Tak se s vámi podělím o dojmy,
po sestavení monitoru jsem nerozjel asi můj už zastaralý DVI kabel, takže jsem byl nucen použít jejich hdmi, každopádně se na monitoru objevil obraz v 1440p.
Jsem unešený z barvy, nehledě k IPS panelu, teď si otevřu photoshop a hodně místa, jako majitel staršího monitoru fakt cítím ten rozdíl a je krása na to koukat, ve hrách taky, byl jsem překvapený že těch 1440 p ten obraz pěkně přiostřil, 4 k to není ale je to hodně pěkné.
Co až tak pěkné není je výkon ve hrách kde AC:Unity ve 1440p s gtx 980 na 1480/8000 cca 45-50 fps víc ne, bez šance
Dostanu se k té odezvě, ano, je to cítit, v GW2 a podobných hrách moc né, ale Assasin jak hýbu s myší, a ještě na malých fps se to posekává, tak se mi stane že se mi ani nechce otočit kamera.
ve FC4 střelba miření... půl bídy, dá se to přežít ale opravdu na progaming NE-E
Dotu 2 ještě otestuju ale mega problém to snad nebude, jinak na moji myšši razer Imperator jsem byl nucen zvýšit dpi, větší plocha je znát, a podložka bude asi taky nutnost.
Jsem rád že jsem dosud nezaznamenal žádný vadný bod.
Dávám za pravdu Zenithovi, úplně zatratit ho herně nejde, ale v quakelive by jste asi dostali railgunem

pro mé účely to ježdění v GTA zvládne
dal bych vám nejraději fotky ale nemám čim fotit.