GTA V - ONLINE
Moderátor: Baneshee
- blaho
- Žlutá karta

-
GTA V - ONLINE
GTA V ONLINE si zaslúži vlastný topic.
_______
Tak ako skúšali ste ?
Ja iba trochu , ale mal som v tom chaos
//Woyta
PCT Crew
http://rsg.ms/2370055
TS3.FASTLINE.CZ
Rickova mistnost pro ty co si chteji pokecat s Blahem a mnou.
_______
Tak ako skúšali ste ?
Ja iba trochu , ale mal som v tom chaos
//Woyta
PCT Crew
http://rsg.ms/2370055
TS3.FASTLINE.CZ
Rickova mistnost pro ty co si chteji pokecat s Blahem a mnou.
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: GTA V - ONLINE
Já se to pořád chystám zkusit ,ale zatím jsem se k tomu online nedostal. Snad je to pecka 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Eddward
- Moderátor

skusal som, nieco som zahral, ale tiez zatial neviem co a kde... tu by trebalo cloveka ktory vie vysvetlit cely background ako to funguje...
nieco je online, nieco je ako singleplayer, neviem z toho celkom vyjst
nieco je online, nieco je ako singleplayer, neviem z toho celkom vyjst
Intel Core i7 8700K @ 4.8Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO 2.1/15.5Ghz
Crucial MX500 2TB | Samsung 970 EVO Plus 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W11 x64 Pro | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
Phone: Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
Time Spy: 11 610
Crucial MX500 2TB | Samsung 970 EVO Plus 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W11 x64 Pro | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
Phone: Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
Time Spy: 11 610
- plastelinak
- Červená karta

-
Zkusil jsem, vytvoril postavu, priletel do Los Santos, hned prvni zavod, ja jako jedinej na gamepadu, zbytek hracu s klavesnici (je tam ukazatel kdo ma kdo). Ja hned prvni misto, ve vedeni... fuck yeah... pred cilem crash hry "Grand Theft Auto V prestal pracovat" ... fuck you R*
Vyzkousim znova az budu mit chut
Vyzkousim znova az budu mit chut
- blaho
- Žlutá karta

-
Dajte screeny svojej ONLINE postavy
pozeram film, tak nech sa pobavím
pozeram film, tak nech sa pobavím
- plastelinak
- Červená karta

-
- blaho
- Žlutá karta

-
- Marek4
- Červená karta

-
teď mi nějak nejedou servery, každopádně si mě pak přidejte MarekRR351 kdo bude chtít.
- blaho
- Žlutá karta

-

inak Steam ucet mam v podpise, dajte pozvanky
TS3 mame dva , mozme niekedy skusit
- Marek4
- Červená karta

-
občas mě to vykopává ze hry, sice mám pomalej net ale ping na dotu atd byl vždy jakš takš.. stává se taky někomu ?
- Riku
- Začátečník

Hele včera to bylo nějaký celý zalagovaný, úterý a středu jsme hráli s kámošem a úplně pohoda ani jeden cras a včera mi to pořád lagovalo, spadlo 3x za večer a pořád nějaký glitche.. divný..
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Marek4
- Červená karta

-
kdyžtak si mě přidejte na tom online social clubu, ať můžeme hrát.
MarekRR351
MarekRR351
- Marek4
- Červená karta

-
up, dá někdo teď online ? nějaké joby na vylevelení, popř první heist 
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
má to už někdo zmáknutý ? nějak se v tom nevyznám
chci pouze závodit, čekal jsem že se jenom připojím a pojedu. jsou tam teď vůbec nějaké závody 
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- Marek4
- Červená karta

-
jsou, ale teď se do online nemohu přihlásit.. out of time při loadingu..
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
přihlásím se v pohodě, ale jako by tam byl nějaký další příběh či co, jenže to mě vůbec nezajímá já ani SP hrát nebudu, občas se projedu po městě a těšil jsem se na bláznivé závody
jako před lety v gta race
musí se i v online splnit nějaká základní příběhový úvod, nebo tak něco ? aby jsem si už pak mohl dělat v online co chci ??
musí se i v online splnit nějaká základní příběhový úvod, nebo tak něco ? aby jsem si už pak mohl dělat v online co chci ??
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- Riku
- Začátečník

- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
to jsem asi prehlidnul, ted jsem blbec utratil asi 80tis babek za hadry
, klikal jsem klikal, prodavacka neco brblala.... 
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jsem na online zvědav, ale nejdřív chci dojet komplet kampaň, což nějakou dobu zabere..
a teď jsem hodinu strávil blbnutím v director mode, kterej je úžasnej..
a teď jsem hodinu strávil blbnutím v director mode, kterej je úžasnej..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- blaho
- Žlutá karta

-
no ono to online este niekedy hneva, vcera sme to hrali 4. spolu na TS3 ,Riku píše:Hele včera to bylo nějaký celý zalagovaný, úterý a středu jsme hráli s kámošem a úplně pohoda ani jeden cras a včera mi to pořád lagovalo, spadlo 3x za večer a pořád nějaký glitche.. divný..
a tiez to buguje niekedy jak svina. A to mam celkom slusne PC, instalacia na SSD
a optika 100/100 mb. Niekedy je ten loading ozaj jebnuty, a vcera nas dokonca
naspawnovalo z online modu do single playeru
Ale inak robit tie Heisty vo štvorici je super /+bonus dolare/ , vcera sme jednu este nedokončili,
dneska sa na nu tesim, mojou ulohou v skupine je:
*ukradnut autobus
* potom ho odpalit na letisku
*ukradnut heli
*ochrana nasho prepravneho lietadla pred stihačkou
* a nakoniec podpora z heliny mojim kumpanom na zemi
a nakolko mi ovladanie heli nesedi je to peklo
nejaky zaber na spestrenie