Zdravím zdejší osazenstvo,
mám zájem koupit si zrcadlovku, dosavadní digital-entry zkušenost mám s 600D, kterou jsem si půjčil od kamaráda a opět se vrací zájem fotit, a jelikož se to ve dvou lépe táhne, už jsme i domluvení, až bude tělo a sklo tak začnou i výlety za fotkama bez bab

. Žádné profi výkony se konat nebudou, žádné svatby nebo focení reklamy. Prostě pro vlastní archív a pocit, že to jsem nafotil kvalitní foto já. Dříve mně bavilo fotit historickou architekturu a techniku (zde jsme zvědav u 70D na HDR režim), krajinky jen když byla nálada a samozřejmě i dovolenky, srazy apod., proto objektiv budu do začátku řešit nejspíše Canon EF-S 10-18mm f/4,5-5,6 IS STM, a pro delší sklo šáhnu kamarádovi do kabele

. Ale pořád vahám zda jít do 70D nebo vyčkat kvalitní recenze na 760D a potom rozhodovat. (O 750D zájem nemám, stavový displej na svršku preferuji pro focení z častého podhledu.) Videa jsem nikdy moc netočil, beru je spíše jako bonus.
Jako plus beru u 760D vyšší MPx, ale co přinese hybridní CMOS a digic6 netuší snad ani poslední svatý. Porovnání těchto dvou těl sem viděl nespočet. Noční foto budu fotit vyjímečně, ale když už tak dost
Limit mám cca 35tis, a mohl by se vměstnat i stativ.
Díky moc za reakce a případné nasměrování