Zaklínač 3 - technická stránka hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Re: Zaklínač 3 - Technická stránka hry

Příspěvek od ArgCZ »

Nerboard píše:..... u witchera mna osobne hlavne zaujima pribeh, questy atd. a pekna grafika je len dezert(aj ked bola dost downgradnuta)
naprostej souhlas, jde především o tohle a o dodržení atmosféry z knížek, to se v jedničce a ve dvojce povedlo dokonale a příběh dvojky jako by z pera sapkowskemu vypadl, to že chlapci s grafikama za 12-30k budou nespokojený s tím že to jede na full i na grafikách za 5k je mě šumák, nebo není, já se modlil aby se neopakovala situce z dvojky kdy na full i s ubersamplingem jsem to dal až teď s GTX 960
PS5, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Takže pro tebe je spíš důležitější, že "to dáš na full", než aby to hezky vypadalo :lol:
Fakt mi bude jedno, že se mi to na Ultra bude trhat, když tomu bude odpovídat kvalita grafiky. A opravdu mi žíly netrhá, že nemůžu mít vše na Ultra. Klidně si tu grafiku někde osekám sám.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

z toho co jsem zatím viděl to pro mě vypadá hezky a pojede to na full, kde jsi přišel na to že to nevypadá hezky? Gameplay záběry tu jsou dlouho takže mě trápilo jen to zda to na full pojede či nikoli.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Když vedle sebe porovnám, jak Witcher vypadal před "downgradem", tak je nynější grafika opravdu hnusná.
Kdybych předchozí grafiku neviděl, tak bych samozřejmě moc nenamítal.
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

https://www.youtube.com/watch?v=F_eRUq1PQPE
tohle je udajně ultra PC settings, rozhodně to nevypadá jak ty obrázky který maj dokazovat downgrade typu hnusný a krásný

to stejné tady na titanu X, jede tam i kolem řeky tou příjezdovkou do Novigradu
https://www.youtube.com/watch?v=MuskgsmIe6k

spíš jste zas uvěřili/propadli nějakým haterům, možná tam něco vypustili ale tak hrozný to prostě nebude
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Ty vole, počkejte si těch pár dnů a pak hejtujte nad grafikou, kdo má ty slinty o "ůdajnem" downgradu furt číst, jste jak děcka na písku, kterým někdo zničil bábovičku.... Se nedivím Hladisovi že nad tím taky kroutí hlavou :)
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Však počkám, uklidni se. Nečti tohle téma, dokud hra nevyjde 8)
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

5 stránek dokola o jednom a tom samém... Kdo se přemohl a kouknul na ten odkaz na Red Forum, tak může být docela v klidu :p
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

Obrázek

je to v řiti pánové
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

A kde je tedy ten downgrade? :) POdle Screenu kde je jasně Work In Progress, jsou logicky horší než ten druhý finální.... takže kde je ten downgrade? :lol:

EDIT: Z fora CDP

We never switched the textures. On pc, you now have the option to activate "Ultra" quality textures with the full resolution. However, the difference that many people see with new and old footage was a strong sharpening filter in 2013 that looks awesome on screenshots and in short videos, but strains the eyes after a short while if there is a lot of movement (leaves and grass swaying in the wind as an example). That's why it was decided to tone that effect down.
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

ArgCZ - na druhem videu kolem 8:40 jak prijizdi k hradbam je krasne videt jak je to očesane.
CPU:i9-13900K | MB:ASUS ROG Maximus Z790 HERO | VGA: Asus 4090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

já to viděl, zmizela zeď, nejsou tam slunečnice, zmizel ukazatel na rozcestí, naštěstí zmizela tráva prorůstajcí příjezdovou cestou, to nevypadalo moc věrohodně když na příjezdovce do takovýho města máš v kolejích trávu, problém je že zmizely objekty, né že je někdo zjednodušil, ale to může taky bejt tím že se vývojáři rozhodli že je tam nechtějí, co se mi zdá že je horší je voda
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

http://i.picpar.com/tLvb.png
dobrá zpráva, tady přibyla lavička a stromek, nezdá se vám to celý absurdní?
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Ani ne, já mám stromy rád. A taková lavička, to nikdy nevíš, kdy se ti bude hodit.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

ArgCZ píše:spíš jste zas uvěřili/propadli nějakým haterům, možná tam něco vypustili ale tak hrozný to prostě nebude
Bojujes marny boj s konspirátory a hatery :) Vidim zatím, ze zcela jasne k zadnymu drastickymu downgradu nedoslo. Tohle rozpoutali lidi u jednoho staršího traileru, kde si stezovali na textury, který při tom jsou porad stejny. Zabyvali se tim i na Games a byla to blbost. Od ty doby se to s Witcherem 3 veze a 100x opakovana lez se stava pravdou, kterou hned ovcoidne nekteri opakuji. Samo ze i svetelny podmínky a barevna paleta zalezi na počasí, ale resit barevnou paletu jako downgrade ? To uz je trolling vyššího radu.

Mario pobavil :)

Jinak jakmile hra vyjde, a zadny downgrade se nepotvrdi, tak tohle téma o "downgrade" budu povazovat za uzavreny a další příspěvky na tohle téma pujdou ven.
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

Hladis,ty si na zacatku nechtel vubec priznat ze doslo k downgradu,ted si konecne napsal

"Vidim zatím, ze zcela jasne k zadnymu drastickymu downgradu nedoslo"

Takze k downgradu doslo a je to hnusnejsi,to se poprit neda. :wink:
CPU:i9-13900K | MB:ASUS ROG Maximus Z790 HERO | VGA: Asus 4090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Bud mas potize se zrakem, nebo jsi nepochopil psany text mych prispevku. :roll:
_marduk_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _marduk_ »

kedy vlastne padlo embargo na pc verziu keď už teraz sú videá z hrania na youtube? či to sú len z review verzie poskytnutej recenzentom?

mimochodom na tom videu od nemcov na titanu x vyzerá super, ja som spokojný, možno je to aj tým, že grafika u mňa nebola nikdy na prvom mieste :) (ako som sa vyjadril už predtým)
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“