tak to je problem skor v tebe nie?
bud chces challenge alebo to hned hodis na easy pri nejakom zaseku ked to nevies pokorit a nechces premyslat ako to urobit
edit// ale samozrejme zalezi aj ako sa naucis hru. po case to bude pre teba viac easy ako prve hranie. ja si pamatam na witcher 2 ked som to hral na hard a bolo to peklo tak som to musel hodit na normal. a po nejakej dobe hrania mi to pride uplne easy aj na najtazsiu obtiaznost
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Nerboard píše:tak to je problem skor v tebe nie?
bud chces challenge alebo to hned hodis na easy pri nejakom zaseku ked to nevies pokorit a nechces premyslat ako to urobit
edit// ale samozrejme zalezi aj ako sa naucis hru. po case to bude pre teba viac easy ako prve hranie. ja si pamatam na witcher 2 ked som to hral na hard a bolo to peklo tak som to musel hodit na normal. a po nejakej dobe hrania mi to pride uplne easy aj na najtazsiu obtiaznost
No však jo .. je to spíš moje chyba a štvě mě, že mi to hry občas umožňujou Každopádně udělal jsem to pouze v pár hrách a většinou u těch, které mě ke konci už nebavili, ale chtěl jsem to dohrát .. u W3 tohle dělat nebudu ( doufám )
Když vemu v potaz celkovou nekvalitu videí na ytb, tak byl někdo schopný rozponat rozdíl PS4 oproti "rádoby" ultra pc gameplay ? Tohle je pro PCkaře s lepším pc docela zklamání ... Hra vypadá dobře, ale člověk by čekal markantnější rozdíl. Takhle to pak skoro až vypadá, že ta krabice v hodnotě 970 umí zázraky .... hlavní tahák W3 není naštěstí grafika, ale ostatní aspekty ...
Jinak, když to vidím s tím next genem, tak asi nebudu mít důvod minimálně do příchodu nové generace konzolí svoji 970 upgradovat, protože i skoro po 2 letém releasu PS4 jsou rozdíly mezi PC vs PS4 verzí tak nepatrné, že během hry to člověk ani nepostřehne ... no nebudu dělat předčasně závěry uvidíme za necelé 2 týdny ...
Docela výstižný coment " good to know i have to spend couple thousand dollars for PC which runs PS4 graphic on 60 FPS "
Já dostal Witcher 3 zdarma ke GTX 970 co jsem nedávno kupoval (GOG kupon), takže budu hrát asi na PC s připojeným PS4 ovladačem, ale fyzickou kopii na disku si chci určitě taky pořídit, protože to je jedna z her, které ve sbírce musím mít fyzicky v krabičce Tak tu potom vemu na PS4.
Nema niekdo kupon ktory nepotrebuje a co by strelil lacnejsie? Nedokazem totizto presvedcit kamosa nech si to kupy za 36€. Ale nejakym 20 €uram by snad neodolal.
A ja by som nemal kludne svedomie keby som sa o nieco nepokusil.
Je to hovado, no...
Autoři už plánují dva, docela rozsáhlé datadisky....
Jeden pod názvem "Srdce z kamene", vyjde v říjnu a převážně bude z Oxenfurtu a zabere dobrých 10 hodin.
Druhý pod názvem "O víně a krvi", vyjde v roce 2016, slibuje 20h extra hraní a otevře nový region Toussaint
Doufám, že budou taky zadarmo
Still.Lord píše:Autoři už plánují dva, docela rozsáhlé datadisky....
Jeden pod názvem "Srdce z kamene", vyjde v říjnu a převážně bude z Oxenfurtu a zabere dobrých 10 hodin.
Druhý pod názvem "O víně a krvi", vyjde v roce 2016, slibuje 20h extra hraní a otevře nový region Toussaint
Doufám, že budou taky zadarmo
Jasně, 30 hodin hraní v nových lokacích bude zadáčo, protože CD Projekt je vlastně charita, ne byznys.
...zadarmo bude 16 DLC packů, což budou questy a tak, menší věci.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
nj v podstate sa už dá kúpiť niečo ako seasson pass, takže zadara to už asi nebude
ale sú aj horšie hry a neni problém dať E takže sem investujem rád kedže si tie E zaslúžia
Tech gameplay a ukázek je uz moc az se to zajida. Prestal jsem to sledovat, protože chci hrat sam a nepotrebuju, abych koukal na nekoho jiného a ten ještě spoiloval.