Připojení TV k PC pomocí WiFi (Intel WiDi)

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
MrekS
Začátečník
Začátečník

Připojení TV k PC pomocí WiFi (Intel WiDi)

Příspěvek od MrekS »

Zdravím,
mám takový složitější dotaz, snad ho dovedu dobře vysvětlit.
mám doma TV Panasonic TX-P50ST50E, a potřeboval bych připojit k PC pomocí wifi jako druhý monitor.
Bez problémů funguje přehrání videa uloženého v PC - wifi - TV, jde to i opačným směrem že si v TV najdu video uložené v PC a spustím přehrání.
Já bych ale chtěl aby se TV chovala jako druhý monitor, abych tam viděl obrazovku stejnou jako v PC ( a to pomocí wifi)
současná sestava je jedno, stavím nový PC, CPU bude buď i7 3770, nebo i7 3820 (mám oba).
A teď k otázce 1, je to vůbec možné?
2, budou speciální požadavky na MB a GPU? Ty ještě koupené nemám, tak abych případně včas změnil výběr.
něco jsem se dočetl o Intel WiDi, ale moc toho není, tak jestli volit komponenty co to budou umožňovat tuto nebo podobnou technologii, nebo jestli stačí třeba nějaký SW.
Děkuji za odpovědi Marek
raym0n
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Připojení TV k PC pomocí WiFi (Intel WiDi)

Příspěvek od raym0n »

Hm, myslim, ze pokud dobre chapu, co bys rad, tak ze potrebujes do domacnosti video bridge, tedy neco takovehodle.
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
Dug Douh
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Dug Douh »

"Bez problémů funguje přehrání videa uloženého v PC - wifi - TV, jde to i opačným směrem že si v TV najdu video uložené v PC a spustím přehrání." Nevidím tam druhý směr. Ovládáš v obou případech PC?
MrekS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MrekS »

1 - v PC si najdu viddeo a dám přehrát v TV.
2 - V TV si najedu do sdílené složky a vyberu video uložené v PC a spustím ho z TV.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“