War Thunder
Moderátor: Baneshee
- LoCo99
- Začátečník

Re: War Thunder
když tě zabije M6, je čas to vypnout
- Svata_Oresky
- Začátečník

-
Taky mám v poslední době takový pocit, že vyhrává strana, na které jsou američani. Není to úplně pravidlo, ale dost často.
CPU:AMD Ryzen 7 5800X3D + Be quiet! DARK ROCK PRO4 MB:ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM:G.SKILL 32 GB DDR4 3600MHz CL16 TRIDENT Z GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 4070 12 GB OC Zdroj:Be quiet! PURE POWER 12 M 850W SDD:Samsung 870 EVO, M.2 250 GB + Samsung 860 EVO 1 TB HDD:WD -Blue EX 1 TB CASE:Be quiet! SHADOW BASE 800DX Black Periferie: ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red, CZ + Corsair Scimitar PRO RGB
- RiCK
- Začátečník

Tip na dobre obrnený tank ktorý toho oddingá krutě moc (aspoň ako KV-1)? Za nemcov mám rozbehnutú lajnu na Tigra, i keď ten mi moc obrnený nepríjde...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- icebosss
- Začátečník

-
že by zrovna KV 1 oddingovala nějak moc, tě prostřelí kdejakej němec skrz to netlustší místo u hlavně a hlavně má KV 1 strašně slaboučké dělo a malou průraznost.. na svým levlu toho vydrží celkem dost T34, s tou jsem byl povětšinou první ve statistikách, aspoň zepředu, z boku ne
- RiCK
- Začátečník

KV-1 ZiS-5 mi nepripadalo, že by malo slabé delo. A neviem, možno som mal šťastie na nepriateľov, ale čo som jazdil oba KV-1, solídne ma dingali. Čo o KV-2 rozhodne povedať nemôžem. Jedna rána do papierovej veže a je po mne.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- icebosss
- Začátečník

-
zkus si z KV 1 prostřelit KV 1 nebo Zis, to je boj jak dvou retardů.. to i se slabší T34 prostřílím KVčko..
a co teprv s KV 1 prostřelit zepředu shermana m4, to není skoro možný a on tebe rozstřílí na kusy
a co teprv s KV 1 prostřelit zepředu shermana m4, to není skoro možný a on tebe rozstřílí na kusy
- LoCo99
- Začátečník

tak chtít po KV-2 aby dingala nemůžeš, ta dinga jen z velký dálky
a KV-1 zis teda moc nedingá, vždyt to má uplně šílenej battlerating kde proti tobě maj všichni heaty s penetrací asi 150
ty lowtier T-34 jsou nepříjemný na prostřelení, nebo z mýho pohledu to jumbo, ale já bych ho nechtěl
jsou ale tanky který sežerou hodně výstřelů ikdyž projdou, třeba T-28E
a KV-1 zis teda moc nedingá, vždyt to má uplně šílenej battlerating kde proti tobě maj všichni heaty s penetrací asi 150
ty lowtier T-34 jsou nepříjemný na prostřelení, nebo z mýho pohledu to jumbo, ale já bych ho nechtěl
jsou ale tanky který sežerou hodně výstřelů ikdyž projdou, třeba T-28E
- RiCK
- Začátečník

Prvé KV-1 zmieňujem čo sa týka armoru (mne sa s ním dingalo fajn), nikde nepíšem o jeho dele. ZiS-5 je už ale iný matroš, s tým som kosil viacmenej všetko. T-34ky mi moc nesadli, nedingá to a prvá T-34 neprestrelí zhola nič. Až 1942ka s F-34 je tá správna kosačka
Ale späť k otázke, majú ostatné národy (že jak veľa ich tam je
) nejaké "stronk tenky", ktoré toho vydržia relatívne hodně? Za rusákov teraz expím na IS-1, za nemcov jazdím Pz. IV C, Pz. III J1 a StuG III F,. Tiger lajna ma moc nebaví, KwK39 nemá HEATy a práve HEATy sú u nemcov to "pravé orechové"
Tie Panthery asi moc dingať nebudú, čo?
Čo Jagdpanzer IV?
Ale späť k otázke, majú ostatné národy (že jak veľa ich tam je
- havli
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
IS-1 moc nevydrzi, snad jen presni cast veze obcas nejakou ranu odrazi. Z boku (vez i trup) je to velka slabota a zepredu je slabe misto pruzor ridice.
Co se strong tanku tyce, tak urcite KT(H), toho zepredu moc veci nedokaze prostrelit... a snad i Ferdinand, pokud se povede nekde zastavit "hull down" aby ti neprostrelili predni plat vany. Nevim ale, jestli se neco vyrazneji nezmenilo ted s poslednim patchem... tanky jsem hral naposledy v 1.47.
Co se strong tanku tyce, tak urcite KT(H), toho zepredu moc veci nedokaze prostrelit... a snad i Ferdinand, pokud se povede nekde zastavit "hull down" aby ti neprostrelili predni plat vany. Nevim ale, jestli se neco vyrazneji nezmenilo ted s poslednim patchem... tanky jsem hral naposledy v 1.47.
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
- kocourmikes1
- Začátečník

nejvic toho vydrzi americke tezke tanky a t34 jsou dobre pri utoku ze zalohy na hodne kratke vzdalenosti, s t34 je potreba jezdit neustale po mape a snazit se nekoho prekvapit, nema cenu to s nema hrat jinak
CPU: Intel core i7-4790@3.6GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 6GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 10 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical
- RiCK
- Začátečník

