nekonecne vypinanie, ikony nereaguju a pod.

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
toxicator
Nováček
Nováček

nekonecne vypinanie, ikony nereaguju a pod.

Příspěvek od toxicator »

Ahoj, mam problemy s win 7 home premium. Pocitac sa celkovo sprava ako pripity :)

- Musim ho iba natvrdo vypnut, inak je tam hlaska o vypinani donekonecna, to iste restart.
- Niektore ikony na ploche reaguju tak, ze po dvojkliku sa objavy iba miniikona na spodnej liste a ani s tou miniikonou sa neda nic robit.
- Nemozem sa dostat ani ku defragmentacii disku, pretoze dalej ako po vlastnosti disku ma nepusti (dalej nereaguje na request)
- Po vstupe do "Tento pocitac" sa zobrazia ikony diskov iba ako biele plochy a vidno bledomodry pasik akoby sa "Tento pocitac" pomaly loadoval - ked sa naplni nic sa nedaje -nekonece loadovanie

Vykon pocitacu nechyba, sledoval som procesy dokladne. Skontrolovane na virus testom po restarte 2x, na malware cez Malwarebytes, pusteny chkdsk 2x. Akurat Hdtune pro mi naslo: Reallocated event count -16 ...vraj pri ssd disku to neni nic vazne.

Zostava : Pentium g3420, doska asus vanguard B..., 8gb ram, 500w zdroj, crucial ssd m500 240gb, gigabyte gtx g1 960

Grafiku mam 2 dni, napada ma ci to nie je nou, ale problemy s vypinanim boli aj predtym (ale iba tak 1 z 10 pokusov).
Tiez pred par dnami som zacal pouzivat Ccleaner, tak ci to nieco nevymazalo..
Este ma napada nejaka nekompatibilita s biosom, uvital by som radu, pred moznostou reintall win by som rad skusil nieco menej bolestive :)
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: nekonecne vypinanie, ikony nereaguju a pod.

Příspěvek od jagoda »

Skus ESET NOD 32, CCLEANER, ADVANCED SYSTEM CARE...
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“