War Thunder

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: War Thunder

Příspěvek od Sobo »

Jackiii píše:Ten tank jde prostrelit uplne vsude, navyseni prubojnosti granatu z nej udelalo maslo, Tiger 1 H me prostrelil pres dve desky na vzdalenost cca 800m. T34/85 asi na 600m, zase pres dve desky.

Jeste sel prostrelit do kulometu. Oproti vcerejsku je to nebe a dudy, to mi ver.

// az diky foru WT jsem zjistil, ze F8F dostal historicky kulomety :!: :mrgreen:
No počkej. Granáty mají větší průraznost, ale jenom proti kolmému pancíři, to jest úhel 0°. Pro 60° sklonu mají průraznost nesrovnatelně menší. Třeba KwK 43 (KT, Panther II, Ferda) má na 0° kolem 230 pene, ale proti plátu sklopeném o 60° (v podstatě cokoliv ruského) už jenom nějakých 93mm. Takže teďka už v podstatě není šance s KT propálit T-44 na vrchní plát, Maus neprostřelí ani T32, a tak podobně.

No a jelikož Jumbo ten sklopený pancíř má (i když méně), tak by měl vydržet celkem dost.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

No to jsem si Sobo taky myslel, bud jim zase nefunguje jeden plat nebo to spatne vypocitava. A nebooo jsem bridil ja a nechapu princip prustrelu.
Jumbo ma sklon pancire 47° takze neco mezi 30° a 60°, je tam nejakych 130-140mm efektivne pancire a nelzu, normalne to proslo od Tigra H do celniho pancire pres ty dva platy a od T34/85 bez APCR taky.
To ze mi prostrelovali kulomet, na to jsem zvyklej, ale ted me da Tiger i do boku veze, coz driv nemel vubec sanci, ale jeste ty dva platy :?

Obrázek

Obrázek

Obrázek

// nebranim se kdyz mi to nekdo vysvetli jak je to mozny :mrgreen:

Uhel toho tanku proti nepriteli byl +/- stejnej u obou, takhle jak je natocenej.

Kdyz proti sobe postavis ruskou T34 s pancirem 45mm, se sklonem 60° a efektivnim pancirem cca 77mm a proti ni postavis Tigra aby uhel dopadu strely byl tech 60°, tak Tiger 1 ji neprostreli ani na 10m? :)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Ne, v takové situaci by ji měl prostřelit bez problému. Já jsem T-34 v mých dvou hrách včera se Stugem/Hetzerem jak na potvoru skoro nepotkal, ale i ta 75mm děla by to měla dávat celkem v pohodě alespoň do 500m. Těch 45mm není zas tak moc, ale hodnoty kolem 90-100mm už jsou v podstatě neprůstřelné, to pořádně nedá ani Jagdtiger. Na vysokých rancích se to asi bude hrát přes APCR do turretu, nebo fakt nevím. Teďka už totiž APCR proti sklopenému pancíři nedělá skoro vůbec nic, má na 60° menší průbojnost než APCBC. V podstatě jsou nejlepší HEATy, které na 60° ztrácejí jen polovinu ze své penetrace, ale zase dělají hovno damage a ne každý tank je má k dispozici.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

to je nějaký složitý :D ale ta idea že nauhlovanej pancíř je v podstatě lepší se mi asi líbí

ubyde tigrů :D
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

No tak tu T34 jsem jaksi ocekaval, ale co ten Jumbo?
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Nevím, ta mechanika je komplikovaná jak žebř a nikdo nemá ani šajn, jak přesně funguje. :mrgreen: Tam by se nějak měl započítávat ještě overmatch, který nastává v případě, že kalibr střely je větší než nominální tloušťka pancíře. Čím větší větší kalibr, tak větším normalizace. Napadá mě, že jelikož ten vrchní plát u Jumba má jenom 38mm, tak ten Tiger s jeho 88mm dělem na něm dostal hodně velkou normalizaci, které skoro smazala ten úhel, a pak už střela jenom pokračovala v trajektorii dál skrz ten druhý plát do tanku. Ale to je jenom taková střela od boku.

Někteří si myslí, že overmatch vůbec implementovaný není, a Gaijin tedy tu penetraci buffnul jen tak by oko, aby to nějak zhruba odpovídalo. Na fóru jsem o tom viděl post s nějakým komplikovaným vzorcem, který tam popisoval, jak se vypočítává ten overmatch, ale to bylo snad v sekci o dev serveru, kterou tam teď už nevidím.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

https://www.youtube.com/watch?v=W7NDWBeHLfU&hd=1

panebože jaktože mě nikdo neupozornil že je ve hře tohle, zachvili máme kaťuše :D
kocourmikes1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourmikes1 »

sice jenom arkady, ale potesilo, s novou t34 10 killu a 5 asistenci bez jedine smrti

http://images.akamai.steamusercontent.c ... 9A811B4E0/
CPU: Intel core i7-4790@3.6GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 6GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 10 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Nevíte někdo, jestli se chystají nějaké slevy k výročí ukončení války? Už si nepamatuju, jak to bylo minulý rok.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak som po dlhej dobe vytiahol do nebies Ki-43-II Hayabusa a je to stále ten istý krásne manévrovateľný stroj :) Ale stále sa nedokážem vyhnúť útokom nepriateľov. Môžem robiť čo chcem, trepať sa do prava, doľava, hore, dole, robiť premety a podobné 3,14čoviny a furt ma nepriateľ pre-manévruje. Jediná možnosť ako sa ich zbaviť je u mňa len turretka a pokúsiť sa ho zostreliť.

