Dark Souls 2
Moderátor: Baneshee
- rbclass
- Žlutá karta

-
Re: Dark Souls 2
o to ale vobec nejde..skor ide o to,ze bez toho,aby clovek milionkrat skapal sa to ani prejst neda..
proste sa treba stale vracat rovnakou trasou a hrat furt to iste..to moze bavit len masochistov
proste sa treba stale vracat rovnakou trasou a hrat furt to iste..to moze bavit len masochistov
- goelr
- Začátečník

Ta hra je naprosto uchvacujici...konecne neco, co je opravdu vyzva! DS chce hodne TRPELIVOSTI, v zadnym pripade to neni akcni polo-rubacka. Frustrujici neni, proste to chce trpelivost a ucit se - kazdy nepritel je v necem slabej ci silnej, na kazdyho plati neco jineho. Hra neomlouva, chyba znamena smrt, rana navic do bosse znamena smrt...a tak je to jenom dobre.
Nemam rad konzole a gamepady, ale bez nej DS hrat nelze. Ovladani na gamepadu je skvele.
Kdo hodne umira, tak neni nic jednodussiho, nez se summonout k nekomu (muzete i jako hollow) a projit to v parte a poucit se o dane lokaci a o enemakov jejich zaludnosti. Zabavne je i signout si nekoho k sobe a projit to stejne. Boss fighty ve trech jsou vyborna zabava (i treba na x-ty opakovani).
Jestli nekdo chodi po X smrtich stejnou trasou a hraje to stejne, bohuzel znamena, ze koncepci hry vubec nepochopil...
Nemam rad konzole a gamepady, ale bez nej DS hrat nelze. Ovladani na gamepadu je skvele.
Kdo hodne umira, tak neni nic jednodussiho, nez se summonout k nekomu (muzete i jako hollow) a projit to v parte a poucit se o dane lokaci a o enemakov jejich zaludnosti. Zabavne je i signout si nekoho k sobe a projit to stejne. Boss fighty ve trech jsou vyborna zabava (i treba na x-ty opakovani).
Jestli nekdo chodi po X smrtich stejnou trasou a hraje to stejne, bohuzel znamena, ze koncepci hry vubec nepochopil...
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já to konečně dneska ráno rozehrál (opravili crash bug), a už jsem ztratil svoje první 2K souls. Těžkej život deprived 
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jinak na PC skoro 80 000 současně hrajících lidí, tzn už to na PC prodalo minimálně půl milionu kopií (ale spíš víc, přeci jen se to drží na vrcholu žebříčku už docela dlouho). Solidní výkon, snad to znamená že i další From hry budou na PC (ale snad v ještě lepší kvalitě, bez crash bugů).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- riXo
- Začátečník

Mam z toho zmiesane pocity. Odohratych mam cca 7hod, soul level 80. Neviem presne kolko bossov(cca10?) mam za sebou, ale zatial je to bohuzial nuda. Vacsinu som dal na 1. pokus a zistujem, ze ich utoky su vsetky velmi podobne. Staci drzat shield, pockat kym dokoncia utok a potom utocim ja. Dufam, ze sa to zmeni, lebo takto zatial vyzeral kazdy boss. Nehovoriac o tom, ze zopar z nich su ciste kopie z DS.
Nepaci sa mi rozdelenie nepriatelov po leveloch, posobi to na mna velmi lacno. Hordy nepriatelov ma upchavaju v chodbach a nakoniec ich aj tak len obieham, lebo zabijat ich, je nuda. Velmi casto mi to pripomina Taurus demonov v demon ruins. video, treba ich dat vela na kopu a hrac s tym bude mat problem.
Nakoniec zacinam mat pocit, ze som preleveleny, ale to zatial neviem presne posudit. V DS1 som za jeden playthrough dal lvl okolo 100. Teraz som asi v 1/3 hry a som 80... uvidime.
Je citit, ze director uz nie je Miyazaki, ten dal DaS a DeS naozaj dusu. Z 2ky mam pocit, ako by chcela spojit to najlepsie z predchadzajucich dielov dokopy a na vrch pridat nove mechaniky. Na papiery to vsetko vyzera zaujimavo, ale mna to zatial nepresvedcilo.
Nepaci sa mi rozdelenie nepriatelov po leveloch, posobi to na mna velmi lacno. Hordy nepriatelov ma upchavaju v chodbach a nakoniec ich aj tak len obieham, lebo zabijat ich, je nuda. Velmi casto mi to pripomina Taurus demonov v demon ruins. video, treba ich dat vela na kopu a hrac s tym bude mat problem.
Nakoniec zacinam mat pocit, ze som preleveleny, ale to zatial neviem presne posudit. V DS1 som za jeden playthrough dal lvl okolo 100. Teraz som asi v 1/3 hry a som 80... uvidime.
Je citit, ze director uz nie je Miyazaki, ten dal DaS a DeS naozaj dusu. Z 2ky mam pocit, ako by chcela spojit to najlepsie z predchadzajucich dielov dokopy a na vrch pridat nove mechaniky. Na papiery to vsetko vyzera zaujimavo, ale mna to zatial nepresvedcilo.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
WTF ? 7 hodin hraní a level 80 ? To nechápu. Já mám teď level 120 po 30 hodinách. Jinak v DS1 jsem měl po 70 hodinách kolem 90 levelu, jde to tady rychleji.
Jinak mi teda přijde DS2 kvalitativně úplně identická s jedničkou. Baví mě to úplně stejně. Akorát je tu mnohem lepší inventář a interface + plně funkční multiplayer.
Jinak mi teda přijde DS2 kvalitativně úplně identická s jedničkou. Baví mě to úplně stejně. Akorát je tu mnohem lepší inventář a interface + plně funkční multiplayer.
- riXo
- Začátečník

