moje postrehyEddward píše:skusal som, nieco som zahral, ale tiez zatial neviem co a kde... tu by trebalo cloveka ktory vie vysvetlit cely background ako to funguje...
nieco je online, nieco je ako singleplayer, neviem z toho celkom vyjst
- zaciatok je strasne confusing
- freeroam je "online"
- missie, race, heisty, deathmatche atd su "instancie"
- nove misie atd unlocknes vyssim RP rankom
- loading, loading, loading....
- unlocky na zbrane, oblecenie RP level a na tuning auta musis vyhrat XX race(co je dost blbe)
- niekedy to dost laguje medzi hracmi, chyba server browser a ping
- loading
- ked si chces hostnut misiu tak cez mobil
- mozes dostat invite na heist alebo rozne misie od ostatnych hracov na to ti netreba level
- ked si chces hostnut vlastnu heist tak treba byt 12+ a mat high end house
- race je iba o tom kto koho vytlaci z cesty a unlock na tuning dostanes iba za XX wins na 1. mieste (najlepsie to je non collision ked uz)
- ked uz race tak nejake bike, stihacky, offroad ale v meste to je fakt peklo. male checkpointy takze sa lahko missnu a ked sa tam trepe 12+ hracov tak to je fakfest a moc fun to nieje ked ste 1. alebo podobne a potom do vas napali niekto stoci vas a jeho nic. reset na checkpoint trva absurdne dlho
- niekto disconnectol heist, fail, loading...
- niekto chcipol v heiste rambo style.....loading
- zozente si friendov na heist a rozne misie lebo s random hracmi to je v 70% pripadov facepalm
- invitovanie friendov alebo startovanie misii s friendami je strasne komplikovane. nieje tam ziadny party system. musis prve zalozit misiu..loading..potom ich invitnut...loading...potom loading....ziadne premade party