War Thunder

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: War Thunder

Příspěvek od RiCK »

Ja si v Ground Forces zatiaľ jazdím len v T-34 a KV-1 :D Tip na nejaký "OP OP OP!" tank resp. vetvu?

Inak dnes som si po dvoch či koľko rokoch zapol lietadielka a arkáda sa ovláda o niečo "horšie" ako predtým :D Akože predtým to bola fest arkáda, ale teraz už aj tá arkáda je o niečo ťažšia :D Mám len Yak-1B, IL-2 a MiG-3-15, sice sa mi niekedy podarí niekoho zostreliť, ale väčšinou dávam len assisty. Najhoršie je, keď sa na mňa niekto nalepí, to ho potom neztrasiem ani keby som neviem čo robil :D :( IL-2 je super, len si ma nikto nesmie všimnúť :-D

Ktorý že je ten ruský OP kanón, na ktorý sa každý sťažoval? ShVAK? Alebo ShKAS? Teraz expím na LaGG-3-35, LaGGy ma vždy vykosia a ani za boha sa ich nedá zbaviť :-D Už viem ako sa cítia polskie nobiky s 43% WR vo WoT :lol:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

z tanků mám dobré zkušenosti s kv85 - hodně vydrží a zabíjí, pak aus.G. a t34 d5t (ta sice neodrazí, ale killuje...)
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Nejhorší je, že když mám KV-1 ZiS 5 tak mi hned stoupne BR o docela velký číslo, takže jezdit pak v arkádě s dalšími tanky co mám je trošku nonsense. Takže jsem Zis 5 vyřadil z garáže a jezdím pořád s KV1 L-11 a T34 1941 a 1942 než vyexpím víc trochu lepších tanků. Protože s T34 r.1942 se proti IS-1 hraje dost blbě :D
PS5 Pro | LG OLED CX55
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Ricku: vetsinou vitezi prvni rana kapitana :mrgreen:

Problem nastava treba s I nebo II nemcema potkavat pocatecni shermany, opacne treba s T34 bez 85mm hrat proti oblude jako JgPz IV, ten bohate staci. A opet plati pravidlo, dvakrat mer, jednou rez.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

jj, většinou jak potkám shermena nebo tigra, tak končím

jinak kv1-zis je taky moc dobrý...
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Obrázek

:roll:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ták, KV-1 ZiS-5 už je v garáži. Ale nemôžem ho ani vyskúšať, už 5min. trčím vo fronte na realistickú bitvu :lol:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

V tenhle čas už je to s RB pojeb. Dej si arkádu. A taky pomůže, když kromě EU si zapneš i RU server.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak hral som to aj poobede a tiež čakal vo fronte nejakých 4-7min. a čakajúci na bitvu 100-200, rovnako ako teraz. Skúsil som spustiť simulátor, ale keď som videl, že na bitvu čaká 15 hráčov... :lol: Arkádu som už dlho, ale pokiaľ tam budú rovnaké pomôcky na streľbu ako v prípade lietadlových arkád, tak nie, dík.

//
V stocku tank nemá žiadne opravy? Už druhá bitva čo mi zničili delo a jediné čo som mohol spraviť bolo volať o pomoc aby ma niekto odtiahol (alebo na čo vlastne je ten hák). Nikde nikto, tak si říkám "Adventure Time!" a vydal som sa čelne proti Shermanom a podobnej hávěti, prevrátil som Hetzera, milión striel oddingáno od tankov a lietadiel, získal som nejaký Adamant Award a už len tým mojím YOLO rushom som získal nejakých 1500 bodov a skončil na prvom mieste :lol: Arkády sú lol.

A tá fyzika! Neuveriteľne realistická!
Obrázek
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Ne v zakladu nemas zadny opravy, musis si je vyzkoumat a hasicak taky. Muzes si to koupit za goldy, ale nemyslim si, ze zrovna u tohodle tanku je to neco smysluplnyho :)
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Fyzikální model je otřesný a bugů jak nasraných, i tak je to mnohonásobně zábavnější než Wot.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

přesně tak. a vypozoroval jsem, že se u WT tak nerozčiluji jako u wot... i když je porážka...
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Já se rozčiluji pouze pokud chytnu team debilů :D
PS5 Pro | LG OLED CX55
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

ve wt? to jsou až na vyjímky všichni.. .často ani nevyjedou z respawnu....
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ja drtím WT len ako odreagovačku po WoT :D Je vysoko pravdepodobné, že si mi už nadával do noobov :lol: I keď s KV-1 dostávam proti sebe samých Tigrov a Jagdpanzerov, takže sa väčšinou držím za našimi Tigrami, ale raz sa mi v jednej bitve podarilo zabiť M6ku a Flatpanzera :D
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Jo jo, noobici prisli z wotu :) ale rekl bych, ze letadla nejsou tak noob friendly a tam se to tolik nevidi.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Díky bohu :-D
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Mam par replayu s takovym beast letadlem :) Chces to nekam poslat?
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Co myslíš tím "beast" letadlem?

Ale jo, někam to uploadni a postni ;)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Oh shit oh shit oh shit :lol: ževraj Excellent player :lol: http://thunderskill.com/stat/Zarrick
Ale to asi berie do úvahy len lietadielka, sa mi zdá.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“