M3 GMC je fajn, 6 killov v rade na jeden spawn (čo je pre mňa uber výkon
)
Inak teraz som vytiahol Peshku, a práve som s ňou zostrelil tuším svoje prvé lietadlo
Kto uhádne čo to bolo? Hmm? No jasné! Stuka!
Chudák nemal šancu ani proti takému hebedu ako je Peshka.
Inak teraz som vytiahol Peshku, a práve som s ňou zostrelil tuším svoje prvé lietadlo
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Moje asi nejlepší hra s Narwhallem - 4 air killy (žádné AI, 1x Meteor, 2x Spit, 1x Lancaster) 
Replay - http://leteckaposta.cz/647653884
Replay - http://leteckaposta.cz/647653884
- icebosss
- Začátečník

-
S rusakem dost blbe prostrelis americana, ale nemec s tim nema problem, ale zase jsou dost papirovy..
Rusky myslim ty pred IS..
IS jsou slusny tanky, ale kdo mohl dat nadrze hned k prednimu pasu? Jedna rana skrz pás a IS dela papa
Rusky myslim ty pred IS..
IS jsou slusny tanky, ale kdo mohl dat nadrze hned k prednimu pasu? Jedna rana skrz pás a IS dela papa
- kocourmikes1
- Začátečník

ve vysledku stejne prostrelis vsechno se vsim, jde jen o to vedet kam strilet a nechodit bezhlave do primych stretu
CPU: Intel core i7-4790@3.6GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 6GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 10 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- RiCK
- Začátečník

- Krteq
- Středně pokročilý

-
Vzhledem k tomu, jak jsou teď po posledním patchi US GF tak OP, to zas takový zázrak není, ale jinak celkem slušný výsledek 
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
12 killu jsem daval i s M6 pred patchem
A vubec bych se ted amikama nechlubil, zrovna vcera sem se nepohodl s jednim klukem v klanu. Porad se zastaval amiku jak maji uzasny tanky a ze takova je historie, az to vygradovalo tak, ze sem mu rekl, ze pedoberit umi kazdej a ze vyhrat mapu kde jsou arkadovite rozmisteny tri zakladny a jejich tanky tam stihnout dojet, obsadit a pak se jeste shovat, ze to ani ruska T34 nedava tak se nastval.
Hold mapy jako Polsko nebo Vychodni Evropa jsou tak zmenseny az to neni pekny. Nez stacim vyjet k prvnimu domu na Vychodni Evrope napr. s SU85 tak uz me odstreluje M18 uplne z levy krajni casti mapy, vlastne skoro az za nasim spawnem. Tohle nekdo zase vymyslel.
A vubec bych se ted amikama nechlubil, zrovna vcera sem se nepohodl s jednim klukem v klanu. Porad se zastaval amiku jak maji uzasny tanky a ze takova je historie, az to vygradovalo tak, ze sem mu rekl, ze pedoberit umi kazdej a ze vyhrat mapu kde jsou arkadovite rozmisteny tri zakladny a jejich tanky tam stihnout dojet, obsadit a pak se jeste shovat, ze to ani ruska T34 nedava tak se nastval.
Hold mapy jako Polsko nebo Vychodni Evropa jsou tak zmenseny az to neni pekny. Nez stacim vyjet k prvnimu domu na Vychodni Evrope napr. s SU85 tak uz me odstreluje M18 uplne z levy krajni casti mapy, vlastne skoro az za nasim spawnem. Tohle nekdo zase vymyslel.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
- James.Sniper
- Začátečník

-
Jen co se mi načetla hra, hned jsem skočil do Tigra a přímo si to namířil k nejbližší vlajce. Než jsem tam dojel, tak to nepřátelský tank obsadil, schoval se a zničil mě na jednu ránu. Konec hry. A to jsem k té vlajce ani nedojel!
Kempit je při tom k ničemu, když mají obsazeny všechny 3 vlajky.
EDIT: Druhá mapa (Normandy)... spawn s tigrem, přijedu k nejbližší budově a už mě odstřelují zezadu
2 rány a opět konec hry. Fakt nechápu jak to mám hrát, když se ani nedostanu k nejbližšímu krytu.
EDIT: Druhá mapa (Normandy)... spawn s tigrem, přijedu k nejbližší budově a už mě odstřelují zezadu
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Meh, "balance comrade" xaxaxaxa
Tenhle patch ja prostě těžce anti-axis, jak jinak chceš aby spojenci vyhrávali xD
Když byly ještě RU vs. GER, hádej který teamy vyhrávali i přes nerfnutou 75mm munici?
Tenhle patch ja prostě těžce anti-axis, jak jinak chceš aby spojenci vyhrávali xD
Když byly ještě RU vs. GER, hádej který teamy vyhrávali i přes nerfnutou 75mm munici?