Google chrome - cache
- Benda0
- Nováček

-
Google chrome - cache
Dobrý den. Vlastním SSD disk a nechci aby mi cache a doč. soubory šli na tento disk.
Jde nějak udělat (a jak) aby se cache přesunula na normální plotnový disk? Děkuji.
Jde nějak udělat (a jak) aby se cache přesunula na normální plotnový disk? Děkuji.
- r34ktor
- Začátečník

Re: Google chrome - cache
Stačí zástupce pro spuštění Chrome odpovídajícím způsobem upravit:
Kód: Vybrat vše
%cesta_ke_chrome%\chrome.exe --user-data-dir=x:\nova_cacheKnowledge is power
- zombux
- Odborník PCT

vyhazovat cache z SSD je nesmysl btw, naopak na SSD je to umístění nejvhodnější...
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Kyselinka
- Začátečník

Taketo veci este niekto vobec riesi? 
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

E, nejvhodnější je to mít v ramdrive.zombux píše:vyhazovat cache z SSD je nesmysl btw, naopak na SSD je to umístění nejvhodnější...
- zombux
- Odborník PCT

ano, ale je s tím zbytečné s*aní... na SSD je to "optimální" bez zbytečných konfigurací navíc.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Optimální je to na ramdrive (temp, swapák, všechny cache, prostě vše co tvoří useless zápis co se s vypnutim PC může vyhodit) dávám do ramdrive. Jistě mě se to mluví s 64GB ram, ale už s 16 je v klidu dát 4GB na toto.
- Bum
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To může být užitečné. Mám 16 GB nevyužité Ramky. Je zmiňované řešení konkrétně u Chrome bezpečné? Nenastanou třeba problémy se synchronizací apod.?DOC_ZENITH píše:Optimální je to na ramdrive (temp, swapák, všechny cache, prostě vše co tvoří useless zápis co se s vypnutim PC může vyhodit) dávám do ramdrive. Jistě mě se to mluví s 64GB ram, ale už s 16 je v klidu dát 4GB na toto.
Intel i5-3570k, Deska Gigabyte GA-965P-DS4, 16GB DDRIII 1600Mhz, AMD HD 6950 (Asus).