Lineage 2 classic

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
hadas
Začátečník
Začátečník

Lineage 2 classic

Příspěvek od hadas »

Časté kdyby jste chtěl někdo zkusit tak 15.5. Start je l2c v1.0 rate 3x
Odkaz: http://lineage2classic.com/?i=Hadas
sefin
Začátečník
Začátečník

Re: Lineage 2 classic

Příspěvek od sefin »

ahoj,

asi to prubnu :-) Hrával jsem před lety C4,C5 a C6.
Jen jsem si stáhl toho klienta, ale nikde tam nevidím ten spouštěcí file. Ten je až u toho "cracku" ? Ale ten teda nejde zatím ani stáhnout co jsem zkoušel.

Leda, že by se mi to nějak blbě rozbalilo. Mám tam jen několik složek, ale l2.exe nikde nevidím, ale search mi to nenašel :-) .
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
hadas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hadas »

Ještě není patch. měla by být nějaká beta ale nevím kdy
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Co sakra znamena ten Classic? :D jaka to je vubec verze.. interlude nebo neco posledniho?
hadas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hadas »

icebosss píše:Co sakra znamena ten Classic? :D jaka to je vubec verze.. interlude nebo neco posledniho?
No classic je něco jako na vrat ke kořenům. Classic V1.0 je cca c1 až c3 v některých věcech se to liší např weapon SA. Postupně tam přidávají nové Q a další lokace v1.0 je top lokace loa. V koreji teď přidali aden a lokace okolo. Dále je těžší expit rate. na oficu jsou 1/6 raty oproti c4 takže na tom free jsou 3x takže to je cca 0,5x v době c4. No jinak v tom l2c se chtějí vyvarovat chyb které přišli po interlude
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Takze spis mage hra nez warrior? Ty pred c4 celkem suckovali a rozjel te kazdej nekrous
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Ja pojedu asi spoila/crafta a pak SE :-) mam radsi support classy.

Docela se na to tesim.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
hadas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hadas »

icebosss píše:Takze spis mage hra nez warrior? Ty pred c4 celkem suckovali a rozjel te kazdej nekrous
no lukari jsou dobri az v loa. a warlord atd co jedou aoe tak ti jedou taky dobre ale dyky atd je to spatne zlepsise to az budes moct pouzivat shoty. magove jsou samozdrejm na exp top
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

spíš mně jde o PvP, hrál jsem až od C4, kde si destro moc neprdl a mágové většinou vyndávali RB atd..
hadas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hadas »

icebosss píše:spíš mně jde o PvP, hrál jsem až od C4, kde si destro moc neprdl a mágové většinou vyndávali RB atd..
no pvp videi z l2c je na youtube dost tak se muzes kouknout
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“