Upgrade

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
milanxx
Nováček
Nováček

Upgrade

Příspěvek od milanxx »

moja zostava (komponenty)
---------------------------------------------------------
CPU--- AMD FX(tm)-4130 quard-core-processor
GPU--- Geforce GTX 650 1gb
RAM--- 2x2gb Kingston hyperx DDR3 (sivej farby)
Zdroj--- Cooler Master Thunder 600W
---------------------------------------------------------
chcel by som dať túto základnú dosku: ASUS M5A97 R2.0

Bude plne kompatibilná s komponentami uvedenými vyššie ?
Ďakujem
JackCz
Začátečník
Začátečník

Re: Upgrade

Příspěvek od JackCz »

momentálně máš jakou desku ? nebo máš tyto komponenty vybrané / koupené a přemýšlíš jak je dát dohromady nebo jak ?, jinak kompatibilní by měla být, pokud ještě dopíšeš jaké máš ty pamětí přesněji (časování, frekvence...)
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Fungovat to bude, ale na prd... Ten procesor je zlý, grafika je ještě více zlá, zdroj je také ne příliš dobře zvolený - takže jestli chceš tohle koupit, tak si to rychle rozmysli.
milanxx
Nováček
Nováček

Příspěvek od milanxx »

Procesor: ak narazas že to je AMD súhlasím, intelu sa nevyrovná, ale musím podotknúť že už som mal 2x AMD a žiadny problém s nimi nebol, vydržal 8rokov ide do teraz. Tento som kúpil pred pol rokom a nejaký problém v nom nevydím, ale intel je intel.
grafika: neviem čo je na nej zle ale Nvidia je to najlepšie, nepotrebujem nič náročné ale hrám cs go, ets 2 ide na ultra, H1z1 ide na HIGHt bez problémov na ultra už citit menšie lagy.
V zdroji neviem čo by bolo na tom zle.
toto mám kupené a mám matičnú Asrock 960GC-Gs Fx ale procesor to asi neutiahne pretože pri teste OCCT počítač sa reštartne, alebo pri 30min hraní hier. na matičná je asi vadná pretože sa mi prehrieva severný mostík, teplotu som neutíčil ani dalším hlinikovým chladičom + fan.
chcel by som počuť tvoj názor ked už kritizuješ tak komponenty.
milanxx
Nováček
Nováček

Příspěvek od milanxx »

oprava. Matičná nezvláda procesor (nepodporuje)
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“