Predpokladam, ze mas iny styl hrania ako ja. Od zaciatku som vedel +- aky build chcem a podla toho som aj levelil. Nemam moc na co ine minat duse ako na lvls.Paul píše:WTF ? 7 hodin hraní a level 80 ? To nechápu. Já mám teď level 120 po 30 hodinách. Jinak v DS1 jsem měl po 70 hodinách kolem 90 levelu, jde to tady rychleji.
Schvalne som si pustil znovu 1ku a pozrel, ake mam postavy
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
/nex
/nex
- T1ger
- Začátečník

-
@riXo: podla popisu mas HD4000 grafiku a mna by zaujimalo ako ti to na tom ide. Kamarat ma totizto tiez tuto a ja si nie som isty ako to bude bezat na jeho zostave. Ci mu mam to odporucit alebo nie.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
- riXo
- Začátečník

Framerate nemeriam, ale ide to plynulo na tomto nastaveni. V par lokalitach klesa FPS, ale nie je to tak vazne, ze by sa to nedalo hrat. Ak by bol problem, tak stale sa daju znizit detaily, pripadne rozlisenie.
/nex
/nex
- riXo
- Začátečník

Cim dlhsie to hram, tym lahsie mi to pride. Uz som velmi blizko pri konci a bohuzial to co som pisal predtym o bossoch sa naplnilo. Niektory su absolutny joke, napr Mytha, ktoru do 30 sec zbombardoval Jester(NPC summon), ja som nemusel ani pohnut prstom. Bossovia sa potom stavaju viac otrava ako vyzva. Casto som sa mi zdalo, ze dostat sa ku bossovy je zlozitejsie ako ho zabit. Tazko sa mi potom hlada co i len jeden, ktoreho by som si zapamatal, alebo vychutnal a tym potom aj NG+ pre mna straca vyznam.
Dalsia vec, Ring of Life Protection velmi zjednodusuje celu hru, anuluje celu smrt a da sa opravit za 3k souls.
Dalsia vec, Ring of Life Protection velmi zjednodusuje celu hru, anuluje celu smrt a da sa opravit za 3k souls.
/nex
/nex
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem to dohrál, level 156 a 50 hodin hraní přesně. Už jsem toho ke konci měl plný zuby 
Dobrá hra, ikdyž slabší než jednička. A předpokládám že další RPG tenhle a příští rok (Wasteland 2, Divinity, Dragon Age, Witcher 3) budou pro mě ještě o dost lepší.
Dobrá hra, ikdyž slabší než jednička. A předpokládám že další RPG tenhle a příští rok (Wasteland 2, Divinity, Dragon Age, Witcher 3) budou pro mě ještě o dost lepší.
- gunik
- Nováček

