GTA V
Moderátor: Baneshee
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: GTA V
Jo tohle mě fakt drtíLoCo99 píše:se vší uctou , vy si stěžujete jak jsou hry banálně jednoduchý a dělaný pro tlustý retardy z ameriky , ale tady v tomhle threadu to jsou dobrý hlody jak někteří netušej
Jinak tady je moc pěkný video, teď když jsem to dohrál tak má takovou až nostalgickou náladu
https://www.youtube.com/watch?v=zaxEhsJPv0g
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- johhnymlatic
- Začátečník

Na něj jsem to měl samozřejmě taky přepnuto a šlo za něj udělat jen pár "otazníků" po mapě. A zkoušel jsem i volat všem v kontaktech a taky nic. Zkusim dneska zase jezdit a uvidím, jestli se někde něco objeví.PKBO píše:Přepni si na druhýho patáka při držení ALT... určitě s ním půjde udělat něco navíc
CPU: AMD RYZEN 7 5800x, MB:ASUS Prime B550-plus GK: AMD RX570 RAM:16GB PSU:Seasnonic G12 550w Case: Zalman S2
- johhnymlatic
- Začátečník

Myslím, že je to pátá... jak jsem se psem honil toho chlápka, kterýho jsem nakonec někde vyhodil z dodávky... Na internetu jsem našel, že bych pak měl začít další misi u Franklina doma, ale ať tam chodím jak chci tak se nic nezačne. Uvidím dneska, třeba to půjde....blaho píše:ktoru misiu si ako poslednu skoncil ?
CPU: AMD RYZEN 7 5800x, MB:ASUS Prime B550-plus GK: AMD RX570 RAM:16GB PSU:Seasnonic G12 550w Case: Zalman S2
- GROO
- Začátečník

-
johhnymlatic píše: Dneska jsem jezdil 2 hodiny
po městě a nikde se nic neobjevilo
Tak se nediv že nemáš další misi, když furt někde lítáš...johhnymlatic píše:Na internetu jsem našel, že bych pak měl začít další misi u Franklina doma
To byl samozřejmě vtip, zkusil jsi jít domů a vyspat se (uložit hru), já ráno vstal a mise mi naběhla. Mám autosave vypnutý, tak chodím domu chrnět (nebo quicksave v mobilu).
- johhnymlatic
- Začátečník

Díky za radu, zkusím a snad to bude fungovat. Už mě to lítání po městě nebaví, sice jsem našel kupu "pěknejch" aut, ale rád bych se posunul v příběhu...Tak se nediv že nemáš další misi, když furt někde lítáš...![]()
![]()
To byl samozřejmě vtip, zkusil jsi jít domů a vyspat se (uložit hru), já ráno vstal a mise mi naběhla. Mám autosave vypnutý, tak chodím domu chrnět (nebo quicksave v mobilu).
- zhor
- Začátečník

Ja zatim hlavne cestuju po cely mape a obcas si dam nekterou pribehovou misi kterych kterych mam plnou mapu. S ukradenym policejnim clunem jsem treba obeplul celej ostrov a kochal se pobrezim za svitu mesice. Vcera jsem si udelal vejlet lanovkou na ten nejvetsi kopec a krasnej vyhled pres celej ostrov. Pak sesup dolu na motorce, zase jsem potkal tu pumu co uz me sezrala ale tentokrat jsem ji prejel. Me na tom bavi ten volnej pohyb ve virtualnim prostoru s moznosti necekanyho dobrodruzstvi. Prekvapive jsem si taky docela uzil triatlon, prestoze sportovni hry jinak nehraju...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
- Riku
- Začátečník

Já to hraju přesně jak zhor, na příběhový mise moc nepospíchám a jen tak si užívám toho světa. Člověk občas nevěří co všechno se kde dá najít a na co úplně náhodou narazí, nebo co se mu přihodí
už jste potkali dodávku v poušti? 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- GROO
- Začátečník

-
Taky se často kochám, občas ukradnu ze Zancuda stíhačku a lítám po mapě. Jindy vezmu vzducholoď a jen si šustím v mracích. Na Chilliad jsem taky vyjel lanovkou, ale dolu jsem skočil padákem, po dopadu jsem taky potkal pumu, měla hlad mrcha...
Jo a v poušti, široko daleko nikdo a najednou jsem potkal ženskou, ruce nad hlavou, utíkala jako zběsilá a řvala jako tur. Nevím odkud, nevím kam ale měla evidentně naspěch...
Triatlon jsem zkusil na začátku, ale najednou jsem spadl z kola a umřel. Asi nějakej šlak myokardu, nebo co...
Jo a v poušti, široko daleko nikdo a najednou jsem potkal ženskou, ruce nad hlavou, utíkala jako zběsilá a řvala jako tur. Nevím odkud, nevím kam ale měla evidentně naspěch...
Triatlon jsem zkusil na začátku, ale najednou jsem spadl z kola a umřel. Asi nějakej šlak myokardu, nebo co...
- TankGeorge
- Začátečník

-
Little retarded, ale jdu na to! Koupil jsem global key a teď to tahá ze Socialu 5MB/s. Odhad 4h, běda, jak něco nebude fungovat. Když jsem viděl ty dialogové hlody ve videích, co tu spamujete, vzpomněl jsem si, co jsem se nasmál u SA a GTA4 a nevydržel to. Mít tak ještě víc volného času /sigh 
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- zhor
- Začátečník

Chcipnout se da i z dlouhyho behu. Nejdriv zcervena ten zelenej prouzek zdravi, pak minimapa a nakonec slus.GROO píše:Triatlon jsem zkusil na začátku, ale najednou jsem spadl z kola a umřel. Asi nějakej šlak myokardu, nebo co...
Jinak nevite co znamenaj na mape ty oranzovy lebky? Vzdycky kdyz tam prijedu tak tam nic neni videt ani se nic nedeje..
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
- Ache
- Pokročilý

Starý dobrý Rampage! - musíš k nim přijet s Trevorem.zhor píše:Jinak nevite co znamenaj na mape ty oranzovy lebky?
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
- KubasCZ
- Začátečník

Ano, zmetciRiku píše: už jste potkali dodávku v poušti?
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- johhnymlatic
- Začátečník

Tak jsem se vyspal a pak vlezl do baráků a mise najela.... Zvláštní že to předtím nešlo...
Mám menší problém, pučil jsem si gamepad na řízení auta, ale ve hře nereaguje. Neví někdo čím to může být, případně jak ho zprovoznit? Ve správci zařízení ho normálně vidim a zkoušel jsem ho i kalibrovat a funguje bez problému.
Mám menší problém, pučil jsem si gamepad na řízení auta, ale ve hře nereaguje. Neví někdo čím to může být, případně jak ho zprovoznit? Ve správci zařízení ho normálně vidim a zkoušel jsem ho i kalibrovat a funguje bez problému.
- GROO
- Začátečník

-
Tak aspoň že tak. Já mám vypnutý autosave úmyslně, chodím do baráků spát abych měl save pod kontrolou, mám tři pozice a ty dokola přepisuju, občas se tak dá napravit chybné rozhodnutí. K tomu gamepadu, kamarád ho má taky, na auta a letadla a má prý taky problémy, funguje mu, ale nechodí jak má.johhnymlatic píše:Tak jsem se vyspal a pak vlezl do baráků a mise najela.... Zvláštní že to předtím nešlo...
A k těm oranžovým otazníkům. Jelikož jsou ve hře tři postavy, tak mají na mapě své mise barevně odlišené. Trevor má oranžovou, Franklin má zelenou a Michael modrou.