sekání her
Moderátor: Baneshee
- *obelix*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: sekání her
s pastou si nelam hlavu staci to rozetrit jako maslo .. dvam si igelitak an ruku abych nebyl jak prase a stejnomerne to jednim prstem rozetru... chladič ti k tomu novýmu cpu dali?
Kdo neskáče není Čech, tak mi skoč pro pivo a nevejrej!
- jurajicek
- Začátečník

-
chladic ne ale ja mam svuj chladic:*obelix* píše:s pastou si nelam hlavu staci to rozetrit jako maslo .. dvam si igelitak an ruku abych nebyl jak prase a stejnomerne to jednim prstem rozetru... chladič ti k tomu novýmu cpu dali?
je tam tento
http://chlazeni.heureka.cz/arctic-alpin ... m/galerie/
- *obelix*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo ten by měl stačit, každopádně to netaktuj na to tenhle chladič neni dimenzovanej ..
to score ve windows je jen orientační ten procesor je rozhodně ve všem minimálně dvakrát tak rychlej spíš i 3x... spíš si myslim že z dílčích testů výkonu bude ted nejnižžší score na pevnym disku...
tak ať sestava slouží .-)
to score ve windows je jen orientační ten procesor je rozhodně ve všem minimálně dvakrát tak rychlej spíš i 3x... spíš si myslim že z dílčích testů výkonu bude ted nejnižžší score na pevnym disku...
- jurajicek
- Začátečník

-
dik*obelix* píše:jo ten by měl stačit, každopádně to netaktuj na to tenhle chladič neni dimenzovanej ..
- r34ktor
- Začátečník

Prime95 + monitoring v HWiNFO.jurajicek píše:*obelix* píše:nejakej program kde to testnu a zjistim jestli je procesor ok i s pastou dik.
Knowledge is power
- jurajicek
- Začátečník

-
Tak sem skousel zatez ale jen 30 minut v OCCT na medium a large nejvyšší teplota byla asi 65 stupnu vic ne,myslim procesor tak snad to bude dobrý
- *obelix*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jn to jsem tak nějak očekával .. neni to nic extra ale na chlazení stačí
- jurajicek
- Začátečník

-
tak jeste koukam na disk a ted nevim jestli mam sata 2 nebo sata 3 u výrobce desky pisou sata 3Gb to znamena sata 3 opravdu nevim
- r34ktor
- Začátečník

SATA 3Gb/s = SATA revize 2.0
U starého plotnového disku to máš fuk.
U starého plotnového disku to máš fuk.
Knowledge is power