PROJEKTORY
Moderátor: maXXmilian
- berka496
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: PROJEKTORY
Stratos: Kdy bude recenze na Epson EH-TW6600? Díky.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Poptam se, Stach tedka nejak nestiha chysta se na dovolenou do USA a ma ted hodne zarizovani. Zjistim ti to dneska.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
takze tento Patek by mela vyjit..
- Strady
- Začátečník

-
Tak jsem se těšil, že jsi ke kávičce přečtu recenzi a ona nikde 
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Strady
- Začátečník

-
Nedal jsem jí k pátečnímu kafíčku ale k rannímu sobotnímu čaji
Opět super!!
Myslím, že kdyby cena byla 29,990 kč tak by to bylo mnohem víc prodejný, přece jen Optoma a Benq tlačí cenu dolu. Přece jen bych asi šel do Optomy a za zbytek koupil plátno.
Ještě bych měl na tebe dotaz na Lens shift. Je plynulý nebo má úrovně jako u 3200? Jelikož mě to strašně štve, lehce posunuješ a najednou skok.
Myslím, že kdyby cena byla 29,990 kč tak by to bylo mnohem víc prodejný, přece jen Optoma a Benq tlačí cenu dolu. Přece jen bych asi šel do Optomy a za zbytek koupil plátno.
Ještě bych měl na tebe dotaz na Lens shift. Je plynulý nebo má úrovně jako u 3200? Jelikož mě to strašně štve, lehce posunuješ a najednou skok.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
prave je naprosto plynuly zde doslo k obrovskemu zlepseni.. stejny nesvar co popisuje mam i u TW5000
- Igoreso
- Moderátor

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj.
chtel bych doplnit k tw6600 wi-fi a original je silene drahej.
da se pouzit i neoriginal?
Hledal jsem na netu kompatibilni ale nic nenasel.
chtel bych doplnit k tw6600 wi-fi a original je silene drahej.
da se pouzit i neoriginal?
Hledal jsem na netu kompatibilni ale nic nenasel.
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ahoj, zkusim zjistit
jinak ted se mi tu sejdou Optoma HD36 a BenQ W1350
A pristi pondeli konecne dojde ten 34" prohnutej DELL z CZC kde jsem si ted domluvil trvalejsi zapujcky HW dle vlastniho vyberu
jinak ted se mi tu sejdou Optoma HD36 a BenQ W1350
A pristi pondeli konecne dojde ten 34" prohnutej DELL z CZC kde jsem si ted domluvil trvalejsi zapujcky HW dle vlastniho vyberu
- deputy
- Začátečník

-
Tak se mi vrátil projektor z reklamace.
Nechci ani tak pitvat že to nestihli v 30ti denní zákonné lhůtě. Dobrá zpráva je že odstranili původní závadu (viz post 1501). Údajně žádné seřízení, ale výměna "optické jednotky".
Horší zpráva je, že mi to vrátili nejspíš plné prachu - minimálně 6 dustblobů. Očekávat že autorizovaný servis s tím bude manipulovat v bezprašném prostředí je zjevně utopie.
Ještě horší zpráva je, že ani po hodině štelování se mi nepodařilo projektor umístit a nastavit tak aby byl obraz rovný (pravoúhlý obdelník). Spodní hrana je do luku a levý horní roh ujíždí výrazně nahoru.
Jaké jsou mé možnosti toto řešit?
Nechci ani tak pitvat že to nestihli v 30ti denní zákonné lhůtě. Dobrá zpráva je že odstranili původní závadu (viz post 1501). Údajně žádné seřízení, ale výměna "optické jednotky".
Horší zpráva je, že mi to vrátili nejspíš plné prachu - minimálně 6 dustblobů. Očekávat že autorizovaný servis s tím bude manipulovat v bezprašném prostředí je zjevně utopie.
Ještě horší zpráva je, že ani po hodině štelování se mi nepodařilo projektor umístit a nastavit tak aby byl obraz rovný (pravoúhlý obdelník). Spodní hrana je do luku a levý horní roh ujíždí výrazně nahoru.
Jaké jsou mé možnosti toto řešit?
- Strady
- Začátečník