Tiež som sa zbavil IL-2ky a zase kúpil Pe-2 a je to stále rovnaký shit...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Sobo píše:Nevíte někdo, jestli se chystají nějaké slevy k výročí ukončení války? Už si nepamatuju, jak to bylo minulý rok.
Vubec nevim, cekam na nejaky akce od Vanoc. Snad neco daji no. Minuly rok urcite neco bylo, jen nevim jak ta akce byla velka, ale urcite nejaka byla. Gaijin zatim zmeskal jen tyhle Vanoce, jinak daval treba i vikendovy slevy na nejaky stroje ci sem tam nejakou slevu na premiak.

Overmatch by mel fungovat, nekde sem o tom taky cetl.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Aha. Moc rád bych si koupil Jagdtigera, protože je to pěkný historický stroj se specifickým play stylem. Ale nechce se mi za to dávat přes mega, když tam pobíhají zasrané T-54 a IS-4M, teďka už s poválečnou municí a neprůstřelným sklopeným pancířem... Teďka už ti rusáci musí ten rank V opravdu vyloženě farmit.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

tvl zkurvysyni čo sa celú bitvu nikde neukážu, obijdú celú mapu len aby si mohli uloviť poškodené/vystrieľané lietadlá ktoré sa snažia vrátiť na airfield. Je mi jasné, že v reálu sa niečo také určite praktikovalo, ale neskutočne to kurví gameplay :evil:

Btw, čo na D-5ku? 12 samopalov alebo ďalšie 4 kanóny?

Inak Ruhr je neskutočná číčovina zo strany nemcov, ani raz sa mi to nepodarilo vyhrať, do 5 min je celý môj tým mŕtvy :( Jo a inú mapu ako Ruhr som s D-5kou snáď ešte ani nedostal. Takže ak to bude podobné aj s ostatnými lietadlami, kedy konkrétne lietadlo dostáva len zopár máp furt a furt dookola, tak sa na to môžem vysrať.

//
Páči sa mi prezývka "spacebar warrior" pre bombardéry :lol:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

hraje tuhle hru ještě někdo za něco jinýho než za posranou M18 ? pancíř to nemá ale zničit to nejde, jezdí to asi 120 kmph a všechno to zásadne oneshotuje
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak Ju 87 G-1 je doma. Neviem či je to normálne, ale ja kým vyskúmam top výbavu, dovtedy už mám dávno vyskúmané ďalšie lietadlo :lol: Ale vidím, že s G-1 bude prdel, už pri vzletu som vystrieľal komplet všetko z 37mm del tak som musel hneď pristať :lol: Ono to nemá žiadne MG? :?
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

LoCo99 píše:hraje tuhle hru ještě někdo za něco jinýho než za posranou M18 ? pancíř to nemá ale zničit to nejde, jezdí to asi 120 kmph a všechno to zásadne oneshotuje
Znicit to jdeeee, staci jedno HEcko z SU152.
Vcera jsem hral za rusaky a porad jsme bud byli proti USA nebo proti USA a nasi strane bylo par Tigru.
RiCK píše:Tak Ju 87 G-1 je doma. Neviem či je to normálne, ale ja kým vyskúmam top výbavu, dovtedy už mám dávno vyskúmané ďalšie lietadlo :lol: Ale vidím, že s G-1 bude prdel, už pri vzletu som vystrieľal komplet všetko z 37mm del tak som musel hneď pristať :lol: Ono to nemá žiadne MG? :?
Nema, pouze kanonova vyzbroj. Litat Stuky v HB je hrozne tezky, asi jako litat stihace nebo bombery kdyz nemas particku lidi.
Kazdej sikovnej pilot te z nebe sunda pri prvni prilezitosti.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Akože čo mám robiť s 12timi strelami? :lol: Sice som sejmul 2 lietadlá, obe jednou ranou, ale inak je to nanič, tanky to neprestrelí :-D Ach, idem jazdiť tanky a dúfať, že nastrieľam dostatočné množstvo spawn points aby som ich tam mohol znásilňovať z lietadla :lol:

//Je vo WT niečo ako replay? Lebo zrovna som so StuG-om zostrelil nejakého bombardéra :lol:
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Je tam zaznam hry. Primo v menu. Me se vcera povedlo dat HEckem B25 a hned dalsi hru double kill Heckem :D
Zkusim to najit :mrgreen:
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ty vole M10 a M18 sú k*revsky OP! Ale s tým pojazdným samopalom aka M2A2 je docela sranda :D
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Blaznis? Ze by neco americkyho bylo OP? Prosimte probud se :mrgreen:

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“