Řekl bych, že amíci. Ty jejich Shermany opravdu nenávidím.
War Thunder
Moderátor: Baneshee
- James.Sniper
- Začátečník

-
Re: War Thunder
Jsem sice zvyklý na to, že jsem lama, ale tohle už je trošku moc. Vůbec se nechytám.
- icebosss
- Začátečník

-
Jojo shermani jsou zlo,z boku je prostrelis v poho ale zepredu horko tezko s KVa on te prostreli jak prd
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Se kterou KV? S tou na 4.7? Vzdyt klasickej Sherman ma prd pancir.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- icebosss
- Začátečník

-
S tou na 3.7, prostreluji se ze predu proste blbe, mozna nema velky pancir, ale blby uhel, ktery ho zefektivni
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to jooo, ta ma prd naboje. Tam je kratka 76.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
- Yawasaki
- Začátečník

-
Tak jsem "úspěšně dolítal"
. Dostal jsem po bitvě balík s náhradnímí letadly a jak jsem spustil hru po prvním letadlu jsem najednou točil furt doprava. Zablokoval se Joj. Laboroval jsem s kombinací klávesnice - joj.ale nějak mi to nelítá, Chybí ni jedna ruka na ovládání plynu. Logitech Extrem 3D nevydržel. Odehrál jsem s ním 11 dní čistého času.
Dle tabulky uživatele. Klávesnici neovládám a ve 29 úrovni se to už nenaučím, bo sem starý vypelichaný orel. Nepomohla ani kalibrace. Tam ukazuje že joj je tam kde zádům končí slušný název. 
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To, ze ti chybi jedna ruka je doufam obrazny. Ja na ovladani plynu pouzivam shift a control. A mam nastaveny WEP, ze se mi drzi samo. To chce cas a dostanes to do ruky.
11 dni na joy je docela malo
Co si s nim vyvadel? 
11 dni na joy je docela malo
- RiCK
- Začátečník

Má zmysel sa sr@ť s nastavením gamepadu? Nie som moc gamepadista, ale lietanie s ním bude imho nic moc.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Yawasaki
- Začátečník

-
Samo, naštěstí mám " peroutky" obě. Co po tem když jsou obě levé
. Néé není to tak hrozné. blokl jsem v menu nastavení směrovky jojem a hodil to na klávesnici na Q - E. Jde to ale je to kostrbaté. V lehkém souboji to udržím, ale jak dojde na melu, kde lítáš mezi mnoha letadla jak utržený, připadám si jak papír v průvanu. Taky si to lítá jak chce. Už jsem trefil i horu jak jsem potáhl omylem na opačnou stranu. A tady chybí podržení plynu, nebo spíš regulace aby jsi mohl některé zaměřit a nebylo to jen udeř a zmiz, protože většina protivníků nejsou "kachny" a nepočkají na místě že jo.
Zkusím eště ten plyn na klávesy a polaborovat s nějakým přípustným optimem abych si nezasukoval prsty na ruce.
No a zoufalý pokus rozebrat joje a podívat se na vnitřnosti ttéž připadá v úvahu. Protože zůstal v plné pravé poloze je možné že je jen zaseklý. jestli ne, tak pak asi nový ale co vzít????? Toť otázka
Thrustmaster T Fligh X, nebo radši od stejné firmy ale Hotas Pro ? Nebo zase nový stejný Logitech, který je o nějakou stokorunu dražší? A fčil babo raď.
Du se učit létat a znemožňovat se před dalšími "spolubojovníky".
For Rick : Lítat a Gamepadem? záleží na zvyku. Já neumím lítat klávesnici - myš. Bez Klacku jsem ztracený, ale jestli máš Game "v ruce" dá se - je to skoro jak jezdit auta. musí se to zkusit - dyť máš u letadla "zkušební let" tak nedojdeš o body. "Bádejte - bádejte ť se nám to podaří " - WERICH
Zkusím eště ten plyn na klávesy a polaborovat s nějakým přípustným optimem abych si nezasukoval prsty na ruce.
Du se učit létat a znemožňovat se před dalšími "spolubojovníky".
For Rick : Lítat a Gamepadem? záleží na zvyku. Já neumím lítat klávesnici - myš. Bez Klacku jsem ztracený, ale jestli máš Game "v ruce" dá se - je to skoro jak jezdit auta. musí se to zkusit - dyť máš u letadla "zkušební let" tak nedojdeš o body. "Bádejte - bádejte ť se nám to podaří " - WERICH
- kocourmikes1
- Začátečník

pokud myslis joystick, tak ten je dobry na simulator, jinak klavesnice + mys...gamepad, jako ta divna vec pro konzolisty, nevimRiCK píše:Má zmysel sa sr@ť s nastavením gamepadu? Nie som moc gamepadista, ale lietanie s ním bude imho nic moc.
CPU: Intel core i7-4790@3.6GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 6GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 10 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Gamepad? Asi bych vedel k cemu ho pouzit na pocitaci, ale zrovna WT tam nepatri 
- RiCK
- Začátečník

No veď práve, že ja na gamepadu dokážem hrať leda tak nejaké arkádové skákačky a podobné blbosti
Ani závodné hry mi s ním bohvieako nejdú, tak zda lietadlá tomu nedodajú nejaký úplne iný rozmer...
Ale asi ne, no, dobre, nechajte to tak 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- RiCK
- Začátečník

