taky jsem to pak udělal přes quick save... ono 3 várky gargoylů se fakt dát nedají, pomocí yard jsem přežil 2 vlny a když mě poslední gargoyle zabil protože jsem se zaseknul o texturu rakve, chtěl jsem to smazat
The Witcher 2: Assassins of Kings - o hře jako takové
Moderátor: Baneshee
- Marek4
- Červená karta

-
Re: The Witcher 2: Assassins of Kings - o hře jako takové
furt lepší než když jsem koukal na jednoho cápka co do něj pražil dýkama hned před vchodem a zabil ho než si ho všimnul 
taky jsem to pak udělal přes quick save... ono 3 várky gargoylů se fakt dát nedají, pomocí yard jsem přežil 2 vlny a když mě poslední gargoyle zabil protože jsem se zaseknul o texturu rakve, chtěl jsem to smazat
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Haha jojo ten pocit totální beznaděje a frustrace když člověk zemře posledním nepřítelem kvůli chybě hry.. 
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Marek4
- Červená karta

-
nicméně jako challenge fakt dobrý a tohle by schovalo většinu věci v DS 2 do kapsy
škoda že si save nemohu nechat, udělal jsem hodně blbých rozhodnutí protože jsem chtěl nové věci. oš*kal vše co se hýbe, ve trojce chci být věrný :DD
znova už do toho asi nejdu, nechám se překvapit co připraví vývojáři jako standart bez save
znova už do toho asi nejdu, nechám se překvapit co připraví vývojáři jako standart bez save
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak save nepotřebuješ, ve trojce bude rozhovor s holičem při kterém mu půjde říct co jsi udělal a hra to bude reflektovat. Dali to tam pro lidi co hrajou na toustrech a pro lidi co na PC nemaj saves.Marek4 píše:nicméně jako challenge fakt dobrý a tohle by schovalo většinu věci v DS 2 do kapsyškoda že si save nemohu nechat, udělal jsem hodně blbých rozhodnutí protože jsem chtěl nové věci. oš*kal vše co se hýbe, ve trojce chci být věrný :DD
Ale asi to nebude zahrnovat takový maličkosti jako např. tetování atd (přitom import save z dvojky tohle zahrnovat bude).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Marty86
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takže na Dark mode se obrnit trpělivostí a pevnými nervy
Já jsem povahou hodně klidný člověk (typický flegmatik) ale nejvíc se vždycky vynervím právě u her a nesnáším ten pocit frustrace, po x-tým loadingu
Jinak tady jsem na tubu našel videjko jak si maník dal Operator bosse v Dark modu na jeden hit
https://www.youtube.com/watch?v=FDy7uQp4kQg
Maník jel ve stromu dovedností na alchymii a měl to celkově zvláštně poskládané, jel prakticky na co největší damage.
Zkoušel jste někdo jít cestou alchymie?
Jinak tady jsem na tubu našel videjko jak si maník dal Operator bosse v Dark modu na jeden hit
https://www.youtube.com/watch?v=FDy7uQp4kQg
Maník jel ve stromu dovedností na alchymii a měl to celkově zvláštně poskládané, jel prakticky na co největší damage.
Zkoušel jste někdo jít cestou alchymie?
i5 10400F - ASUS ROG Strix B460-H Gaming - Corsair Vengeance LPX 2x8 GB 3000 Mhz - Gainward RTX 4060Ti 8 GB - Samsung SSD 970 EVO 1TB - 2x3 TB WD/Seagate - Corsair RM750 - Fractal Design Define R5 - Win10 64-bit
"If you take sexual advantage of her, you're going to burn in a very special level of hell. A level they reserve for child molesters and people who talk at the theater."
"If you take sexual advantage of her, you're going to burn in a very special level of hell. A level they reserve for child molesters and people who talk at the theater."
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak to byl nářez, jak mu dal facku a nazdar 
Alchymii jsem nikdy nezkoušel, vždy mi přišla a přijde nejnudnější
Alchymii jsem nikdy nezkoušel, vždy mi přišla a přijde nejnudnější
- Marty86
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A ty jsi Paule, hrál také na Dark?
Dal jste někdo Operator bosse na Dark obížnost? Já teď jedu na Hard a po několika pokusech jsem to vzdal a jen jsem si u něj resetnul skill pointy a nechal ho žít
Dal jste někdo Operator bosse na Dark obížnost? Já teď jedu na Hard a po několika pokusech jsem to vzdal a jen jsem si u něj resetnul skill pointy a nechal ho žít
i5 10400F - ASUS ROG Strix B460-H Gaming - Corsair Vengeance LPX 2x8 GB 3000 Mhz - Gainward RTX 4060Ti 8 GB - Samsung SSD 970 EVO 1TB - 2x3 TB WD/Seagate - Corsair RM750 - Fractal Design Define R5 - Win10 64-bit
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dark jsem nikdy nezkoušel, dohrál jsem poprvé na norma a pak dvakrát na hard. Operatora jsem dal dvakrát na hard, jednou poctivě a podruhé s ukládáním.
- Marek4
- Červená karta

