Díky DOC za tip na vysvětlení toho resetu. Ještě jsem s tím trochu laboroval. Při nastavení nižšího násobiče a zvýšení bclk pro dorovnání 5GHz šlo ještě trochu snížit napětí a tím se oddálil ten reset při IBT. Proběhla už i druhá část testu a oba výsledky byly stejné, takže to bylo stabilní a někde v půlce třetí části se to zase resetovalo. Zajímavé bylo, že reset proběhl ještě hned znova při startování pc po tom prvním resetu, což předtím nedělalo. Takže si to vysvětluju tím, že to bylo vysokou teplotou té kaskády na desce. Když jsem snížil napětí, tak to trvalo dýl než se tolik zahřála (proto pozdější reset až po druhém výsledku) a vydrželo to dýl teplý, protože se to dýl zahřívalo (proto hned ještě druhý reset při startu po tom prvním, než to stihlo zchládnout).
Jinak s výsledkem přetatkování jsem velmi spokojen, dává to stabilně 48x104.2=5001.6 při napětí 1.368-1.392V (zapnuté PLL, LLC, offset -0.04V), max. teplota při IBT byla 83°C. Při nižším napětí opět BSOD 101. Problémy s resetováním kvůli teplotě kaskády si myslím že při běžném zatěžování nebudou, protože nic normálního nezatěžuje cpu tak silně jako IBT, takže budou vždycky ještě nižší teploty a menší zatížení kaskády, která se tím pádem uchladí. Provedl jsem i nějaké testy výkonu a spokojenost, snad ten cpu ještě několik let bude stačit