MrJojo97 píše:Jedna otazka, aký ma byť budúci upgrade? i5? i7? to by som do tej dosky neriskoval...
Áno, v budúcnosti tam má prísť i5-4460. Čo by sa nemalo riskovať ? Dosky od Gigabyte používam do PC od roku 2005 (pre intel). Tieto dosky nemali žiadnu vadu, áno, priznám sa GA-8I915PL-G sa po 8 rokoch služby nafúkol kondenzátor

. V zostavách v ktorých boli osadené dosky typu ASUS, MSI... ASUS doskám po 3-4 rokoch odchádzali onboard LAN / AVI panel, MSI mali po čase problémy s elektrolytickými kondnzátormi, PC sa s doskou od MSI zapínal po 4 stlačení tlačítka, samozrejme problémy sa vyriešili.
Koniec, túto tému už nemá zmysel rozoberať, dnes je na svete mnoho dosiek ktoré si môžeme vybrať. Možno si mal/máš dosku od gigabyte a máš zlú skúsenosť. Žiadny výrobca nikdy nevyrobí každú svoju dosku bezchybne. Možno si mal smolu, možno ja som mal štastie (no po zaokrúhlene 10 rokoch bezproblémových dosiek, si nemyslím že by bol gigabyte nejaký šmejd).
Keď budeš nabudúce takto OC tvoj PC, prosím prečítaj si niekde na nete (určite je toho plný) čo sa s CPU deje keď má neustále kritické teploty. Spusti si na ňom aspoň Prime95, a nejaké programy, ktoré ti otestujú stabilitu tvojej mašiny. Takýmto štýlom ten PC nebude poriadne behať už po 2 rokoch. Tým. že zaťažuješ CPU, zaťažuješ aj iné komponenty, napr. základnú dosku. Nečudoval by som sa, ak sa sťažuješ na výrobcu ZD, ktorá sa tovjim zaobchádzaním pokazila. To ale nie je chyba ich, ale tvoja.