Zaklínač 3
Moderátor: Baneshee
- Riku
- Začátečník
Re: Zaklínač 3
Už mě s tím hypem přímo ser*u, každý den někde čtu něco o Zaklínačovi.. no jestli někdo sleduje všechny ty videa tak ho ta hra pak už ani nemůže bavit.. nechápu jestli mají tohhle zapotřebí zrovna u takový hry.. GTA V mělo před vydáním 2 trailer, pár obrázku a stejnak to je nejprodávanější hra.
PS5 | LG OLED CX55
- Broxik
- Začátečník
tak to necti ne? ja videl jedno video a na zbytek seru
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
chronograph
- Riku
- Začátečník
Já to nečtu, ani na to nekoukám, ale denně ať otevřu jakýkoliv magazín o hrách tak vidím na headlinu Divoký hon.. to už je na palici
PS5 | LG OLED CX55
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Imho tohle je nejvyhypovanejsi hra za poslednich 10let.Marne si vzpominam, ktera hra byla vic vyhypovana.Snad puvodni black and white
To je opravdu sileny.
To je opravdu sileny.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
- TankGeorge
- Začátečník
-
Ta uniklá videa a walkthroughs jsou prý z arabské verze. OFC bez d1 patche a prý s nějakou tou cenzurou nahotin a podobnýma srandama. V Emirátech se už hra normálně prodává. Twitch a YT se snaží videa blokovat do oficiálního vydání.
Ty hajpy jsou spíš důsledkem doby. Tenkrát fanoušci mohli leda tak slintat po fórech - nebo nad stránkama Level/Score (lol). Dneska kdejaká opice streamuje a dělá YT videa. Takže marketing se může vydavateli rychle vymknout z ruky x)
Ty hajpy jsou spíš důsledkem doby. Tenkrát fanoušci mohli leda tak slintat po fórech - nebo nad stránkama Level/Score (lol). Dneska kdejaká opice streamuje a dělá YT videa. Takže marketing se může vydavateli rychle vymknout z ruky x)
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ja se ani tem arabum nedivim.Uz to asi nevydrzeli, kdyz jim to mesic hnije na skladech
Tohle je proste hnus co predvadi CDPR.umele zdrzovat vydani kvuli PR o mesic.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
- ondra91
- Začátečník
-
Máš pravdu no ... jako údajně to trvá tak dlouho, aby se do všech zemí dostali kopie, ale nevím no ... Každopádně tohle CD projekt celkem pos ***l ta jejich market.kampaň se mi ani za mák nelíbí. Vím, že to můžu směle ignrovat, což většinou dělám, ale opravdu je ta záplava novinek už dost otravná ... nepochybuji o tom, že hra jako celek bude skvělá i za cenu pravděpodobně masivního dg, ale ubisoft se má co učitHEAD píše:Ja se ani tem arabum nedivim.Uz to asi nevydrzeli, kdyz jim to mesic hnije na skladech
: Ještě k té grafice. Proč prostě není možné, aby ve hře byla možnost nastavení opravdu "ultra" nastavení i za cenu extrémní hw náročnosti stejně jako v době, kdy vyšel crysis 1 ... nebo i W2 s uber položkou. V hratelné podobě by to stejně rozjelo pouze zlomek lidí a většina PC hráčů stejně bude ráda, když to bude hrát ve srovnatelné kvalitě jako na konzoli.
Tohle je trochu diskriminace PC hráčů, kteří mají slušný HW, ale k čemu jim to je ? V dnešní době se opravdu nevyplatí kupovat high end, protože ty příplatky za pár pozlátek jsou extrémní ...
Řekl bych, že to bude stejné jako u GTA 5 ... když jsem to hrál na PS4 a aktuálně na PC ( 1080p, vše ultra, 4 msaa, txaa ) tak během hraní ( kromě FPS ) žádný výraznější rozdíl prakticky neeviduju.
Tohle byl opravdu jen naivní sen : http://www.gamespot.com/images/1300-2398201
Naposledy upravil(a) ondra91 dne pon 11. kvě 2015, 14:58, celkem upraveno 2 x.
- Frostys
- Začátečník
-
Myslim, ze takove Watch Dogs bylo taky dost vyhypovane.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- _marduk_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
asi ťažko môže byť mesiac na skladoch, keď len v polovici apríla bola hra gold
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
- Hladis
- Moderátor
HEADe pocitej nekdy do deseti, nez příspěvky postnes.HEAD píše: Tohle je proste hnus co predvadi CDPR.umele zdrzovat vydani kvuli PR o mesic.
Bingo._marduk_ píše:asi ťažko môže byť mesiac na skladoch, keď len v polovici apríla bola hra gold
Protože to vždy spusti hate kvůli prehnany HW narocnosti.ondra91 píše:Ještě k té grafice. Proč prostě není možné, aby ve hře byla možnost nastavení opravdu "ultra" nastavení i za cenu extrémní hw náročnosti stejně jako v době, kdy vyšel crysis 1 ...
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Třeba to tam k nastavení bude... Kdo ví na beton? No už jen týden a něco... Jsem pak zvědav
- Broxik
- Začátečník
heade myslel sem ze porad places jen v grafikach ) ale ty places porad. Dyt mas venku krasne si zajdi ven. Najdi si nejakou kocku a omakej ji cecek nejake chujoviny se zaklinaem te hned prejdou
Okurek!
chronograph
chronograph
- slaava
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
A driv to byl takovy slusny klucina ta dnesni mladez
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Jsem si naivně myslel, že ta CE bude menší, ale je to krabice jako prase...Jak to o půlnoci dotáhnu domů?
