War Thunder

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: War Thunder

Příspěvek od RiCK »

Dá sa pristať bez kolies? :lol: Poprosím rýchlo odpoveď, lebo ešte furt som vo vzduchu :lol:
Obrázek
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Ano, sedni lehce na břicho :)
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

samozřejmě
že dá, stejně jako s tim japonskym letadlem co má ten plovák jde přistát i na tý lodi

prostě zpomal co nejvíc a dopadni co nejjemnějc (aby se to sklouzlo po břiše)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Dobre, dá sa :-D
Obrázek
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

:lol:
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liquidfunk »

V 1.49 bude uz konecne moznost pristat na bricho a prezit. Jinak dobre ty Ricku, ja bych se stopro rozbil napadrt 8)
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

liquidfunk píše:V 1.49 bude uz konecne moznost pristat na bricho a prezit.
Nějaký bližší info pokud možno z ofic. zdroje by bylo? Tohle mě celkem zajímá :)
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Krteq píše:
liquidfunk píše:V 1.49 bude uz konecne moznost pristat na bricho a prezit.
Nějaký bližší info pokud možno z ofic. zdroje by bylo? Tohle mě celkem zajímá :)
Ty blaho zkusim mrknout ale uz nevim poradne kde to bylo :oops: predpokladam vsak, ze v jednech z poslednich QA 8-) zkusim ceknout ale po vikendu
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

tvl ľudia vo WoT sa sťažujú, že niektoré mapy dostávajú častejšie (nie furt dookola, len častejšie) a robí sa okolo toho veľké halo. Za to vo WT už 8x za sebou som na Eastern Europe :lol:

Q: custom camo vidia aj ostatní, alebo len ja?
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Vidis a nikdo si nestezuje. Frustrujici je porad litat treba Hokkaido, ale to je jen z toho duvodu, ze brity a amiky hraje nejvic lidi takze sance, ze chytnes japonce nebo britanii neni tak velka.
Custom camo vidis jen ty, ostatni vidi to kamo pres ktery ho mas nastaveny.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Dadu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dadu »

nestěžuju si protože mapy sou živější a oproti Wot jsem ve WT RB, SB nezažil lemmings train urovně Wot
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

jj, ve WT si vždy zahraju a nezažívám infarktové stavy a 2minutové bitvy.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Dneska od cca. 3 hodin je otevřenej dev server 1.49 a porád běží... kdyby jste chtěl někdo otestovat :)

Docela mě štve, že P-47M je premiák v bundlu :/
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Krteq píše:Dneska od cca. 3 hodin je otevřenej dev server 1.49 a porád běží... kdyby jste chtěl někdo otestovat :)

Docela mě štve, že P-47M je premiák v bundlu :/
Omluva za to, ze mi to vypadlo a nedodal jsem vcas, nicmene jsem s tim avizovanym pristavanim na bricho myslel totok :P

http://warthunder.com/en/devblog/current/771
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

liquidfunk píše:Ty blaho zkusim mrknout ale uz nevim poradne kde to bylo :oops: predpokladam vsak, ze v jednech z poslednich QA 8-) zkusim ceknout ale po vikendu
Tak už jsem našel v posledních "In Development"

[In Development] Planned Aircraft Structural Improvements

//oba naráz :lol:
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Krteq píše:oba naráz :lol:
:mrgreen: Je to dobry, byl jsem o zlomek rychlejsi, coz znamena ze alespon sam pred sebou nejsem za blbce :oops:
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Sakra, nedokážem sa dostať do lietadla, lebo v KV-2 ma nikto nedokáže ani len poškodiť :D "Hele, enemák!" *FĽUS* "Jdeme dál!" :lol: Do lietadlových bitiev sa mi moc nechce, tam ma hneď sejmú :lol:
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Ja se konecne vyskrabal pro tigera a no a to je jina projizdka nez ve wotku. A je to i slusnej loupak. Sem jeste zvedavy na pantera a pak king tigera ale to potrva asi jeste dlouho :))
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Ja ted expim Shermany a musim rict, ze to je utrpeni. Zlaty rusky stroje proti ose.
U Pantera ausf D. se priprav na to, ze spatne couva :)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Jackiii píše:U Pantera ausf D. se priprav na to, ze spatne couva :)
... a na priserny MM :(

Btw, nevíte jestli se chystají nějaké slevy k výročí porážky nacismu - tj. k 8.5.? Mám v hangáru haldu vyzkoumaných letadel, jen je koupit :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“