GTA V - ONLINE

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Re: GTA V - ONLINE

Příspěvek od Nerboard »

Eddward píše:skusal som, nieco som zahral, ale tiez zatial neviem co a kde... tu by trebalo cloveka ktory vie vysvetlit cely background ako to funguje...
nieco je online, nieco je ako singleplayer, neviem z toho celkom vyjst
moje postrehy
- zaciatok je strasne confusing
- freeroam je "online"
- missie, race, heisty, deathmatche atd su "instancie"
- nove misie atd unlocknes vyssim RP rankom
- loading, loading, loading....
- unlocky na zbrane, oblecenie RP level a na tuning auta musis vyhrat XX race(co je dost blbe)
- niekedy to dost laguje medzi hracmi, chyba server browser a ping
- loading
- ked si chces hostnut misiu tak cez mobil
- mozes dostat invite na heist alebo rozne misie od ostatnych hracov na to ti netreba level
- ked si chces hostnut vlastnu heist tak treba byt 12+ a mat high end house
- race je iba o tom kto koho vytlaci z cesty a unlock na tuning dostanes iba za XX wins na 1. mieste (najlepsie to je non collision ked uz)
- ked uz race tak nejake bike, stihacky, offroad ale v meste to je fakt peklo. male checkpointy takze sa lahko missnu a ked sa tam trepe 12+ hracov tak to je fakfest a moc fun to nieje ked ste 1. alebo podobne a potom do vas napali niekto stoci vas a jeho nic. reset na checkpoint trva absurdne dlho
- niekto disconnectol heist, fail, loading...
- niekto chcipol v heiste rambo style.....loading
- zozente si friendov na heist a rozne misie lebo s random hracmi to je v 70% pripadov facepalm
- invitovanie friendov alebo startovanie misii s friendami je strasne komplikovane. nieje tam ziadny party system. musis prve zalozit misiu..loading..potom ich invitnut...loading...potom loading....ziadne premade party
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No ty loadingy mě hrozně serou, člověk víc čumí na loading screen než hraje, to je dost dementně udělaný..
PS5 Pro | LG OLED CX55
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

pravda, a ještě když se připojuješ a hra už je plná, tak zase loading, navíc s mým netem se nestihnu ani vrátit do onlnie světa, takže loading a pak loading do singlu, následuje znovu připojení loadingu do online světa, a pak loading do další mise...
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

hledám partu na hraní jobs + heisty a hang out :D ti chcípáci co mám uložené na to prdí
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

až dolaguješ :lol:
PS5 Pro | LG OLED CX55
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

tak jsme dolagovali a hledáme lidi na heisty :D
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

prison break heist je neskutocna pi*ovina... furt to niekto leavne alebo posere. uz to opakujem asi po 50x
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

okej takze uz som bol skoro na konci tej pos*atej heist po 65x a co sa nestane? hra mi crashne..... uz mam chut nieco rozbit.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

Nerboard píše:okej takze uz som bol skoro na konci tej pos*atej heist po 65x a co sa nestane? hra mi crashne..... uz mam chut nieco rozbit.
tak to sou lidi picusove a ne ze heist je picovina ne ? :D ty heisty jsou naprosto paradni

jinak 2 lidi na delani picovin a na heisty taky hledame .) neustale sebou tahame nejaky randomy, Mame hotovy 3 heisty zatim. Je tam bonus asi milion kdyz ten celej heist udelate se stejnou skupinou lidi, tak to by se hodilo.
Tryton
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tryton »

Hojec pánové, také někoho sháním na Heisty atd., když tak si mě přidejte: Donar_cz (lvl 31) .
Když budu online,rád zahraju ;-)
Monitor Samsung Odyssey G8 Oled 4K@240 Hz Case: LianLi o11 Dynamic Evo White + White Mesh Kit + 3x EKWB X360M White + 12x LianLi P28 White PSU: Seasonic Prime PX-1600w + CableMod PRO White Board: ROG x670e Crosshair Hero CPU: 9800X3D@5.53 GHz OC + EKWB Momentum2 Monoblock RAM: 32 GB TridenZ5 RGB 6000Mhz 28-36-36-28-1T + EKWB Monarch Module Nickel + EKWB Monarch X4 NVMe: Raid0 2x 2TB Samsung 990 Pro + 2x 1TB Samsung 970 Evo Plus GK: MSI RTX4090 SuprimX 3Ghz/23Ghz + EKWB Quantum Vector2 Fittings: EKWB Torque STC 16/10 Adapters: EKWB Classic Angled Feed: EKWB CryoFuel Clear Tubing: Primochill PrimoFlex Advanced LRT White Pump: EKWB Kinetic D5 Plexi Internal IPS : EKWB Quantum Lumen 7˝ Flow Meter: Freeze Mod Silver External:2xEK_D5dual+2xMora360Pro+18xNF-P12redux+EK_D5_xRes+35cm tube+NexXxosNovaUT60_1080+9xNF-P12+EK_XE240+4xNF-A12x25_CH
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

