The Elder Scrolls V: Skyrim

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
PaulCZE
Začátečník
Začátečník

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Příspěvek od PaulCZE »

anti.77 píše:...
edit : možná je problém v tom,že mám jako 1 zkoušku v úkolech už danou výrobu ochnivýho archonauta ale na jeho zjevení mi to píše ,že mám málo many ... mám jí na 130 ale vyrobil jsem zkušebně prsten,náhrdelník,helmu a rukavice na posílení many a mám jí na 280 a stejně mi to píše,že jí mám nedostatek ???
Základní množství many potřebné k seslání kouzla ohnivého atronacha je 150 bodů (při úrovni dovednosti 15), kdy se toto množství s každou vyšší úrovní dovednosti snižuje o přepočtený koeficient k aktuální úrovni dovenosti. Napadá mě pouze jediná možnost: obouruční sesílání. S 280 body many nemůže při jednoduchém sesílání nastat problém. Ujisti se tedy, že kouzlo budeš sesílat pouze jednou rukou.

Jinak, Saarthal je součástí hlavní dějové linie ledohradské univerzity a dostaneš se do něj velmi záhy, po přijetí a následném praktickém skupinovém cvičení s Tolfdirem. O knězi bekyně neví pouze Urag gro-Šub, ale více z děje ti prozrazovat již nechci, hraj na základě svých rozhodnutí, nikoliv sugesce někoho jiného.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Můžete mi někdo rici mimo soutěž, kdo je to ve Skyrimu Bekyne a knez Bekyne ? :D To mi vůbec nedava smysl.
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

Hladis píše:Můžete mi někdo rici mimo soutěž, kdo je to ve Skyrimu Bekyne a knez Bekyne ? :D To mi vůbec nedava smysl.
úkol Věštec: kněz Bekyně jako jediný dokáže přečíst Svitek předků,který má u sebe ta upírka Serana .... zatím jsem ho nenašel,plnim jinej úkol

ten můj problém výše zmíněný vznikl mou blbostí,pokoušel jsem se vytvořit stálého ohnivého vazala ....
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
PaulCZE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PaulCZE »

Kněží bekyně, anglicky Moth-Priest, jsou pojmenováni po můře (= moth), která při rituálním čtení Svitků Předků plní důležitou roli. Co je přesně její náplní jsem již zapomněl, zde odkážu na vševědoucí wikipedii.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Jo vim. Jsem si to nemohl spojit s Moth priest :D Nazev Bekyne mam totiž spojen s clenkou jednoho katolickyho smeru a ne s murou jako takovou, takze ten cesky nazev mi vůbec nedaval smysl.
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

Do prdele nechcete mi tvrdit, že Skyrim má oficiální českou verzi? WTF?! To nechci vidět. Ne nedávejte sem žádný odkazy.
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Jo, ma ceskou verzi. Koupil jsem ji v krame, kdyz jsem kolem toho nahodou sel, protoze vysla levneji jak na Steamu.
PaulCZE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PaulCZE »

Hladis píše:Jo vim. Jsem si to nemohl spojit s Moth priest :D Nazev Bekyne mam totiž spojen s clenkou jednoho katolickyho smeru a ne s murou jako takovou, takze ten cesky nazev mi vůbec nedaval smysl.
Termín "Bekyně" by měl být užíván pro označení jisté funkce v řádových organizacích, především duchovního zaměření. Spojitost s tímto termínem bude nejspíš trochu jiného původu, možná botanického - "můra z čeledi bekyňovitých" zní docela přesvědčivě :-D

K češtině: i přes mnohé úsměvně přeložené termíny a skutečné nepřesnoti v překladu, se jedná o překlad poměrně kvalitní. Textu je ve hře mnoho a ne vždy je snadné udržet jeho kohezi, to se týká především textu příběhových misí. V překladu knih však zřídkakdy najdu chybu.
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Ahoj, chtel bych se zeptat jak se "instaluji" ty mody od Hladise pres ten nexus manager? Nikdy jsem zadny mod na skyrim nenahraval tak v tom "trosku" tapu :-D

Byl by nejaky postup "pro blbe" ? :-)

Diiiiky :-)
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Normalne ty .rar věci hodíš rucne tam, kde ma tvůj mod manager ulozeny stazeny mody. Pak se mu to ukaze v seznamu.

Updatnul jsem Dawnguard pack a pridal Misc pack (tedy ruzny bordel). Další na upload je updatovany Architecture a mozna Landscape.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Updatnul jsem balik LOD a Landscape. Priste bude update Dungeons a Architecture.

U updatleho Dawnguard packu jsou nove lepsi textury hradu Dawnguard.
U Landscape jsou zlepseny nektery textury dirtcliffs a rocks a tomu je i prizpusobeny LOD.
U Dungeons a Architecture se bude jednat o lehky update par textur a meshu. Mozna Architecture pozdrzim, protože Skyhaventemple nemam porad hotov a je to dost tezky nejak prijatelne udelat.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Update Dungeons packu a pridano moje ENB v aktualni verzi, pokud by někdo chtěl vyzkoušet, ci používat. Architecture zatím pozdrzim.

By me zajímalo, zda to někoho ještě zajima a zda to někdo pouziva :)
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Od tebe používám od všeho něco, ale ne všechno. Tuhle město, támhle skály, tady ruiny.. Kdybych tam narval všechno, už to bude lagovat. Mám takovej mix všeho možnýho z různejch texture modů.
Např. většinu měst mám od tebe, protože s těma je to největší bída. Tady srovnání tragikomixu pro Windhelm.
Hladis, New Windhelm, Osmodius, Sexy Windhelm, Skyrim2HD, Vanilla

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

co to je preboha. ved to ku sebe ani nesedi a tie prechody... najlepsi je asi ten posledny ale aj tak nic moc
hlavne tie prve 3 su mega faily to niekto aj pouziva take texture packy? LOL
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

To nebude mít HLadis radost :mrgreen:
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

thats only my opinion. ked si porovnavam hladis vs vanilla tak vanilla mi vzdy pride lepsia. tie 3 mega faily som myslel od druheho zle som to napisal. tie nesedia ale uplne

edit/ a ten sexy windhelm preboha to je riadne disgusting. neuveritelne
Naposledy upravil(a) Nerboard dne pát 8. kvě 2015, 16:37, celkem upraveno 1 x.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

RaZZoR píše:To nebude mít HLadis radost :mrgreen:
Ja ? To není moje, ja tam zadny takovy prechody nemam. To je nejaky mix buh vi ceho :)

Nerboard: Prosim te nehodnot, když to nemas nainstalovany a uz vůbec ne s prahnusnou vanilou :roll:

PS: Razzore, co kdyby sis na ten Windhelm dal tenhle mod http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/64691/? a je po problemu s prechody.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

To první je ale tvůj pack :? Leda bych to zmrvil a měl tam víc modů. Ověřim.
/edit - tak nezmrvil, to první je tvůj architecture pack, tady znova screen stejnýho místa
Hladis, Vanilla
Obrázek Obrázek
Nepoznáš ani svůj mod, čéče? :mrgreen:
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

No vzdyt tam nic spatne není :? Zadny prechody nic. Jinak ja to mam pod sněhem.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Jo takhle, nerboard psal, že ty první tři stojej za hovno, tak proto sem řikal, že to nebudeš mít radost :-D
/edit
Ten Windhelm pod sněhem taky nic moc :mrgreen:
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“