War Thunder

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Re: War Thunder

Příspěvek od LoCo99 »

tak až jednou budou bitvy tak že bude max minimapa se spoluhráčema, a nebude žádnej hud marker na nepřátele, ani ukazatel zabití a průstřelů, s tim že hra bude ve fazi že nepujde podvádět s vypnutim vegetace a podobně, tak by to mohla bejt sranda :) samozřejmě ne každej a pokaždý bude mít náladu hrát takový dlouhý mise plný strachu :D

ale kdyby třeba byla obrana/dobytí města takhle, nebo ochrana konvoje
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

S markery se těžko přepadává, tam můžeš maximálně spoléhat na to, že nepozorní hráči si tě nevšimnou ani s markerem, popřípadě nebudeš v jejich přímém zorném poli a zároveň nevěnují pozornost minimapě.

V RB se to hodně změní, až nastoupí ta nové verze. Tam se odstraní markery, takže to bude mnohem více podobné simulaci. Pak už se všichni budou muset spoléhat jenom na Mk. I Eyeball.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

já jsem hlavně rád že tu nejsou zatím žádné módy (a pokud jsou tak je moc lidí nemá)... takže všichni mají ± stejné podmínky, Teda až na úpravu vykreslování trávy...
Naposledy upravil(a) Václav Sedlář dne pon 23. bře 2015, 12:19, celkem upraveno 1 x.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Jojó, neprítomnosť modov je super :) A markery nemáš akurát v simulátoru, ale ten hraje hrozne málo ľudí :(
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

To mi teda neprijde, SB eventy bezi porad a necekas na ne ani v noci. Bohuzel ted je tam technika kterou jeste nemam takze mam smulu.
SB public jestli jeste nezavedli zmeny tak taky uz nema ikonky na minimape a RBcku by taky mely zmizet markery.
Otazka zda uz je to zavedeny.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak ja som sa do public SB ešte nikdy nedostal, okolo 8. minúty to vypínam a spúšťam RB. Eventy/Turnaje nesledujem/neviem čo to je.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Event je pouze bitva s vybranym seznamem stroju. Vetsinou zalozeny na historii. Nekdy je to vybalancovany, letadla i tanky. Nekdy hold jedna strana dostava na prdel. Ale kolikrat je to proste i pro tu prohravajici stranu vyzva se treba slozit ctyri a zkusit to zvratit :)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

doporučuju SU-122 , je to tier 2 takže to jezdí max proti tigrovi , pantherovi a IS, ale všechno mimo to to smahne na jednu ránu většinou ! samozřejmě myslim HEčkem, HEAT imho nema smysl používat mimo ty výše zmíněný na který to ale skoro nestačí

ted jsem tim pobil 9 vozidel a začlo mě to konečně taky bavit, ne jen umřít na první německý APCR který přiletí z kilometru za jízdy z pz 3
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Samozrejme mluvis o arkadach.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

mění se snad vlastnost nábojů podle režimu ? nebo co sem řek zas špatně
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Spíš narážel na to, že zabít něco na kilometr za jízdy na ránu APCR střelou není úplně jednoduché, proto se to v RB nestává zas tak často. Naproti tomu v arkádách s aim assistem je to celkem běžné. SU-122 má příšernou úsťovou rychlost, proto se s ním strašně mizerně střílí na větší vzdálenosti, ale na menších mapách v arkádách a ještě s aim assistem to může být srandovní jednoduchý tank, který skoro všechno maže na ránu.

Jinak někdo od Gaijinu na fóru říkal, že arkády používají zjednodušený damage model, ale já si teda žádné změny nevšiml, přijde mi to co do poškození naprosto stejné. Možná to je nějak jinak u letadel, těžko říct.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

No hlavne na to, ze SU-122 nemuze bojovat proti Tigrovi, Panterovi a IS1 ani kdyby chytla mixovanou bitvu.
O nic vic tu nejde, pak prijde nekdo novej, nezkusenej a bude se divit proc jeho stroj proti nim nebojuje a tvuj ano :)
To ze PZ III nici APCR nabojem na kilometr tank na ranu to ani nevnimam, s jeho 30mm (nekde 40mm) penetrace to ani snad nemuze byt mozny.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

neni to možný no všechno jsem si to vymyslel včetně toho tigra ano
kocourmikes1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourmikes1 »

pamatuju si, ze kdyz jsem expil su-122, tak jsem narazel akorat na tigry (zadny panter ani IS1), nejvic sranda tank je stejne kv2, co rana to kill, klidne i tigra na kilometr
CPU: Intel core i7-4790@3.6GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 6GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 10 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical
zdenulinek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zdenulinek »

Souhlasím s tebou Kv2 nejelpší tank :D Celkové rusky tanky víc vydrží jak ty německý nemluvě a Amerických.
Mluvím z vlastních zkušeností mam rozjeté 4 tier Německých a přešel jsem na ruský ;)
Deska Gigabyte 880GA UD3H, Procesor Amd Phenom x6 1090T 3.2Ghz, Graf.Karta Evga Gtx 580 SC, Ram Corsair Vengeance 1600Mhz 2x4Gb, Zdroj Corsair GS800{W}, Cpu chladic Cooler Master v8, Bedna Zalman z9 plus
havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Mne naopak prijde, ze rusaci nevydrzi nic. Vsechny TD, T34/44 a HT az do prvniho IS-2 (vcetne) dostanou nakladacku skoro od vseho se stejnym BR - neni problem je prostrelit celne.
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.Sniper »

Tak to jsi ještě nejezdil panzerem III. Absolutně nezáleží na úhlování, aspoň mě prostřelili pod jakýmkoliv úhlem a ten jeho směšný 50mm kanón... nedávno jsem dal asi 15 ran (ze předu) do jednoho shermana a stále žil. :evil: Naštěstí mě pak sundal jiný sherman z boku. Nevím, co bych dělal, kdyby mi došly náboje. :-D
kocourmikes1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourmikes1 »

tak americani jsou hodne silne opancerovani, ale nemci maji silna dela, ten tvuj panzer III, treba zrovna ne, ale o to rychleji zase dokaze prebijet, jinak by si do neho nestihl vystrilet 15 strel, obecne nemci prebijeji hodne rychle, ja kdyz hraju za rusaky tak musim opravdu hodne dobre mirit, protoze kazde prebiti trva vecnost
CPU: Intel core i7-4790@3.6GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 6GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 10 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

těm lowtier němcům (řekněme po tigra) sice skoro vždycky nějakym slušnějšim nábojem (APCHE, velký HEčko) odletí věž jak papír od sekaný jenomže jsou fakt nepřijemný tou jejich penetrací, teda aspon z pohledu uživatele KV-1, která je papírově na dálku vcelku neprustřelná (s možnosti nauhlování) , jenomže pak přijede nějakej takovejhle pz 3 , dá 1 nebo 2 apcr do věže a čau

ale dneska jsem dal zatim svuj nejlepší odstřel na 1370 metrů s SU-122 , bylo to zaroven i first blood :D když se člověk někam dobře zašije a stíhá kontrolovat celej horizont kolem něj tak se dá udělat dobrá paseka

a ano mluvim o arkadach
havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

PZ III jsem jezdil, ale uz je to dlouho. Hrat za nemce cokoliv slabsiho nez prvni Tygr je peklo. Za rusy je nejhorsi oblast mezi BR 4,7 a 6,7. IS-2 uz je celkem konkurenceschopna.

Ja ted uz bohuzel musim opustit sweetspot v podobe 2x KT + JP a vydam se to nebezpecnejsich vod. Aspon to bude trochu vyzva. :)
Obrázek
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“