Problém s DVD/RW LG GSA-4081B - vyřešeno

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém s DVD/RW LG GSA-4081B - vyřešeno

Příspěvek od Butcherson »

Zdravim,zalotil sem dalsi threat i kdyz vim ze je tady o tehle vypalovacce dost..nenasel sem ale jak zmenit v systemu ve slozce "Radice IDE ATA/ATAPi" u "Sekundarniho kanalu IDE" hodnotu Ultra DMA.U primarniho mam hodnotu 5,ale u sekundarniho jen 2.Ptam se no to proto,ze mne tahle vypalovacka pali jen rychlosti 2x.Myslel sem ze by to mohlo byt kvuli tomu..Jinak to zkousim na Multidisc 1x-4x.Jestli to je firmwarem,tak kdyby nekdo mohl napsat jaky je nejnovejsi..
Diky moc za odpoved a trpelivost :oops:
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

pokud mechanika funguje v režimu DMA, tak není co řešit, výš nepůjde. chybu v rychlosti vypalování bych viděl v multidisku :oops:
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Firmware..

Příspěvek od Butcherson »

Hm,diky...Rad bych se jeste optal kde se da sehnat novy firmware na tohle GSAcko.Dival sem se na cdr(tam je k dispozici verze A101),ale nerad bych tam nahral nejakej spatnej.
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Mechny LG pálí na Multidisky skutečně jen 2x, mám ověřeno na své 4040B. A na stránkách Eximpa je to uvedeno. Navíc jsem si s nimi psal, tvrdili mi, že LG obdržela potřebné údaje i média, tak je to asi na ní. Mechanika to medium musí znát, to má mimo jiných věcí ve firmwaru.Pokud jse o firmware, jukni do auditorií na CDR serveru, vesměs se stahuje z německého LG.
Jen tiše doufám, že pro obě jednotky budou další firmwary, aby to nedopadlo jako s LG 8080B - CDRW 32*4*8. Tahle jednotka uměla vypálit 99min. CD, bohužel ho už po sobě nepřečetla. Tak jsem se těšil, že jí to nový firmware naučí, žádný nebyl. :cry:
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“