War Thunder
Moderátor: Baneshee
- LoCo99
- Začátečník

Re: War Thunder
ty budeš mít vampire, nice
to je hezký letadlo když už nic 
- icebosss
- Začátečník

-
Ty tanky me zacinaji pekne stvat
vzdy mi neco vyradi na 1 ci 2 rany a ja do nich strilim jak trotl, do zelenyho a nic 
Nekdy jsou kola, ze vyndam 5 tanku a nekdy dostanu insta kill na 1 ranu, nechapu proste. To asi neni moc hra o skillu ale lucku ne? A o dobrym kempeni
Nekdy jsou kola, ze vyndam 5 tanku a nekdy dostanu insta kill na 1 ranu, nechapu proste. To asi neni moc hra o skillu ale lucku ne? A o dobrym kempeni
- LoCo99
- Začátečník

je to o kempení no a taky o tom umět využít první střelu - většina tanků končí na první střelu
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Musis umet mirit a hlavne vedet kam strilet, je to daleko vic o skillu nez WoT. Ja tomu rikam prvni rana kapitana 
A navic o kempeni jde urcite taky, neni nad to se umet zakempit kdyz ti to situace dovoli a nikam te to nezene. Ale to, ze budes celou dobu stat u vlajky neni o skillu. To uz je hard camp, se kterym si ve vetsine pripadu poradi letadla
A navic o kempeni jde urcite taky, neni nad to se umet zakempit kdyz ti to situace dovoli a nikam te to nezene. Ale to, ze budes celou dobu stat u vlajky neni o skillu. To uz je hard camp, se kterym si ve vetsine pripadu poradi letadla
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- LoCo99
- Začátečník

nevim jestli jet o víc o skillu než WOT (jasně nejde zničit tank 5 výstřelama na velitelskej průzor na věži) , protože po pár zabití nějakejch tanků už víš kam to napálit do munice, ale je to tako určitě o tý dobrý první ráně, nevim jak vy ale já když vidim tank zezadu tak mu dám první ránu zezadu do věže než do oblasti motoru, jednak na ohen umře málokdo a je lepší když nemá kym střílet než když stojí, navíc nějaký tanky tam maj munici
asi jdu vyvést KV-1 tak se možná potkáme dneska
asi jdu vyvést KV-1 tak se možná potkáme dneska
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No rozhodne jak pises, je lepsi vez nez oblast motoru, to je pouze pozar a paklize ma hasicak a rychly prsty tak hasi okamzite.
Rozhodne likvidace posadky nebo munice. Taky je dobry vedet jak funguje mechanika posadky a ze kdyz mu zabijete ridice, tak za 6s tam sedi velitel nebo kulometcik a paklize uz ma dost posadky KO tak staci znova zabit ridice a je po tanku
Samozrejme v pripade, ze nemuzete treba probit vez tanku a zlikvidovat tak vic clenu.
Navic lidi z wot ti budou strilet APCRkama protoze si mysli, ze jsou lepsi
nez pochopi za nejakej cas, ze jsou vicemene pouzitelny az v pripade, ze neprostrelim tank.
Rozhodne likvidace posadky nebo munice. Taky je dobry vedet jak funguje mechanika posadky a ze kdyz mu zabijete ridice, tak za 6s tam sedi velitel nebo kulometcik a paklize uz ma dost posadky KO tak staci znova zabit ridice a je po tanku
Navic lidi z wot ti budou strilet APCRkama protoze si mysli, ze jsou lepsi
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
- Sobo
- Středně pokročilý

