hladis-lod-retexture-rar
Další budou nasledovat zítra (chvili trva nez se to uploadne). Znovu nahodim ty, co jsem sem uz daval s aktualizacema a opravama.
Dragonborn http://uloz.to/xNXiQDX8/hladis-dragonborn-retexture-rar
aktualizovany LOD http://uloz.to/x8heg6hn/hladis-lod-retexture-rar
Další budou nasledovat zítra (chvili trva nez se to uploadne). Znovu nahodim ty, co jsem sem uz daval s aktualizacema a opravama.