GTA V

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
svinancin
Nováček
Nováček

Re: GTA V

Příspěvek od svinancin »

u'z len 5 dn¨´i ludia a máme to tu :)
http://www.banan.cz Webové stránky pro každého.
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Kdyz hra jako kazda jina dnes vychazi z konzole tak urcite bude hratelna na vsem, proste si kazdej nastavi grafiku podle svyho HW a hotovo. U akcni hry stejne vetsinou neni moc casu na kochani.
Spis by me zajimalo jestli bude mozny hrat offline, aby to nedopadlo jako u D3 kde tisice SP hracu uplne zbytecne brzdi servery. Kazdopadne hru nebudu kupovat dokud to nebude jisty...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Ja myslim ze bude, Social Club mel vzdy volbu offline.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

kdyby to někoho zajímalo, tak si to nemusíte kupovat za 1200 kč

http://www.nuuvem.com.br/produto/2086-g ... eft-auto-v

cena je v brazilskych realech, po přepočtu na eura to dělá 27 euro, to je nějakých 750 kč asi

je třeba použít VPN nebo nějakej vpn based nastroj (hola) , doporučuje se platit přes paypal, na redditu několik lidí už napsalo že dostali kod a stahujou hru a žádnej problem s regionem není

problem s regionem je pouze při nákupu, proto to chce brazilskou vpn
plastelinak
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od plastelinak »

Porad rockstar social club, to si radeji priplatim za steam :roll:
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

a k čemu přesně ? že buudeš mít zaplý 2 programy místo jednoho a pepík s karlem uviděj že "plastelinak is now playing GTA V" ? (což jde i s non-steam hrou udělat mimochodem)

každýho věc, já nebudu tu hru platit 1.5x kvuli tomuhle
plastelinak
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od plastelinak »

Jde spis o tu pohodlnost... na hry co mam mimo steam zapominam. Do dneska jsem nevedel ze mam orig Far Cry 4 dokud ho kamos nechtel po me pujcit :-D :-D

Steam je proste moje knihovna her, chci tam mit vsechno a rad si za to priplatim.
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

mě přijde mít hry v jedné knihovně strašně fajn, ale s mým netem je fakt praktičtější krabička, a pokud to neovlivní to že si s někým budu moct zahrát, je mi to taky šumák
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Tohle je jedna z mála her která za koupi stojí, takže jsem si jí rád koupil na steamu za plnou cenu a nemusím řešit nějaký VPN a pičoviny :)
PS5 Pro | LG OLED CX55
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

tak já peníze řešim protože jich nemam tolik, abych je neřešil, nepřijde mi že by objednávka trvala nějak dýl

vidim že tady ale všichni berou 80k měsíčně a jsou schopný zapomenout na hru kterou chtěj hrát :D
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Já to na nuuvem kupoval za 8 kil v lednu kdy žádný VPN nebyly potřeba a hra už je hezky stažená a ready :)

Ještě 4 dny..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Peněz nemá nikdo dost (jen OBR) ,ale dát jednou za čas 1500 za hru u který vydržím dokud nevyjde další díl mě fakt nemrzí... :)
PS5 Pro | LG OLED CX55
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Každý máme ty standarty jinde no, já to mam tak že u hry u který stravim čas a je kvalitní (u GTA to aspon předpokládám) nemam problem za ní ty peníze vůbec dát. Plus teda peníze ted vůbec nemam , takže jsem tuhle možnost uvítal.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Však jo, každej uvítá možnost ušetřit. Já bych na to jen byl moc línej na nějaký čachry s vpn :D
PS5 Pro | LG OLED CX55
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Jojo, u GTA je super, že když to člověk koupí byť třeba za 2000,- tak to prostě využije. Není to jako blbý SP hry který dohrajete za 10 hodin ( i to je moc ) a konec.

Každopádně, doufám a myslím, že tento díl na PC změní aspoň trochu pohled R* na PC platformu, protože zájem je obrovskej a prodaných kopií budou i na PC hromady, jde tady hlavně o Online a na to lidi prostě letí.
Eddward
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Eddward »

osobne to tiez tak vidim, ze je to vyuzitelnych 60€ aj na niekolko rokov v podstate... GTA naozaj nevychadza kazdy rok takze to nie je take hrozne...
btw, stahovanie u mna pomalicky ale isto postupuje :)
Obrázek
Intel Core i7 8700K @ 4.8Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO 2.1/15.5Ghz
Crucial MX500 2TB | Samsung 970 EVO Plus 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W11 x64 Pro | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Phone: Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
Time Spy: 11 610
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Počítal jsem tři noci, ale stačily tři hodiny. :)
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

Mne napr vadilo pri GTA,ze treba mat vlozeny disk v mechanike pri hrani.Vzdy som si stiahol radsej crack a mal som pokoj.Akurat,ked som chcel hrat online,musel som crack prehodit s origo exe suborom.Je fajn,ze je aj taka moznost,ako steam.Ale predsa by som chcel mat krabicovu verziu,aj s mapou a dvdcka s peknou grafikou.Preto by ma zaujimalo,ci sa bude dat krabicovka nainstalovat do steamu.Zatial,co som googlil fora,nikto presne nevie na to odpovedat.
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

to by steam byl sam proti sobe, podle me to nepujde
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Určitě ne, krabicovka se aktivuje přes ten R* social club a do steamu to můžeš přidat akorát jako non-steam hru, že jí budeš mít v tý knihovně steamu ale aktivovat přes steam ne :)
PS5 Pro | LG OLED CX55
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“