Určitě to přemisťování posádky funguje správně? Mně se zdálo, že se ten mrtvý řidič prostě jenom "vzkřísí" a jede se dál. Nevšiml jsem si, že by se tam někdy prováděly nějaké šachy s posádkou.
Každopádně v tom případě je sranda, že nikdo nikdy nenahradí nabíječe, přitom je to zdaleka nejdůležitější člen posádky. Když zabijou střelce nebo řidiče, tak je do pár vteřin zpátky bez penalizace, u radisty je to fuk, ten nic nedělá, ale když umře nabíječ, tak je k*urva problém. Penalizace nabíjení o 300% sakra bolí. Tam bych byl i pro to, aby se s mrtvým nabíječem ten reload snižoval jenom o třeba 50%, protože trojnásobná délka nabíjení je fakt na palici. Takový minutu a půl dlouhý reload u SU-152 je fakt bomba, vedle toho jsou top artyny z wotka ještě břídilové. Nebo 30+ sekund u KT s 88mm dělem, prostě fail.
Taky mám takový pocit, že když už dostanu zásah a někdo chcípne, tak je to tak v 70% případů právě nabíječ, přestože na něm mám největší staminu, snad kolem 95. Zdá se mi, že ta stamina skoro nic nedělá, nemůžu si pomoct. To samé ty opravy. A taky by mě zajímalo, k čemu je tam skill na ovládání kulometu, to u ryze tankové hry fakt nechápu.
Jo, a taky se mi po snad 18 dnech z ničeho nic resetoval bonus za každodenní login. Jsem si jistý, že jsem ani den nevynechal, a najednou Day 1 reward....
Každopádně v tom případě je sranda, že nikdo nikdy nenahradí nabíječe, přitom je to zdaleka nejdůležitější člen posádky. Když zabijou střelce nebo řidiče, tak je do pár vteřin zpátky bez penalizace, u radisty je to fuk, ten nic nedělá, ale když umře nabíječ, tak je k*urva problém. Penalizace nabíjení o 300% sakra bolí. Tam bych byl i pro to, aby se s mrtvým nabíječem ten reload snižoval jenom o třeba 50%, protože trojnásobná délka nabíjení je fakt na palici. Takový minutu a půl dlouhý reload u SU-152 je fakt bomba, vedle toho jsou top artyny z wotka ještě břídilové. Nebo 30+ sekund u KT s 88mm dělem, prostě fail.
Taky mám takový pocit, že když už dostanu zásah a někdo chcípne, tak je to tak v 70% případů právě nabíječ, přestože na něm mám největší staminu, snad kolem 95. Zdá se mi, že ta stamina skoro nic nedělá, nemůžu si pomoct. To samé ty opravy. A taky by mě zajímalo, k čemu je tam skill na ovládání kulometu, to u ryze tankové hry fakt nechápu.
Jo, a taky se mi po snad 18 dnech z ničeho nic resetoval bonus za každodenní login. Jsem si jistý, že jsem ani den nevynechal, a najednou Day 1 reward....
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- icebosss
- Začátečník

-
Takze pouzivat standardni pruraznou co je v zakladu? S HE snad nic neprorazim, ani slaby cile.
Jakej strom jet za nemecko? Ten, kde na konci dostanu ten 180 tunovej tank?
nebo je lepsi jezdit rychleji a rychleji strilet
Jakej strom jet za nemecko? Ten, kde na konci dostanu ten 180 tunovej tank?
- RiCK
- Začátečník

Mne sa ale APCRka v ZiS-5 osvedčili až až
APHEBC a APBC sice spravia väčší dmg posádke a modulom, ale prd z toho keď to neprebije. Ale už so sebou nosím z každého rožka troška
HEčkám som ešte stále neprišiel na chuť, strieľal som ich do weakspotov a tanku som nepoškodil ani len optiku alebo delo. APHEBC do bokov a do prdele, APCRka zpredu. To tak som raz narazil na prdel Tigra a APCRkami ani za boha ho zabiť
3x som ho zapálil, zničil mu delo, mieril na posádku, zabil/poranil väčšinu posádky, ale furt žil 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo premistovani by melo fungovat spravne. Zkus nekdy kdyz ti nekoho knockoutnou tak zmackni nahled modulu co mas zniceny nebo poskozeny, tak to ti presne ukaze jak je kdo na tom.
Zelena, oranzova, zluta, cervena a pak cerna je konec. Me minule zabili nabijece tak sem cekal 6s nez mi tam preskoci velitel nebo kulometcik, prvni preskakuje kulometcik kdyz je zivej. A tak sem zacal nabijet a mam skoro nabito a znova bum, nabijec mrtvej
Co jsem odkoukal tak velitel a kulometcik umrit muzou a pak kdyz umre nabijec tak se v nabijeni strida strelec a sam strili. To je dvojnasobny nabijeni. Ale z peti clenu musi zit minimalne dva jestli se nepletu. Kolikrat mi to ale prijde, ze staci zabit 3 z 5 a je konec.
Zelena, oranzova, zluta, cervena a pak cerna je konec. Me minule zabili nabijece tak sem cekal 6s nez mi tam preskoci velitel nebo kulometcik, prvni preskakuje kulometcik kdyz je zivej. A tak sem zacal nabijet a mam skoro nabito a znova bum, nabijec mrtvej
Co jsem odkoukal tak velitel a kulometcik umrit muzou a pak kdyz umre nabijec tak se v nabijeni strida strelec a sam strili. To je dvojnasobny nabijeni. Ale z peti clenu musi zit minimalne dva jestli se nepletu. Kolikrat mi to ale prijde, ze staci zabit 3 z 5 a je konec.
- LoCo99
- Začátečník

icebosss : víceméně nejde hrát jednu linii, na postup do vyšších tieru je třeba vždycky vlastnit nějakej počet toho nižšího tieru, takže napřáklad pro nákup KV-2 musíš mít KV-1 L11 kv-1 ZIS , su-76 a T-50 (prostě 4 vozidla tieru 2)
to s tim řidičem leccos vysvětluje, často se divim jaktože střela na místo řidiče ten tank zničí když nic nebouchne
mě na tý hře snad vadí jen ten matchmake
to s tim řidičem leccos vysvětluje, často se divim jaktože střela na místo řidiče ten tank zničí když nic nebouchne
mě na tý hře snad vadí jen ten matchmake
- Sobo
- Středně pokročilý