- T1ger
- Začátečník
-
Vinit CDP zato, ze sa snazia z dlhorocnej prace mnoha ludi vytazit maximum je trosku pritiahnute za vlasy, nemyslis? Hlavne ked sa jedna v tomto pripade o hru. Kde najviac zavazi predaj v prvom mesiaci po ktorom zaujem opadne viacnasobne.ondra91 píše:HEAD píše:...
Ja to vidim z ich strany aj tak na privelke riziko. Nepritomnost akehokolvek DRM je v dnesnej dobe ako skakanie po tenkom lade. S rychlostou akou sa uz dnes da stahovat. No neviem, neviem. Sice makali na cenach a vlastnitelov 1ky a dvojky obdarovavali peknymi pre-order cenami, len ci to bude stacit. Hned prvy den bude gog verzia na torrente.
Ja len dufam, ze sa ta hra oplati a hraci dokazu, ze za kvalitnu hru su ochotny platit. Bola by to riadna facka pre DRM lovers a la Ubi a spol.
A to s tymi nastaveniami. Mne sa zda, ze dost ludi precenuje silu dnesnych grafik. Sice High-end GPUcka su oproti PS4 ci Xbone urcite o velky krok vpredu ale staci si nahodit 1080p ci 4k a fps ide k zemi. Vykonovo je to viacnasobne narocnejsie ako hrat v 720p s 30fps. Dnesny hraci si uz zvykli, ze 1080p je standard(nevravim, ze nemal by byt) a k tomu by este chceli max detajli, viditelnost na 10km s fyzikou, destrukciou, tesselaciou, uber AI, stovky npcciek na jednej scene s minimum 60fps. A nech to utiahne aj prasiva GT 730ka, ze?
Piplat sa z grafikou nech to vyzera ako v reale a spusti si to max 1500 ludi zo 4mi titanmi?? Naco? To je strata casu. Drviva vatsina hracov ma mainstream alebo nizsie. Za tie ceny zostav si moze malokto upgradovat PC kazdy rok.
Raz sa nadava, ze hra je skareda, potom, ze je pekna ale, ze to grafiky nezvladaju atd.
Radsej nech hra fici a nech sa hraje paradne.
Pokrokova grafika je sice pekny bonus ale hru to samu neutiahne. Staci si pozriet crysis 2 ci 3. Nezazivna strielacka az hroza. A grafiku podobnu v open world tak skoro neuvidime. To by chcelo dalsich 5-6 generacii kariet. A robili by tu hru 12 rokov 700 grafikov a leveldizajnerov.
Hra ma bavit.
Ak to witcher zvladne(ja verim, ze ano) tak ma grafika az tak nezaujima. Je mnoho hier ktore ma unudili k smrti hoc vyzerali skvele. Napriklad GTAV som najprv dohral na PS3. A ze tam bol aliasing low textury a nizke rozlisenie. Hra ma pritom drzala do sameho konca a skvele som sa bavil. Maloktora dnesna AAA hra z PC ma bavila hoc mala neviem aku uber grafiku.
Naposledy upravil(a) T1ger dne pon 11. kvě 2015, 15:51, celkem upraveno 1 x.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně Witcher 3 bude mít i tak nejlepší grafiku kterou RPG kdy mělo, což bohatě stačí.
Grafika je od toho aby tvořila atmosféru.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- T1ger
- Začátečník
-
Amen. Asi najlepsie zhrnute toho co som pisal na dve stranyPaul píše:Hlavně Witcher 3 bude mít i tak nejlepší grafiku kterou RPG kdy mělo, což bohatě stačí.
Btw cez to Gog galaxy uz mozem stahovat Witcher 3
Stahuje nejakych 26gb...
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
- Broxik
- Začátečník
No ja se hlavne tesim na tu kombinaci velkeho sveta kone a takovych prvku. Grafiku uz mam snad posefovanou tak to na nejaky vyssi detaily snad zahraju. Dneska mi poslalo i mail JRC ze uz se tesi jak mi poslou krabici. Tak sem jim poslal ze se tesim tez a jestli to 19 dojde a prej to bude 19tyho na poste, kdo ma CE tak by mel hrat stejne jako digitalove
Okurek!
chronograph
chronograph
- Marek4
- Červená karta
-
taky mi psali že to budu mít už 19 u sebe, jsem rád že chápou takového magora jako jsem já
- ondra91
- Začátečník
-
Už jsem několikrát psal, že mě grafika tolik netrápí ... a jak píše Paul, tak pořád to bude nejlépe vypdající RPG současnosti, což mi ke štěstí určitě stačí, ale přeci jen člověk z počátku opravdu počítal s tím, že hra tak skutečně bude vypadat ... a najednou vypluje na povrch, že je to prakticky identické, jak konzol.verze ...T1ger píše:ondra91 píše:
Marketing jim člověk nemůže mít také za zlé a je logické, když na něčem x let pracují, tak z toho chtějí opravdu maximum vytěžit, což by udělal asi každý, že ? Všechno tohle naprosto chápu a je mi jasné, jaký je účel, ale když to vezmu z pozice člověka, který denně sleduje herní weby, tak už je opravdu přewitcherovaný, což konkrétně u mě mělo za následek, že hra o něco snížila můj zájem a je škoda, že už se na hru netěším tolik, jako jsem se těšil posledních pár měsíců, což mě docela mrzí ...
Každopádně stále očekávám, že bude W3 nejlepší hra za poslední roky, ať už je grafika jaká chce.
Naposledy upravil(a) ondra91 dne pon 11. kvě 2015, 16:25, celkem upraveno 1 x.