Assassins Creed: Syndicate

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

xakrurychle
Začátečník
Začátečník

Re: Assassins Creed: Victory

Příspěvek od xakrurychle »

Alfajk píše:lidi jsou proste hloupy stado,to je v genech a nic se s tim neda delat,viz ajfony a podobny veci...
tak hlavne ze si nezapomnel zminit iphone..i tak se pozna inteligent, samsung je to samy v blede modrym
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Dnes to máš jedno, na lidi se kašle, jsou to dementní cvičené opičky co musí platit a dokud to sype $ nadnárodním korporacím, tak se bude cpát lidem cokoli, od JáFounu po Android od pánů světa z Google...

Takže juchůůůů bude tu další Assassin!!! Já se tak těším!!!! Obrázek

Ne, ale vážně to nemusí bejt špatný a proč to odsuzovat dokud to člověk nezaplatí a nezkusí ne? :-D
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Chce to zmenit nazev topicu, dalsi AC se bude jmenovat Syndicate.
Reveal trailer bude zitra V 17h UK casu.

Jsem zvedav :-)
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

h4nsasjks: To že jsi neschopný dohrát jeden díl za rok, neházej na Ubi a jejich "zběsilost" v rychlosti vydávání..
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

hmm tak jsem viděl reveal trailer a pre order teda fakt ne. Unity byl u mě krok správným směrem, ale podle toho jejich fast pace combatu jim na to jebu. Láká mě jen ten Londým. Takže si počkám až budou zase nějaké kupony ke kartám atd za pár stovek.

série se naprosto odklání od příběhu assassins vs templars.
Jacob je podle toho co ukázali pro mě to nejhorší hned po Edwardovi (a to Edwardovi křivdím...)

Tentokrát mě Ubi zklamalo jako prase. Dokonce i ten trailer stál za hovno! A hudební doprovod to byl vrchol humusu!
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

první trailer, kterej se mi nelíbí no...trošku už je to mimo, a chtělo by to restart celý serie
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Vypadá to otřesně a nudně.

"To enter stealth mode take off the cylinder hat that everybody wears and cover your face with the hood that nobody wears". #AClogic
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: Assassins Creed: Syndicate

Příspěvek od Hladis »

Uprava nazvu tématu/hry.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

ja se snad dam na vesteni, pul roku dopredu jsem vedel, ze to bude garbage...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

já to říkám už od vydání AC3, že všechny další díly budou garbage :lol:
PS5 Pro | LG OLED CX55
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

Paul píše:Vypadá to otřesně a nudně.

"To enter stealth mode take off the cylinder hat that everybody wears and cover your face with the hood that nobody wears". #AClogic

no jasně, protože když nebudeš vypadat jako ostatní, tak přece budeš nenápadný :mrgreen:
Molda222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Molda222 »

My češi fakt nevíme co bychom chtěli. Když ponechají +/- stejné časové a tematické období, tak češi nadávají jak je to špatně a at už konečně udělají změnu. Když se chystá díl, který se právě v tomto bude dost lišit a to období viktoriánské anglie je dost neokoukané a originální, zase se nadává jak je to špatně a že to vypadá nudně apod. Prostě klasická česká natura.

A že vychází nový díl každý rok? No a co? Ubisoft má obrovský počet zaměstnanců, několikrát více než jiné vývojařské studia, takže to mají rozděleno a stíhají to rychleji než jiní. To neznamená, že ta hra bude špatná. Když se Vám to nelíbí, že to vychází často, tak to nehrejte, neobkecávejte to a nezajímejte se o to. Problém yvřešen.
Ano Unity byl při vydání problém a oni to sami přiznali a už se tomu chtějí vyvarovat. Navíc já hral unity na PS4 po pár patchích a nezaznamenal jsem jediný bug nebo grafický glitch a nevšimnul jsem si ani poklesu frameratu. Hra to ale byla dost dobrá. A věřím tomu,že i Syndicate by mohl být dobrý. Každopádně sám nevím, dokud to nevyjde a dokud si to nezahraju, tak předem hru nebudu odsuzovat. Zvlášt po jednom krátkém traileru a kratičřkém gameplay videu...

A ohledně té kápě a stealthu - to už je úplná blbost něco takového řešit, protože v 99% jiných her by člověk taky dokázal najít X nelogických blbostí, která moc nedávají smysl z pohledu logiky. je to prostě hra.
CPU: Intel Xeon 1231v3 │ GPU: MSI Nvidia GTX 970 │ MB: Gigabyte H97-D3H │ RAM: Crucial 32 GB,
PSU: Seasonic M12II-620 EVO │ CASE: Fractal Define R5 │ SSD: 2x Crucial MX100 256 GB │ HDD: 2x WD Blue 1 TB,
MONITOR: Samsung S24390HL │ COOLER: Silentium PC Fera 2 │ OS: WIN 10
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Molda... Ja mam rad vsechny dily vcetne komunitou nenavideneho ACIII a Unity. Ale Syndicate tihne zpatky k vrazdeni ve velkem stylu. Unity melo nakroceno vice ke stealth akci, jakou assassin ma byt.

Syndicate me z komentaru ubisoftu, gameplay videa i traileru absolutne vubec neoslov. Dival jsem se na cely live stream. Ty honicky v kocarech budou uplne stejna kravina jako honicka aut ve Watch Dogs. Cil unika a vas nyni pronasleduji nekonecne davy nepratel odkudkoli. Honicka v kocaru byla lepe udelana v AC2, protoze to bypa arkada a dojizdeli vas jen ze zadu. Proste jen kosicka. Tady je to naprosta debilita, ze na ulici kde pred sekundou nikdo nebyl je najednou milion kocaru...