Aha, budu si v tom ovládání muset udělat pořádek, protože na defaultním O to zobrazení modulů fakt nemám.
Co jsem četl, tak v budoucnu to bude fundovat i tak, že se reload bude dynamicky měnit podle toho, odkud nabíječ tahá munici. Takže třeba prvních pár střel, které bere rovnou z věže, budou docela rychlé, ale až to budu muset tahat např. z bočních beden / podlahy, tak to potrvá měřitelně déle. Nejsem tím zrovna nadšený, protože je to imo zase víc RNG, jelikož ty fakt nemáš šajn, jaký reload tvůj nepřítel zrovna bude mít. Do simulátorů a snad i RB bych to ještě uznal, ale do arkád fakt nee.
LoCo99: Co je s MM? Imho funguje celkem dobře, akorát některé tanky by si zasloužily trochu jiný BR. Zkus si ve wotku třeba s T-44 jet proti Mausovi, prostě epic fail. Tady ve WT si tyhle tanky ani nemůžou potkat. Nehledě na to, že ve wotku skoro všechny tanky používají nehistorická děla, která jinak nikdy neměly, čímž pancíř ztrácí svoji důležitost. Třeba ta T-44 má tady historické 85mm dělo s penetrací kolem 115mm na 100m, zatímco ve wot má 100mm kanón s penetrací 175mm - wtf?
icebosss: U němců doporučuju vyhnout se čemukoliv se 75mm kanónem - mají blbě nastavené parametry střel a způsobují strašně malé poškození. Oprava zatím v nedohlednu. Vykoumej Tigera co nejdřív to půjde, s ním už by neměl být problém a eventuálně ho použiješ k výzkumu KT na ranku IV.
Co jsem četl, tak v budoucnu to bude fundovat i tak, že se reload bude dynamicky měnit podle toho, odkud nabíječ tahá munici. Takže třeba prvních pár střel, které bere rovnou z věže, budou docela rychlé, ale až to budu muset tahat např. z bočních beden / podlahy, tak to potrvá měřitelně déle. Nejsem tím zrovna nadšený, protože je to imo zase víc RNG, jelikož ty fakt nemáš šajn, jaký reload tvůj nepřítel zrovna bude mít. Do simulátorů a snad i RB bych to ještě uznal, ale do arkád fakt nee.
LoCo99: Co je s MM? Imho funguje celkem dobře, akorát některé tanky by si zasloužily trochu jiný BR. Zkus si ve wotku třeba s T-44 jet proti Mausovi, prostě epic fail. Tady ve WT si tyhle tanky ani nemůžou potkat. Nehledě na to, že ve wotku skoro všechny tanky používají nehistorická děla, která jinak nikdy neměly, čímž pancíř ztrácí svoji důležitost. Třeba ta T-44 má tady historické 85mm dělo s penetrací kolem 115mm na 100m, zatímco ve wot má 100mm kanón s penetrací 175mm - wtf?
icebosss: U němců doporučuju vyhnout se čemukoliv se 75mm kanónem - mají blbě nastavené parametry střel a způsobují strašně malé poškození. Oprava zatím v nedohlednu. Vykoumej Tigera co nejdřív to půjde, s ním už by neměl být problém a eventuálně ho použiješ k výzkumu KT na ranku IV.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- havli
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
- icebosss
- Začátečník

-
Jojo proti tomu jsem sel a je to snad nesmrtelnej tank zepredu a objet se neda, protoze me zatim roztrili
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to si asi nepotkal Pershinga nebo T32 co? 
- LoCo99
- Začátečník

Sobo : no právě já mam KV-1 a potkávám SU-122, KV-2 , JgPz 4 a podobný hračky, vlastně mam problem i s lepšíma shermanama
- icebosss
- Začátečník

-
Btw taky vam celkem dropujou fps pri zamerovani pres optiku, kde je hodne koure a vybuchu? Na r9 290x to dropuje ze 100-120 fps na 45 a tak podobne a to se uz citelne cuka
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Na jaky detaily to mas?
- James.Sniper
- Začátečník

-
icebosss: mám stejný problém na GTX 660 ti, nevím na kolik mi to padá, ale cuká se to slušně
detaily mám skoro na max (vyplá tráva, 2xAA), Vsync na 72fps
detaily mám skoro na max (vyplá tráva, 2xAA), Vsync na 72fps
- icebosss
- Začátečník

-
Max, krome travy a stromu. Normalne to beha na tech 120. Ze by ten kour a trocha vybuchu tak davaly zabrat? Procak je i7 na 5ghz a ta r9 je pretaktovana