-
na dark jsem ho dal ale pouze s tím ukládáním...
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem to taky dohral na temnou.
- sefin
- Začátečník

-
Hraji to poprvé a hraji to na dark. Zkoušel jsem insane, ale tam jsem si nějak zapomněl přečíst, že to nejde loadovat po úmrtí, takže to jsem zavrhl 
Zatím jsem na začátku. Teprve Chapter one. Jak odnesl Tris zpátky k lodi.
Jsem zvědav jak se hra rozjede. Zatím z toho mám smíšené pocity. Combat systém je krapet divný a štve mě příliš velká přesila nepřátel, která mě nutí pořád uskakovat jak trubka. Je to efektivní, ale vypadá to dementně. 2 silné protivníky max 3 bych bral jako strop. Hlavně při tom obléhání to vypadalo naprosto komicky, když je tam armáda a já musím pobít sám půlku nepřátel
No zatím je to ryze akční hra. Tak doufám, že se to teď rozjede trošku lépe a bude tam i nějaký ten boj s monstry atd.. když je to monster slayer
Witcher3 bude asi výrazně lepší. Když má otevřený svět a hráč může dělat hned co chce
Ale prvně si tu dvojku dohraji 
Zatím jsem na začátku. Teprve Chapter one. Jak odnesl Tris zpátky k lodi.
Jsem zvědav jak se hra rozjede. Zatím z toho mám smíšené pocity. Combat systém je krapet divný a štve mě příliš velká přesila nepřátel, která mě nutí pořád uskakovat jak trubka. Je to efektivní, ale vypadá to dementně. 2 silné protivníky max 3 bych bral jako strop. Hlavně při tom obléhání to vypadalo naprosto komicky, když je tam armáda a já musím pobít sám půlku nepřátel
No zatím je to ryze akční hra. Tak doufám, že se to teď rozjede trošku lépe a bude tam i nějaký ten boj s monstry atd.. když je to monster slayer
Witcher3 bude asi výrazně lepší. Když má otevřený svět a hráč může dělat hned co chce
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- J X P
- Středně pokročilý

Pratele, protoze cekam na pridani truhly do W3, tak zatim hraju W2, ale zatim jsem ani zde na skladovaci truhlu nenarazil.
Proto se ptam, je mozne nekde uskladnit predmety, ktere nechci prodat, ale zaroven je nemuzu tahat porad vsude sebou?
Zatim jsem ve Flotsamu a v hospe ji nikde nevidim, ale treba blbe hledam, ze
.
Proto se ptam, je mozne nekde uskladnit predmety, ktere nechci prodat, ale zaroven je nemuzu tahat porad vsude sebou?
Zatim jsem ve Flotsamu a v hospe ji nikde nevidim, ale treba blbe hledam, ze
---
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je v hospodě dole v nižším patře.
- J X P
- Středně pokročilý

- Waleron
- Začátečník

-
Nevíte, co se to děje s grafikou hry ? Připadá mně to taková hodně "pixelové" Okraje stínů, někdy i v obličeji. Občas to vidím i ve W3, ale ve W2 je to hodně vidět ...
GTX 970
http://www.imgup.cz/image/4QU
GTX 970
http://www.imgup.cz/image/4QU
- Hladis
- Moderátor

