Ahoj,
Mám notebook asus N56V - WIN 7, včera jsem šel tisknout něco z Wordu. Tiskárna zahlásila, že se ovladač nainstaloval, ale ve správci zařízení je zobrazená se žlutým vykřičníkem. Neměl jsem čas to řešit, tak jsem si chtěl stáhnout data na flash disk, ale stalo se to samé zařízení bylo úspěšně nainstalované, ale vůbec se nezobrazilo v Počítači. Ve správci zařízení je ten samý vykřičník, při otevření záložky je v popisu hláška:
Ovladač zařízení pro tento hardware nelze zavést. Ovladač je pravděpodobně poškozený nebo zcela chybí. (Kód 39)
Flashky normálně fungují- vyzkoušeno na druhém PC.
Zkusil jsem další dvě flashky a pořád to samé. Zkoušel jsem odebrat zařízení, odinstalovat ovladač a opět ho nainstalovat, ale je to pořád stejné. Zkoušel jsem odebrat i ovladač na řadič USB a opětovnou instalaci.
Když ale připojím telefon tak vše funguje správně, stejně tak myška. zKoušel jsem odebrat i řadič USB a opět ho nainstalovat, ale stále je to samé... Když už jsem byl smířený s reinstalem WIN, z dvd, tak jsem zjistil že mi nefunguje ani DVD mechanika.... Už opravdu nevím co s tím.
Nevěděl by někdo co s tím??
Částečně nefunkční USB
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- kotry
- Nováček

-
- JackCz
- Začátečník

-
Re: Částečně nefunkční USB
ty fleshky, každá od jiného výrobce, nebo od stejného ? Zkus z CD / ze stránek asusu stáhnout drivery pro usb, mělo by to pomoct, pokud ne, tak je HW chyba
- kotry
- Nováček

-
ano, flashky byly od různých výrobců. Ovladač jsem měl stažený a nainstalovaný, zkoušel jsem stáhnout i starší verze.
Nakonec se mi v BIOSu načetla 4. flashka, díky ní jsem provedl reinstal Win a vše funguje tak jak má. Jediné co, tak ve Win nefunguje ta flaska ze které jsem dělal reinstal, ale všechny ostatní fungují normálně...
Nakonec se mi v BIOSu načetla 4. flashka, díky ní jsem provedl reinstal Win a vše funguje tak jak má. Jediné co, tak ve Win nefunguje ta flaska ze které jsem dělal reinstal, ale všechny ostatní fungují normálně...
- JackCz
- Začátečník

-
nemáš ji nastavenou na nějaké jiné formátování, nebo jsi z ní udělal flash disk který podporuje bootování a pak ti nejde nějak zobrazit, protože jsi to možná udělal špatně, ale nechci tě z ničeho obviňovat