Potrebuju radu, uz jsem se vyzbrojil a chapu ze muzu jezdit po meste s pistolkou a strilet po ostatnich :)
ale potrebuju jednoduse vysvetlit kde jsou race a jak tam trefit, dik.
jinak je to super parba
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

vsude po mape mas ikony misi, potazmo zavodu. Dokud nedodelas tutorial, tak ty ikony neuvidis. Pokud tutorial preskocis (pta se te to na zacatku) tak vsechno vidis hned.
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jasne tutorial jsem dodelal a ted me to je jasny, stava se me pokazdy ze kdyz na tu ikonku race najedu nikdo tam neni a zakladam race ja. Da se nekde filtrovat co je za zalozene zavody ?a kolik tam je lidi ??
preci nebudu objizdet mapu a zjistovat ze jsem tam pokazde sam. To ze se za chvilu pripjej je jedno, nechci cekat na ostatni, ale pripojovat se k nim :)
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Na mobilu » Quick Job » Race
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

díky, vidím že ten tutoriál neznalé a nezasvěcené s mizernou angličtinou trochu poplete..
HĘŁŁĘR
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HĘŁŁĘR »

Online vypadá fakt superně a zábavně, ALE ... současný stav je hodně mizerný a jen mi užírá nervy.
Nekonečné loadingy, lagy, vypadávání ze serveru ...
Myslíte, že tyto neduhy v brzké době opraví, nebo to poleví až s postupným úpadkem lidí .. ?. ..
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D ; Chladič CPU: ARCTIC Liquid Freezer III 360 Pro ;MB: GIGABYTE X870E AORUS ELITE X3D ; Operační paměť: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 NEO AMD EXPO ;Grafická karta: MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X 10G OC ; Zvuková karta: Sound Blaster Z ; Disky:(1)Samsung 970 EVO PLUS 1TB M.2, (2) SSD Kingston Now A400 480GB, (3) Samsung 960 EVO 250GB M.2, (4) HDD WD 1TB, (5) Seagate BarraCuda 2TB ;Zdroj: Corsair HX1200 80 PLUS Platinum ;OS: Win 11 Pro 64bit. ;Case: Fractal Design Define 7 XL Black - Dark TG ;Monitor: Asus ROG SWIFT PG278QR 27" + ASUS PG329Q LCD 32" ;Sluchátka: Sony WH-1000XM4
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

úpadkem lidí ?? tech 30lidí nebo kolik jich tam najednou ve městě je, je žalostně málo,ale hodně žalostně.

nebo ti připadá že tam je nějak veselo ? Ani nevím kolik jich tam bude moc být max 64?
HĘŁŁĘR
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HĘŁŁĘR »

Já to spíš myslel z pohledu celkového, jak se zatěžují servery na Onlinu .. ne jen v jedné instanci, kde vejdeš :)
A nebo nějaké posilnění serverovny .. co já vím :D
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D ; Chladič CPU: ARCTIC Liquid Freezer III 360 Pro ;MB: GIGABYTE X870E AORUS ELITE X3D ; Operační paměť: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 NEO AMD EXPO ;Grafická karta: MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X 10G OC ; Zvuková karta: Sound Blaster Z ; Disky:(1)Samsung 970 EVO PLUS 1TB M.2, (2) SSD Kingston Now A400 480GB, (3) Samsung 960 EVO 250GB M.2, (4) HDD WD 1TB, (5) Seagate BarraCuda 2TB ;Zdroj: Corsair HX1200 80 PLUS Platinum ;OS: Win 11 Pro 64bit. ;Case: Fractal Design Define 7 XL Black - Dark TG ;Monitor: Asus ROG SWIFT PG278QR 27" + ASUS PG329Q LCD 32" ;Sluchátka: Sony WH-1000XM4
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jasný ani nevím kolik tam může být lidí najednou, ale zatím jich nebylo více jak 25 a laguje to teda dost i s hodně slušným připojením...
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

Ja v podstate hraju online od vydani, na singl jsem nesah, a lagy mam jen vyjimecne a kdyz uz, tak to je az na misi, kde se pripojes primo na hosta. Z normalniho serveru me to obcas disconnectne. Co jsem si vsiml tak jsou loadingy na server kratsi pres poledne nez vecer. Obcas me to po misi hodi na server kde jsem sam, tak si najdu jinej. Kazdopadne ale tech 30 lidi je jako dost. Mohlo jich tam bejt vic ale kdyz se zacne delat provokace a zacne nejaka akce tak je tech 30 lidi dokonce moc :D Kdyz se na potkani kazdej zabiji tak jako nemam zajem aby tam bylo 100 lidi a na kazdym rohu me nekdo otravoval.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“