The Elder Scrolls V: Skyrim

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Příspěvek od Octopuss »

[quote="Hladis"Alternatives Whiterun je humac. Vesmes vykradacka dalších modu, kdy autor se neuracil něco aspoň zmenit.[/quote]
Hele, a co děláš ty? Velká část těch "tvých" textur je vykradená z jiných modů :P Změněný jsou jen některý.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

:roll: Za prvy je zmenena většina textur a jen na minimum jsem nesahal, coz asi pozna kdokoliv, kdo ma oci (a nahraje si puvodni mody) a za druhy, ja to nikde nedavam na Nexus. Mohl jsem se taky na to vysrat to sem davat a nechat si to pro sebe. Tohle je zde publikovany " jen mezi nami děvčaty na foru". Davat na Nexus mod, kde autor bez jakykoliv upravy (krome hozeni vseho na 1K) jen nahodil slepenec ne moc dobrych textur od Nebuly a Staraca....,to uz chce hodne drzosti.

PS: Jde hlavne o to, ze je to velky balik textur a není potřeba stahovat a hledat tuny modu a ještě je nejak skládat slozite dohromady, aby to jakz takz sedelo. Nakonec plno modu poradne ani nesedi sama se sebou. Hlavne u Landscape se snad neda najit kvalitni kompletni balik, který by krasne sedel bez obvyklých chyb jako je opakujici se ctvercovy obrazce. Tenhle cely balik je upraven tak, aby vse spolu sedelo dohromady v uceleny forme (sladenost textur barvou, odstínem, prechody, atd....). Není to o tom, ze jako jeden clovek vytvorim všechny textury z nuly a pretexturuju perfektne celou hru. To je mimo moznosti kohokoliv. Textury je jednodussi postahovat po databázích jiz vytvorenych textur (všichni moderi to tak vesmes delaji a da se najit i zdroje odkud ty textury maji) a ty upravit a nezasahovat do neceho, co zasah nepotrebuje. Za tim balikem je extremne hodne hodin práce a opravdu to není jen nekde nekomu sebrat texturu, shodit ji rozliseni a hodit ji zpet na Nexus nebo Steam jako vlastni praci bez creditu jinym. Pokud bych něco hodil na Nexus, tak jen co jsem delal a upravoval primo ja. Ale postradam smysl takového pocinani, když by to nebyl uceleny komplet a delal jsem to primarne pro vlastní potrebu a ne k publikaci. Klidne muzu udelat srovnavaci screeny s dalsima modama, jak to vypadalo před a po uprave, ale asi každý kdo neni slepy a vyzkousel nejakou tu radku modu, ten rozdil uvidi.
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

Ale vždyť jo..

U tundra01 a 02 ti chybí normálovky. 01 vypadá jako upravená textura ze SRO, ale 02 je něco úplně jinýho, a ani vanilla ani SRO n. k tomu nesedí.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Jo vidim. Ve slozce s hrou tam ty normalovky mam, ale asi jsem je zapomel hodit do baliku, takze bude oprava. 01 je stara, mnou upravena, textura a nevim jak jsem ji před lety delal.
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

Jiný změny už neplánuješ? Nechtěl bych se tím znova od začátku přehrabovat :-D
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Je tam dost věci, který by zaslouzili upravu. Ty baliky nejde povazovat za finalni a nemenny. Ten Landscape tedy opravim, ale ted nemuzu. Pak to uploadnu aktualizovany. Kdyztak jestli ještě něco chybi, tak rict.

PS: Takze pro všechny. Landscape bude aktualizovan a opraven o chybejici normalovky. Momentalne se k tomu nedostanu. Je dobry jakoukoliv takovou chybu mi rici zavčasu, abych to opravil. V tom kvantu dat se chyba vyskytne jedna radost.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Asi chybí normálovky u fieldgrass01 a 02.
Naposledy upravil(a) RaZZoR dne ned 15. bře 2015, 15:41, celkem upraveno 1 x.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Hmm projedu to radsi cely znovu co tam u Landscape chybi. Asi jsem při kopirovani a zabaleni nekde udelal chybu. U sebe totiž ty normalovky mam, ale chybej v baliku který jsem uploadnul.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

A neni to spíš, že si nás chtěl vyzkoušet, jestli najdem nějaký bugy? :D
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Na první strane jsem hodil opraveny balik Landscape. Kdyby ještě nejaky chyby, tak rici.

PS: Všechny normalovky by tak měly byt na miste, prosel jsem Skyrim a vypada to vse ok.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Tak co. Uz jste to vyzkouseli ? Ještě jsem tam nejaky normalovky u snehu upravil aby to vic sedelo.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Zatim nebyl čas. Pořád sem nevyřešil padání v krajině.

/Tak je to nejspíš nestabilní ugrids. Vrátil sem to na původní 5 a nepadá to :|
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Verdant grass mod + SFO 1.3 (jen textury) + skyrim bigger trees + realvision = hezkej les.
Obrázek Obrázek

Hladis landscape testuju. Konečně to přestalo padat, akorát otevřená krajina je s ugrids 5 chudičká. :|

Skyrim Realistic Texture Overhaul Landscape x Hladis
Obrázek Obrázek
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

Ahoj,plním třetí část získání Gairmundova amuletu,přijdu k vstupu do Saarthalu a potřebuju klíč .... ten nemám ... loukal jsem se na návody na youtube a tam dveře otevře Foidir,toho já v možnoste nemám ale pochopil jsem,že ho najdu na universitě v Letohradu,ovšem tam mě nepustí strážná,při rozhovoru na konci vždycky pronesu,když mi oznámí,že bude zkouška z magie, větu : "Děkuji nemám zájem" ...... zkusil jsem teda s tou upířicí plnit ten úkol najít tam kněze Bakyně a to samý ... jsem z toho na prášky ... mám level 33 a specializuju se na těžkou zbroj a jednoruční zbraně ..... dík za každou radu ....

edit : možná je problém v tom,že mám jako 1 zkoušku v úkolech už danou výrobu ochnivýho archonauta ale na jeho zjevení mi to píše ,že mám málo many ... mám jí na 130 ale vyrobil jsem zkušebně prsten,náhrdelník,helmu a rukavice na posílení many a mám jí na 280 a stejně mi to píše,že jí mám nedostatek ???
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Chjo proc hrajete ceskou verzi, clovek vůbec nevi o cem to mluvíš a co je Letohrad atd... :-D

Ty musíš byt prijmut do College of Winterhold a k tomu je potřeba rici Faralde u vchodu ze jsi Dragonborn (a zarvat), nebo vykouzlit to co ti ona rekne abys vykouzlil. To vykouzlis na emblem. Podle tvyho popisu ti asi rekla, abys provedl kouzlo Conjure Flame Atronach, takze se ho nauc a vykouzli.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

V cestine je to Ledohrad a celkem to dava smysl podle prostredi ve kterym se ta univerzita nachazi :)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Jakože v létě? Vždyť je tam skoro furt vánice.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Ne, jakoze v zime :D
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ja nevim jak je to v cestine, ale psal Letohrad, coz k Winterhold nesedi. Ledohrad dava vetsi smysl, ikdyz to pocestovani nazvu a jmen je opravdu zlo.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Když hraješ v cz od začátku, tak ti to nepřijde a nad názvy jako Vorařov sem se vůbec nepozastavil.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“