GTA V - ONLINE

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: GTA V - ONLINE

Příspěvek od blaho »

preco ?

s turbom + dalsie upgrade ide super

adder /veyron je rychlejsi ale nema taku akceleraciu
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

nejlepší je dle mého Entity
RendyCZE
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od RendyCZE »

Taková menší otázka když zakládáte misi, jak dlouho vám trvá naskládat hráče mě se často stává, že 15 minut a nikdo se nepřipojí a když seženu team tak jsou to vetšinou kids co to neumí a v pulce se odpojí nebo furt umírají .
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

preto hram misie ked mam chut iba so známymi na TS , s cudzimi je to často debilita
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

RendyCZE píše: jak dlouho vám trvá naskládat hráče mě se často stává, že 15 minut a nikdo se nepřipojí
Občas je to delší, ale maximálně 3-4minuty. Chce to posílat invite, třeba po minutě.
blaho píše:... s cudzimi je to často debilita
Taky hrajeme v týmu, ale když se nesejdeme, tak dělám s cizími i Heisty. Jak mám špatné zkušenosti s rusy, tak tady je to s podivem naopak. Dokonce jsem se přiučil pár fint. Žádné podvody, spíš taktika, např. 5.Heist jsme dokončili na hard a dělili jsme se o 1200000$, přišli jsme "jen" o 50000$ a bylo to bez problémů.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

predvcerom zase cheatery na serveroch , kamaratovi vyhodili 1,2 mil USD
__

dobra čokoladka :)

Obrázek

stretol som jej kamošku a konči to takto :

Obrázek

* ale nobojte sa o mna , pouzil som ochranu /helma na hlave stale :)/
__

to bude asi ford crown victoria , novy prirastok

Obrázek
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Ptal jsem se už vedle, ale bylo to bez odezvy - nevíte jak znova zapnout tutorial? Jsem to tak nějak přeskočil protože jsem nedával pozor a řikám si, že to někde bude v nabídce, jenže to teď nemůžu najít, jako by tutorial už nebyl dostupnej. A novýho panáka si dělat nechci, než zas vyladim xicht aby trochu vypadal, tak to bude na tejden :lol:
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

fuha to netusim niemande

___

dneska zase veselo :roll:

Obrázek
http://i.imgur.com/A1wGkEj.jpg

Obrázek
http://i.imgur.com/hFXDNnl.jpg
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

Lidi jak udělám aby to bylo online ?? Vždyt social klub je spuštěný.

http://gagy007.rajce.idnes.cz/nastenka# ... 26_001.jpg

nevím jak to rozchodit :/
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Zkus reinstalovat R*SC. Neblokuje ti ho třeba firewall?
petrxp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petrxp »

Čaute, jak se pls hodím do nezranitelného režimu na globální mapě ? Popř. jak zamknu auto ? Ještě jsem na to nepřišel. THX.,
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Do pasivniho se hodis pres interaktivni menu (v zakladu pod M), pripadne pres hlavni menu (Esc/ONLINE/Options), je to hned nahore - Enable Passive Mode. Zamknout auto v beznym modu asi nejde, ale v pasivnim ti ho ukrast nikdo stejne nemuze
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

GROO píše:Zkus reinstalovat R*SC. Neblokuje ti ho třeba firewall?
firewall sem vypnul... Právě nevím jak na to a docela rád bych si to přes net zahrál.
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
KubasCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KubasCZ »

Zamknout auto jde, v tom interaktivním menu, co je Passive mode. Tam je i volba pro práva na užívání tvého auta. Buď ho nikdo nesmí používat, nebo může kdokoli jako pasažér, kamarádi můžou řídit a nebo k němu má kdokoli přístup..
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

petrxp píše:Čaute, jak zamknu auto ? Ještě jsem na to nepřišel. THX.
Lehce, stiskni ve hře M a najeď na Vehicle access. Tam si určíš kdo může do tvého auta, jestli všichni, friends, crew, nebo nikdo. Jakmile to zapneš, (i na dálku) pokud je ve tvém autě někdo mimo tvůj výběr, auto samo zastaví, dotyčný sám vystoupí a do auta se už nedostane. Není zač.

Edit: tak Kubas byl rychlejší...
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

GaGy píše:Firewall sem vypnul... Právě nevím jak na to a docela rád bych si to přes net zahrál.
A nemáš pomalý net, že tě to nepřipojí?
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

Hrajete někdo na klávesnici? Nejsem schopnej se jakýmkoli závodu umístit jinak než poslední, a už mám chuť něco rozkopat. Ty posraný auta jsou absolutně neovladatelný, jakmile se pokusím zatočit, přinejlepším se točím ve smykách, ale obvykle se o něco rozmrdám. Už na startu mi všichni během dvou vteřin zmizí z očí, a to jsem se pokoušel i vytvořit závod s nemodifikovanýma autama.
Začíná mě ta hra pěkně srát... Běhat po městě, krást auta, a ukládat peníze do banky už mě tak trochu nebaví.
KubasCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KubasCZ »

Taky hraju na klávesnici a taky bourám :D Ale neřekl bych, že za to může klávesnice.. Kamarádi to docela ovládaj na klávesnici a vyhrávají.. Ale i tak plno lidí doporučuje raději ten gamepad.. Jinak, co se týče toho rychlého startu, tak je tam fígl, jak vystartovat rychleji než běžným držení plynu..
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

mne sa auta ovladaju na klavesnici super /logitech G19/
akurat strieľanie z heliny gulometom je na prd, kamosi hraju aj s gamepadom a pochvaluju si /asi kupim aj ja/
___

novy prirastok :
Obrázek

zase som mal nejaky blazinec v garaži , hm ... :idea:

Obrázek

ale 30 milionov na učte tak nieco sa este prikupi :)
petrxp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petrxp »

GROO píše:
petrxp píše:Čaute, jak zamknu auto ? Ještě jsem na to nepřišel. THX.
Lehce, stiskni ve hře M a najeď na Vehicle access. Tam si určíš kdo může do tvého auta, jestli všichni, friends, crew, nebo nikdo. Jakmile to zapneš, (i na dálku) pokud je ve tvém autě někdo mimo tvůj výběr, auto samo zastaví, dotyčný sám vystoupí a do auta se už nedostane. Není zač.

Edit: tak Kubas byl rychlejší...
Jo díky hoši, věděl jsem že to jde . Borci mají u mě pře barákem vykunděné káry, zamknuté, teda až na pár vyjímek :roll: . Ale i tak, RPG funguje i na zamčené :mrgreen: .

+dneska na ulici leželo 80.000$

Jinak jezdím závody, na klávesnici není problém. Pokud mi sedne závod tak i vedu, nebo končím tak do 4. Samozřejmě na nejlepší ještě nemám, bude to chtít trochu cviku a nějaký ten tuzing..
Naposledy upravil(a) petrxp dne sob 30. kvě 2015, 23:14, celkem upraveno 1 x.
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“