-
Deputy: Asi reklamovat reklamaci... Vrátit projektor vevnitř zaprášený asi není úplně v pohodě.
Jen jsi mi potvrdil, že si projektor vyčistím sám, když ani v servise to neudělají v bez prašný místnosti.
Jen jsi mi potvrdil, že si projektor vyčistím sám, když ani v servise to neudělají v bez prašný místnosti.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
me jeste kdysi posilali projektor do Francie a OK, ted uz to prej delaj i v CR nebo Polsku ale jak vidno kvalita je horsi. Me menili optiku komplet a zadny problem..
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
takze TW5200
TAkze prvni dojmy ohledne TW5200 jsou zatim kladne. Akorat bych doporucil umistit projektor uplne presne do idealni polohy nekam naproti platnu zhruba do vejsky poloviny platna. (nebudou pak po okrajich obrazu ty prusvitne okraje coz je tim ze prijektor dopocitava korekce ohledne keystone.)
Kazdopadne obraz velmi dobry i projektor je velmi tichy, mechanismus ostreni velmi presny a tuhy, dobre se s nim pracuje, 100" obraz tu promitam zhurba ze 3 metru pri maximalnim zoomu tj nic pro male místnosti..
http://stratos1.rajce.idnes.cz/Recenze_-_Epson_TW5200/
brzy bude video na youtube..
TAkze prvni dojmy ohledne TW5200 jsou zatim kladne. Akorat bych doporucil umistit projektor uplne presne do idealni polohy nekam naproti platnu zhruba do vejsky poloviny platna. (nebudou pak po okrajich obrazu ty prusvitne okraje coz je tim ze prijektor dopocitava korekce ohledne keystone.)
Kazdopadne obraz velmi dobry i projektor je velmi tichy, mechanismus ostreni velmi presny a tuhy, dobre se s nim pracuje, 100" obraz tu promitam zhurba ze 3 metru pri maximalnim zoomu tj nic pro male místnosti..
http://stratos1.rajce.idnes.cz/Recenze_-_Epson_TW5200/
brzy bude video na youtube..
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mam tu ted trosku preprojektorovano 
Dalsi kousek dneska dorazil
BenQ W1350

http://stratos1.rajce.idnes.cz/BenQ_W1350_-_TEST/
Dalsi kousek dneska dorazil
BenQ W1350

http://stratos1.rajce.idnes.cz/BenQ_W1350_-_TEST/
- medic_xx2
- Začátečník

-
Zdravím koupil jsem si ted Benq w1070. Muj první projektor...
Promitam to na zeď cca 80" 270cm na delku. Zajímalo by me jestli máte někdo zkušenosti s BlackWindow.
http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Wido ... References
Test hry
Taky by mě zajímala jedna věc,když se dívám na film a jsou tmavé scény tak je to super. Ale když je tam videt kousek nebe hodně se to zesvětlí ozařuje to celý pokoj..
Dělám někde chybu?
Promitam to na zeď cca 80" 270cm na delku. Zajímalo by me jestli máte někdo zkušenosti s BlackWindow.
http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Wido ... References
Test hry
Taky by mě zajímala jedna věc,když se dívám na film a jsou tmavé scény tak je to super. Ale když je tam videt kousek nebe hodně se to zesvětlí ozařuje to celý pokoj..
Dělám někde chybu?
- mitulko
- Začátečník

-
Osvecovanie izby budes mat stale. Lebo na profi premietanie je nutne mat upravenu izbu. Musiš mať boky stien a strop tmavo cierne tym eliminuješ odlesky popripade nejakou tmavou latkou potiahnut boky stien a strop, co asi v izbe robit nebudes.
PC Intel i5 3570 HD2500,Kingston 2x4GB kit DDR3 CL9, system disk SSD Kingston 240GB,doska GIGABYTE H77N-WIFI,HDD WD 1TB Blue Edition, case Cooler Master N200,case fan Corsair Quiet edition AF120 4ks,zdroj Seasonic S12II 520W Bronze, grafika MSI N760 Gaming, monitor 24" Asus,headset Genius ZABIUS HS-G850.
- medic_xx2
- Začátečník

-
Aha to me nenapadlo. Mas pravdu ze to asi nebudu delat, napadla me tmava barva,
ale mam blizko dvere a to by se odnich odrazelo asi stejne.
ale mam blizko dvere a to by se odnich odrazelo asi stejne.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nebo naky cerny zavesy na kolejnickach.. Pri projekci je jenom das jak potrebujes a po projekci je zas zatahnes