Oprava MSI GX623X
Moderátor: Don
- Streetycz
- Nováček

-
Oprava MSI GX623X
Dobrý den. Opravoval jsem si prasklý pant u tohoto notebooku. Notebook byl rozebran a dnes jsem ho chtěl opět složit. Po složení se sice k mé radosti zapl avšak téměř okamžitě po přihlášení se zase vypl a rozsvitila se dioda režimu spánku ale notebook nereagoval na vypínání a zapínání do doby než jsem vyjmul a znovu vložil baterii. Ovšem problém se opakoval. Když ale úplně vyjmu baterku a nechám notebook napájet ze sítě jede bez problémů. Vzhledem k tomu že s tímto problémem mi zároveň ještě nereagoval dotykový panel zkusil jsem ho odpojit. Po odpojení dotykového panelu notebook běžel i na baterku. Po opětovném zapojení panelu notebook určitou chvíli běžel ale poté se zas vypl. Dotykový panel mi stále nereagoval. Pokud by někdo měl tušení zoufale prosím o radu. Děkuji.
- Streetycz
- Nováček

-
Re: Oprava MSI GX623X
Lidi omlouvám se za nepřesný popis závady bylo pozdě večer a byl sem už trochu vynervovaný
Takže nanovo. Zaprvé sem zjistil že dotykový panel s tím nemá nic společného ale nefunguje. Noťas se normálně vypíná a to na základě momentálního vytížení procesoru na téměř 100%. Nemyslím si ale že by byl problém po softwarové stránce, notebook sem dneska ráno přeinstalovával a je úplně čistý. Myslím že sem někde něco po***l když jsem ho skládal dohromady. Kdyby někdo měl jakékoliv nápady a návrhy budu strašně vděčný díky. 
- BRUCEF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oprava MSI GX623X
Bud ti tam chybi nejake drivery nebo mas neco spatne nastavene.. Mrkni na procesy v task manageru Po preinstalu nemuze jet cpu na 100 procent vykonu.......