Dá sa nejak čeknúť koľko mám ešte nábojov v lietadle?
/Díky
/Díky
Naposledy upravil(a) RiCK dne stř 6. kvě 2015, 15:25, celkem upraveno 1 x.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Tak to se na to tady rovnou vybodni. Tanky by s tím možná ovládat šli, ale letadla mají dost komplexní ovládání, kdy potřebuješ v jednu chvíli korigovat letadlo ve všech třech osách (pitch, roll, yaw), k tomu regulovat plyn a ještě u toho stříletRiCK píše:No veď práve, že ja na gamepadu dokážem hrať leda tak nejaké arkádové skákačky a podobné blbostiAni závodné hry mi s ním bohvieako nejdú, tak zda lietadlá tomu nedodajú nejaký úplne iný rozmer...
Ale asi ne, no, dobre, nechajte to tak
To by jsi dal možná s několikaletým tréningem na PS4
Ano, pozapínej si v nastavení -> interface všechny ukazatele (palivo, teploty, náboje atd.)RiCK píše:Dá sa nejak čeknúť koľko mám ešte nábojov v lietadle?
- Yawasaki
- Začátečník

-
Končím " s láskou" rozebral jsem ten krám a je tam odejítý trimr na ovládání směrovky.
Zkoušel jsem klacek + ovládání plynu a směrovky na klávesnici - Spita ani nic podobného v úrovni II., III, ani IV. pořádně neodlítám. Snadný cíl i pro začátečníka. Nejsu sice Kožedub, ale ani kachna k odstřelu.
Eště možná tak něco v I. úrovni ňáký ten "hadrák" a aj to bez záruky. Du koupit něco nového skoda když teď se dá Nějaká ta prémie získat.
Zkoušel jsem klacek + ovládání plynu a směrovky na klávesnici - Spita ani nic podobného v úrovni II., III, ani IV. pořádně neodlítám. Snadný cíl i pro začátečníka. Nejsu sice Kožedub, ale ani kachna k odstřelu.
- LoCo99
- Začátečník

- Sobo
- Středně pokročilý

Sakra, jak já nesnáším ty low tier minitančíky.

Člověk na tom bojišti může nechat duši, vystřílet co se dá, asi 4x ubránit a znova obsadit bázi, ale někdy prostě i sebevětší úsilí nestačí. Hlavně se mi líbí, jak všechny moje tanky mají v podstatě jenom lepší kulomet, zatímco BT-5ka přijede rychlostí asi 150 km/h, střelí jednu ránu, která vletí doprostřed tanku -> bum -> všichni mrtví. A já jak idiot snipuju panáčky po jednom.
Fakt, kdo v téhle hře chce vyhrávat i poslepu a připadat si jak největší zabiják, tak ať hraje rusáky. Jsem opravdu zvědavý, kdy že teda zvednou BR pro T-54, jak slibovali v patch notes. Už to jsou od vydání 1.70 asi tři updaty a kde nic tu nic... Ale ještě víc by mě zajímalo, jaký byl vůbec důvod přidání té munice, když ani jedna ze současných variant T-54 ji nikdy nepoužívala (to až později T-54B/T-55). Dostali snad Němci nebo Amíci nějakou novou úžasnou techniku, která by narušila balanc? Ne, rusáci to s jejich 80% win ratem měli asi málo lehký, tak teďka už mají na ranku V přes 90%.

Člověk na tom bojišti může nechat duši, vystřílet co se dá, asi 4x ubránit a znova obsadit bázi, ale někdy prostě i sebevětší úsilí nestačí. Hlavně se mi líbí, jak všechny moje tanky mají v podstatě jenom lepší kulomet, zatímco BT-5ka přijede rychlostí asi 150 km/h, střelí jednu ránu, která vletí doprostřed tanku -> bum -> všichni mrtví. A já jak idiot snipuju panáčky po jednom.
Fakt, kdo v téhle hře chce vyhrávat i poslepu a připadat si jak největší zabiják, tak ať hraje rusáky. Jsem opravdu zvědavý, kdy že teda zvednou BR pro T-54, jak slibovali v patch notes. Už to jsou od vydání 1.70 asi tři updaty a kde nic tu nic... Ale ještě víc by mě zajímalo, jaký byl vůbec důvod přidání té munice, když ani jedna ze současných variant T-54 ji nikdy nepoužívala (to až později T-54B/T-55). Dostali snad Němci nebo Amíci nějakou novou úžasnou techniku, která by narušila balanc? Ne, rusáci to s jejich 80% win ratem měli asi málo lehký, tak teďka už mají na ranku V přes 90%.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- icebosss
- Začátečník

-
Nemci se mi zdaji OP, ty tigri maji nejak velkou pruraznost a vetsinou mi is 2 zabijou na 1 ranu, za to ja je vetsinou zepredy neprostrelim 
- RiCK
- Začátečník

Tiger? OP? 
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tiger a OP? Jedinej kdo tu narusuje balanc je M18.
Zapominas na to, ze tady cokoliv probityho vetsinou konci na jednu ranu a kdyz ji nahodou prezijes tak te dalsi dorazi. Takova je proste realita. Jediny co tu nefunguje jsou HEAT a APDS naboje.
Zapominas na to, ze tady cokoliv probityho vetsinou konci na jednu ranu a kdyz ji nahodou prezijes tak te dalsi dorazi. Takova je proste realita. Jediny co tu nefunguje jsou HEAT a APDS naboje.