já byhc hlavně chtěl vidět test integrovaných zuvkovek, protože kdysi se na něm už dělalo, ale pak se referenční zvukovka prý vys*ala, ale údajně kvalitní masakr ohledně zvuku byla Maximus VII Formula
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
Tak nemusíš pájet, vypadá to že jsou tam ďoury, cín neni vypouklej ven, tzn krásně v tom bude držet hrot multimetru. Pro většinu lidí to asi bude dost, i když chápu proč se ti líbil ten konektor kam jsi si to mohl natrvalo připojit.
Mám tu ten board před sebou. Cín je vypouklej, takže jedině pájkou natvrdo. RIVE to má stejně, jen má navíc ty měřící konektory. Nechápu proč to na desku za 12t nedali. Měla to i blbá MSI Z87 GD65 a má to spoustu desek.
taka otazka ide vam pripojit k tejto doske cez usb mobil alebo tablet? mne nie stale mam vykricnik pri mtp device neviem cim to moze byt uz sa stym tyzden trapim a nic
jde. Máš nainstalované drivery chipset+asmedia? k USB?
Jaký máš mobil? Z toho kabelu prvně by se ti měl mobil rozpoznat a nainstalovat nějaký softík mobilu. A pak při dalším zapojování by to už mělo být easy a docela rychlé (doporučuju mít i telefon odemknutý, když mám zamknutý, vidím ho v náhledu, ale nedostanu se do složek))
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
mam praveze vsetko nainstalovane mobil mam htc one m7 a tablet nvidia shield tablet na starej doske asus maximus extreme z mi to islo a tu nie neviem preco
tak uz som nasiel krkolomne riesenie ale funkcne:
najst tento kluc a zmazat UpperFilters a ide
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Class\{EEC5AD98-8080-425F-922A-DABF3DE3F69A}\
dalsia otazka na kolko mate nataktovanu cache? mne ide na 3.7 pri 1.2 volta na 3.8 nechce ist ani pri 1.35 hned mrzne kolko je bezpecne dat voltov do nej?
co mi moze robit ze pustim pc a sem tam mi ukaze len 8 giga ram ? musim vypnut a zapnut az potom je 16 tak sa mi zda ze to robi ten novy bios lebo na starom to nikdy nespravilo mate niekto takyto problem?