Základní množství many potřebné k seslání kouzla ohnivého atronacha je 150 bodů (při úrovni dovednosti 15), kdy se toto množství s každou vyšší úrovní dovednosti snižuje o přepočtený koeficient k aktuální úrovni dovenosti. Napadá mě pouze jediná možnost: obouruční sesílání. S 280 body many nemůže při jednoduchém sesílání nastat problém. Ujisti se tedy, že kouzlo budeš sesílat pouze jednou rukou.anti.77 píše:...
edit : možná je problém v tom,že mám jako 1 zkoušku v úkolech už danou výrobu ochnivýho archonauta ale na jeho zjevení mi to píše ,že mám málo many ... mám jí na 130 ale vyrobil jsem zkušebně prsten,náhrdelník,helmu a rukavice na posílení many a mám jí na 280 a stejně mi to píše,že jí mám nedostatek ???
Jinak, Saarthal je součástí hlavní dějové linie ledohradské univerzity a dostaneš se do něj velmi záhy, po přijetí a následném praktickém skupinovém cvičení s Tolfdirem. O knězi bekyně neví pouze Urag gro-Šub, ale více z děje ti prozrazovat již nechci, hraj na základě svých rozhodnutí, nikoliv sugesce někoho jiného.