Nejvetsi inovace syndicate je ta, ze se na stealth opet vysrali... Stale nemajo zakomponovane reakce nepratel na hluk. Zabijete typa 5m od jineho, ten zarve, ale jeho kolega si rika asi vitr ne?

Hrat se to treba bude dobre, ale je to proste neco co od AC necekam a nechci. Od toho jsou tu jine hry. Jedina prednost syndicate je engine, ktery vybuduje nadherny londyn. Jediny duvod to hrat.. Aspon pro me.
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

nudně nevypadá anglie, jako taková, ale ta hra, pojetí té hry...já už to úplně vidím, jak to bude systémem "jděte tam nebo tam, zabijte pohlavára, opusťe oblast", a takhle to bude 30x jak přes kopírák v průběhu celé hry - prostě nuda, to neokecáš..

jo "jubi", přiznal, že to posral, ale jen proto, aby si nasypal trochu popela na hlavu, jelikož se komunita dost vzbouřila, kdyby ne, je jim to úplně u prdele, a je jedno jak velké je to studio, tu hru nezvládli....navíc ty glitche a frame drops jsou tam pořád, taky mám ps4...

obecně, prostředí je vždy zajímavé, ale zbytek od hratelnosti, příběhu, charakteru je úplně na tužku, a AC je už jen dojná kráva...

ALL HAIL TO EZIO
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Molda: Pochop, že ta hra je sr**ka v tom, že je to asi stopadesátej díl, kterej nepřinesl kromě lokace nic novýho. Ta hra se hraje furt stejně, víš přesně co jak je, co jak bude, jaké budou mise. To by na jednu stranu nemuselo být špatný, ale ne pokud to je co půl roku a snaží se to vydávat za nové hry.
Pro mě poslední zajímavý díl bylo Black Flag, ten mě bavil. Trojka taky, jednička moc ne ale dvojka jo. Zbytek jsou pouze sra**y které těží na tradici hry, pro mě to plnohodnotné díly opravdu nejsou.
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Unity je imho nepravem opovrhovane.
Krome odflaknuteho pribehu (knizka je vyrazne lepsi-sleduje Elise) ma dobrou hratelnost.

Ale tady se dostavil ACIII efekt - bugy zatemni mysl hracu a ignoruji vse dobre.
Coop mise jsou dobre, stealth je konecne pridany (sice tak na 3, ale jako nastrel to beru) a celkove to nebyla takova reznicina.

Unity se za me jako hra povedlo, ale jako AC se to nepovedlo. Podobne bych hodnotil i Black Flag, ale ten byl hratelne temer dokonaly. Jen to nebylo AC.

Ale syndicate na me pusobi jako nejaky batman/uncharted/gta a ja nevim co jeste. Nazvat to Victorian London bez AC tak by me napadlo, ze je to neco jako shadow of mordor, proste nejaka jina hra s prvky AC her...

Ale tak ok... U kazdeho AC jsem nahral min. 100hodin. Tohle vypada na fail, ktery mi proste asi nesedne. Mel bych byt fer... 8 her jsem miloval tak se holt devata nemusi povest presne tak jak chci ja.
Vsadim se, ze ve finale ten fast paced combat bude trhat a bude se to prodavat nejlepe z cele serie a to jen proto, ze nas stealth style hracu je proste vyrazne mene... :-(
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

walkthrough fakt bída..graficky nic moc, ale chápu, je to alfa...

nicméně, charakter nezajímavý, prostě nějakej pepík z londýna,

novinky, ehm ehm - zabít pomocí environmentu šlo už ve dvojce vhozením do těch "ohrádek", zipline taky moc novinkou není když to bylo již v revelations...

prostě jedem jak přes kopírák..

EDIT//

to s tím kočárek a koněm mi doslova vyrazilo dech...sorry, ale kůň s kočárem prostě nemůže projíždět skrze pouliční osvětlení a driftovat zatáčky... páni se spletli, tohle je záležitost EA SPORTS
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

K tomu, ze je to pres kopirak. K tomu bych mel jednu pripominku.
Kdyz hraji fifu tak ocekavam Fifu, kdyz cod tak cekam COD, kdyz unreal tak cekam unreal a kdyz hraji AC, tak necekane cekam AC...

Ja moc nechapu proc se te hre vycita napln hry. Za me ma AC prinaset zajimavy pribeh a krasne zpracovane prostredi.

Pribeh od ACIII stoji za... Ale prostredi stale boduje. Neznam moc modernich her, ale osobne si myslim, ze ztvarneni mest a detailu neni nikde lepsi nez v AC serii. Chicago ve WD je taky nadherne. Tohle je neco co Ubisoft imho fakt umi.

Herni mechanismus proste u AC musi byt zachovan, jen je potreba prijit s necim novym v oblasti postrannich misi...

Ja bych osobne chtel (jak jsem psal do ACIII) editor postrannich misi vcetne coopu, ktery by se po syndicatu mel vratit, protoze je dobry imho.

Kdyby tam byl editor misi, tak by se vyrazne prodlouzila herni doba a hlavne by se rozjela komunitni tvorba a souteze o nej mise, provedeni atd.

Neco jako hitman, jen to chce mit vice moznosti jako rozmisteni strazi, nastaveni jejich waypointu, chovani, vzhled. Moznost vytvorit unikatni cil na zabiti (unity ukazalo, ze customizace postav neni problem)

Tohle je neco co bych v AC hre fakt uvital a vysolil bych klidne €80 pokud by to fungovalo dobre :-)
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

tak co? hraje někdo? Zařekl jsem se, že ji na launchi nekoupim, to jsem splnil, ale presto me svrbi ruka :mrgreen:
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

sefin píše:...
koukam ze nekteri jsou opravdu nenarocny, co se tyka hernich kvalit...
Obrázek
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“