-
Naprosty souhlas s riXo, pokud nekdo v recenzich tvrdi, ze je jedno, jestli jste hrali predchozi dil a ze je to stejne obtizne jako DS1, tak keca. Celou dobu cekam na nejakou vyzvu a porad nic (az na multiplayer, tam dostavam na budku, protoze Demons Souls a DS 1 jsem hral offline)...Jsem asi nekde na konci (memories of Giants) a jediny tuhy boss byla obri pavoucice. Kde jsou ty casu, kdy jsem se placal u Manuse pul dne...
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Manuse jsem dal na druhej pokus. Jedinej kdo mi v jedničce dával sodu byl Ornstein a Smough, který jsem zabíjel hodinu a půl. Ve dvojce jsem třeba Pursuera zdolával snad 40 minut. Celkově mi prostě přijdou dost podobný obtížností, ale každej do má jiný.
- anti.77
- Začátečník

-
Ahoj ,nerozumím použití krvavého a světlého kamene ...... krvavý v popisu že způsobí opotřebovanos a u světlého,že odstraní použité síly ..... pro hru je to nesmyslné ale v případě,že by světlý odstranil ty kameny,co jsem do něj nacpal a mohl jsem je použít znovu ...... bohužel nechci riskovat,že si zničím vylepšení ... nemá s tím nikdo zkušenost ????? Dík za každou radu
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Vysla remaster verze, ktera vypada uplne stejne jako puvodni DS2
https://www.youtube.com/watch?v=_2XwOoo40iY
https://www.youtube.com/watch?v=_2XwOoo40iY
- Alfajk
- Začátečník

-
nechapu, jak za takhle odflaknutej remaster muze nekdo dat penize, jeste kdyz uz ma predchozi verzi koupenou...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
Ne, nevypada stejne. Za dalsi, pokud mas puvodni verzi bez dlc, tak se ti to samozrejme vyplati, jelikoz upgrade stoji to co season pass a jednak tedy budes mit dlc a jednak novou verzi, ktera, jak uz jsem rekl, nevypada stejne a o remaster, ktery je tu zjevne chybne spojovan jen s grafickym overhaulem, se nejedna.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dohral jsem jednicku a zacal jsem hrat dvojku scholar of the sin edici a prijde mi to vyrazne tezsi.V jednicce parry uplne bez problemu s cca 95% uspesnosti.Zde mi parry vubec nejde.
Porad chcipam a uz mam jen pulku HP-tahle vec neskutecne zveda obtiznost hry.Z nepratel je vyrazne min dusi jak v jednicce a celkove jich je tam jak nasrano a jsou hodne agresivni.
Porad chcipam a uz mam jen pulku HP-tahle vec neskutecne zveda obtiznost hry.Z nepratel je vyrazne min dusi jak v jednicce a celkove jich je tam jak nasrano a jsou hodne agresivni.
Naposledy upravil(a) HEAD dne pon 21. bře 2016, 10:44, celkem upraveno 1 x.
- forestak
- Začátečník

-
Mám pocit, většina lidí se shodla na tom, že dvojka je o dost jednodušší než jednička. Mně osobně taky přijde dvojka těžší. Každý to má jinak
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No co jsem cet, tak dvojka zakladni byla lehci, ale scholar of the sin zvedla obtiznost.
Btw jak mam udelat utok z vysky?V DS1 stacilo proste na nekoho spadnout a zmacknout leve tlacitko.Tady to nefunguje.
Jeste bych k tomu dodal, ze hra je zabugovana-Postava nekdy neutoci i kdyz mackam utok.
Takze moje hodnoceni obtiznosti:
DS1-9/10
DS2-Spatny ovladani na Mys+klavensice, Ztrata HP po kazde smrti,Bugy ze postava nereaguje,Vysokej pocet agresivnich nepratel-15/10
Fakt nejvic asi pridava ta ztrata HP.Jako behat celou hru s pulkou HP..Jakej dement tohle vymyslel mi hlava nebere.
Btw jak mam udelat utok z vysky?V DS1 stacilo proste na nekoho spadnout a zmacknout leve tlacitko.Tady to nefunguje.
Jeste bych k tomu dodal, ze hra je zabugovana-Postava nekdy neutoci i kdyz mackam utok.
Takze moje hodnoceni obtiznosti:
DS1-9/10
DS2-Spatny ovladani na Mys+klavensice, Ztrata HP po kazde smrti,Bugy ze postava nereaguje,Vysokej pocet agresivnich nepratel-15/10
Fakt nejvic asi pridava ta ztrata HP.Jako behat celou hru s pulkou HP..Jakej dement tohle vymyslel mi hlava nebere.