- sefin
- Začátečník

-
Tak jsem to dohrál 
Kolikrát jsem chcípnul v téhle hře jsem snad nezdechnul v žádné jiné
Ta obtížnost Dark je fakt solidní výzva. Ale když se sesbírá ten speciální set tak už to pak nebylo tak těžké.
Ono taky jsem se pak začal více orientovat jak to vlastně hrát a jak ty souboje vést.
Set jsem si blbnoun sestavil až na konci kapitoly, protože s tím shitem co jsem měl (armor i měče) Letho prostě nešel zabít. Hodně vydržel a dával mě na ranu... Peníze jsou ve W2 překvapivě docela problém - co se týče odměn za questy. Na sestavení setu jsem proto chodil vyhrávat páku, kde je nekonečný zdroj prachů.
Witchera 1 jsem nehrál a W2 jsem hrál teď poprvé. Líbilo se mi to hodně, jen mi to přišlo moc lienární.
Takže jsem si koupil hned druhý den W3
a ten je lepší a to o dost. Jen mi trošku vadí překopaný systém lahviček atd... witcher 2 byl v tomto možná trošku lepší.
No každopádě W2 bych si chtěl zahrát ještě jednou. Zvolil jsem cestu s Roachem, takže bych si to měl dat ještě jednou a kouknout jak to vypadá když se spojím s Ioverthem nebo jak se ten kkt jmenuje
Každopádně witcher 2 i 3 stojí za to hrát na tu nejtěžší obtížnost (Insane nepočítám to je fakt pro magory
)
Soubojový systém je takový nepřirozeně rychlý, ale i tak je mnohem lepší než třeba v AC. Zvláště na Dark hra trestá každou chybu a dost často trestá fatálně... Líbí se mi, že je nutné se dobře pohybovat, používat kouzla, lahvičky a oleje. Když jsem zabíjel Kayrana asi na 50 pokus (vždycky jsem to ke konci vylamil a dostal jsem chapadlem
(IK)
Nebo souboj s drakem... fuj ten už mě vysíral hodně, že jsem myslel, že tu obtížnost shodím dolů. Ale všechno šlo překonat, tak měl člověk pak takový dobrý pocit, že to dal!
Witcher se pro mě zařadil mezi nejlepší hry co jsem kdy hrál.
Nedávno jsem viděl hangover (pařbu ve vegas) tak mě docela dost rozesmálo, když se Geralt ožere a vzbudí u vody a ještě s tím tetováním
Kolikrát jsem chcípnul v téhle hře jsem snad nezdechnul v žádné jiné
Ta obtížnost Dark je fakt solidní výzva. Ale když se sesbírá ten speciální set tak už to pak nebylo tak těžké.
Ono taky jsem se pak začal více orientovat jak to vlastně hrát a jak ty souboje vést.
Set jsem si blbnoun sestavil až na konci kapitoly, protože s tím shitem co jsem měl (armor i měče) Letho prostě nešel zabít. Hodně vydržel a dával mě na ranu... Peníze jsou ve W2 překvapivě docela problém - co se týče odměn za questy. Na sestavení setu jsem proto chodil vyhrávat páku, kde je nekonečný zdroj prachů.
Witchera 1 jsem nehrál a W2 jsem hrál teď poprvé. Líbilo se mi to hodně, jen mi to přišlo moc lienární.
Takže jsem si koupil hned druhý den W3
No každopádě W2 bych si chtěl zahrát ještě jednou. Zvolil jsem cestu s Roachem, takže bych si to měl dat ještě jednou a kouknout jak to vypadá když se spojím s Ioverthem nebo jak se ten kkt jmenuje
Každopádně witcher 2 i 3 stojí za to hrát na tu nejtěžší obtížnost (Insane nepočítám to je fakt pro magory
Soubojový systém je takový nepřirozeně rychlý, ale i tak je mnohem lepší než třeba v AC. Zvláště na Dark hra trestá každou chybu a dost často trestá fatálně... Líbí se mi, že je nutné se dobře pohybovat, používat kouzla, lahvičky a oleje. Když jsem zabíjel Kayrana asi na 50 pokus (vždycky jsem to ke konci vylamil a dostal jsem chapadlem
Nebo souboj s drakem... fuj ten už mě vysíral hodně, že jsem myslel, že tu obtížnost shodím dolů. Ale všechno šlo překonat, tak měl člověk pak takový dobrý pocit, že to dal!
Witcher se pro mě zařadil mezi nejlepší hry co jsem kdy hrál.
Nedávno jsem viděl hangover (pařbu ve vegas) tak mě docela dost rozesmálo, když se Geralt ožere a vzbudí u vody a ještě s tím tetováním
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Iorveth je podle mě ještě lepší než Roche. Je tam víc humoru (trpaslíci, klasika) a hlavně je tam interakce se Saskií. A Saskia je prostě skvělá.
A že je to jedna z nejlepších her vůbec, no ne asi
Trojka už je vůbec nejlepší.
A že je to jedna z nejlepších her vůbec, no ne asi
Trojka už je vůbec nejlepší.
- ondra91
- Začátečník

-
Já mám po dohrání 3 chuť opětovně na 2ku a tentokrát to projít s rochem ...
.
Jinak Iovertha je fajn .. škoda, že se to už asi nestihlo napasovat do 3 a bude se muset čekat na datáče
. Tak trochu se modlím, aby ty přídavné expanze byl trochu delší, než 10 a 20 hod .. nevím, jestli si mám pod tímhle pojmem představit kompletní obsah nebo jen "hlavní linii " 
Jinak Iovertha je fajn .. škoda, že se to už asi nestihlo napasovat do 3 a bude se muset čekat na datáče
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo to nespecifikovali, takže nevíme.
Osobně doufám že těch datadisků udělaj víc, rád bych se podíval ještě jinam, třeba Dol Blathanna.
A vůbec by mi nevadilo kdyby udělali nějakej co by se odehrával po hlavním příběhu, ikdyž by bylo náročný udělat to aby seděly všechny permutace, ne-li nemožný.
Osobně doufám že těch datadisků udělaj víc, rád bych se podíval ještě jinam, třeba Dol Blathanna.
A vůbec by mi nevadilo kdyby udělali nějakej co by se odehrával po hlavním příběhu, ikdyž by bylo náročný udělat to aby seděly všechny permutace, ne-li nemožný.