Zaklínač 3
Moderátor: Baneshee
- Marek4
- Červená karta

-
Re: Zaklínač 3
adrenalin ( ty červené obdelníčky ) se daji po nabití všech 3 nějak aktivovat ke kombu nebo to funguje jinak ? ve dvojce se to odpálilo a geralt instantně zabijel
- T1ger
- Začátečník

-
yep, uz som to odskusal. PS3 ovladac pracuje bezchybne v xbox360 mode. Ale ako kazdy ovladac to otacanie je tragediaKuffor píše:Ak mas xboxovy gamepad, nemal by si mat najmensi problem. Ja mam Rumblepad 2, zaboha som to nemohol rozbehat ani cez emulator, nakoniec som ale nasiel to spravne .dll a tak teraz gamepad funguje pekne.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
- ondra91
- Začátečník

-
Ty rozhovory mezi NPC jsou naprosto bezkonkurenční
Zastavíte se občas v nějakém měste/vesnici a posloucháte rozhovory ? Tuhle jsem poslouchal nějakou ženskou, která si sama pro sebe brumlala "Bába dala druhé bábě do kundy hrábě"
Nebo v Novigradu se společně bavily 3 děti a jeden prcek se ptá "co je to kurva" a druhej prcek odpověděl něco ve smyslu, že mu ( maminka nebo tatínek ) říkal, že je to pani, která dělá věci, které maminka dělat nechce ...
Občas se člověk fakt pobaví ...
Zastavíte se občas v nějakém měste/vesnici a posloucháte rozhovory ? Tuhle jsem poslouchal nějakou ženskou, která si sama pro sebe brumlala "Bába dala druhé bábě do kundy hrábě"
Nebo v Novigradu se společně bavily 3 děti a jeden prcek se ptá "co je to kurva" a druhej prcek odpověděl něco ve smyslu, že mu ( maminka nebo tatínek ) říkal, že je to pani, která dělá věci, které maminka dělat nechce ...
Občas se člověk fakt pobaví ...
- Molda222
- Začátečník

Já hraju na PC s gamepadem z PS4. Funguje to suprově bez problémů. Stačí použít USB kabel a stáhnout a zapnout před hraním InputMapper (Což je známý jednoduchý prográmek, který stačí zapnout a je to, ale samozřejmě kdo chce může si tam nastavovat a upravovat spoust zajímavých věcí)T1ger píše:...
Btw ako to je z gamepadom vo W3? Podla pre-launch gameplayov sudim, ze funguje 100% ale chcem sa utvrdit nez s tym zacnem laborovat.
...
Jinak nevíte někdo jaký mají význám a využití ty dva typy měn? Vždy byly orény a ted přibyly i koruny. Dají se směnovat? Jsou někteří obchodníci, kteří používají jen jeden typ apod?
A kdo by měl zájem, může mrknout na muj další díl lets playe, tentokrát sidequest cenný náklad, navštívené místo moci, nějaké souboje a úvod k hlavnímu questu lov na gryfa - https://www.youtube.com/watch?v=NPMx5vJxYtc
CPU: Intel Xeon 1231v3 │ GPU: MSI Nvidia GTX 970 │ MB: Gigabyte H97-D3H │ RAM: Crucial 32 GB,
PSU: Seasonic M12II-620 EVO │ CASE: Fractal Define R5 │ SSD: 2x Crucial MX100 256 GB │ HDD: 2x WD Blue 1 TB,
MONITOR: Samsung S24390HL │ COOLER: Silentium PC Fera 2 │ OS: WIN 10
PSU: Seasonic M12II-620 EVO │ CASE: Fractal Define R5 │ SSD: 2x Crucial MX100 256 GB │ HDD: 2x WD Blue 1 TB,
MONITOR: Samsung S24390HL │ COOLER: Silentium PC Fera 2 │ OS: WIN 10
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To pc musi v tech kartach podvadet to neni mozny i kdyz clovek vyhraje partii tak dostane tak shitozni kartu na to co mel souper v ruce. Jen otazka tu kartu dostane jen po prvni vyhre nebo i vicekrat?
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Sem cetl ze v Novigradu se to da smenit.Molda222 píše: Jinak nevíte někdo jaký mají význám a využití ty dva typy měn? Vždy byly orény a ted přibyly i koruny. Dají se směnovat? Jsou někteří obchodníci, kteří používají jen jeden typ apod?
Jinak koukal sem na letsplay a pekny.Sem zvedavej jak dlouho vydrzis.To bude tak na 200 dilu
- Padre
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No jo,copak gwint...se štěstím jsem vyhrál zatim jen jednu hru,ale pak proste npc tahaji takové karty,ze ziram...S klidem prohraji první kolo,během kterého dolizaji i 6+ karet a pak me roznesou kartama se silou 10,tahaji si z hrobu karty,co se jim dalsi schopnosti klidne ztroji,a při mém nedostatku financí ani nemůžu kupovat nové karty...Urgentne mi dochází nosnost,takze jsem vyhodil skoro 1000 za rozebrani...Nechce se mi instalovat mod,co nastaví příjemnější (realnejsi) ceny buy-sell,ale...
Jinak tem stromum 1.0.3 moc nepomohl...strom na mostu v Novigradu s sebou mlátí jak blázen,vítr nevitr
Jinak tem stromum 1.0.3 moc nepomohl...strom na mostu v Novigradu s sebou mlátí jak blázen,vítr nevitr
AMD Ryzen 5600X -- Endorfy Fera 5 ARGB -- ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II -- Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black -- ASUS ROG STRIX 6650XT -- Samsung 980 1TB -- Fractal Design Anode Bronze 650W -- Fractal Design Pop Mini Air RGB Black TG Clear Tint -- SAMSUNG ODYSSEY G5 Gaming FreeSync 144Hz - LCD IPS monitor 27" přepastováno Thermal Grizzly Kryonaut 12,5W/mK
- Marek4
- Červená karta

-
jen abych si to vyjasnil, nástěnka ve vesnici označená žlutou barvou, obsahuje vždy cca 1 quest který se dá plnit.. obvykle zakázka, a pak jsou tam ty listiny pouze informativní nebo k čemu slouží ? vzal jsem 6 papírů a vedlejšák mám nový pouze jeden.
Díky za vyjasnění.
Díky za vyjasnění.
- Kuffor
- Začátečník

-
Nahodnu kartu dostanes iba po prvej vyhre, po dalsich len peniaze za stavku a nejaky predmet, napriklad par kusov zeleza, bavlny apod. Pokial hras s niekym, s kym mas hrat pre splnenie questu, tam dostanes nejaku specialnu kartu, od ostatnych iba obycajne.Nordir píše:To pc musi v tech kartach podvadet to neni mozny i kdyz clovek vyhraje partii tak dostane tak shitozni kartu na to co mel souper v ruce. Jen otazka tu kartu dostane jen po prvni vyhre nebo i vicekrat?
Mne sa v gwinte celkom dari, zatial som porazil kazdeho
to Marek4: vacsiu cas nastenky tvoria zaujimave miesta, oznacene na mape otaznikom.
- rbclass
- Žlutá karta

-
Skusal niekto spustit hru so 4GB ram ?
- Marek4
- Červená karta

-
díky, už jsem isi všimnul že mam na mapě nějak bílo. jinak v tom vellenu otazníček - poklad, a hlídá ho otvora co mě dá na ránu, nějaká elitka
zkoušel jsem čornout pokald a utéct ale dostane mě do fightu dřív než to stihnu, škoda tam musí být věci :/ 
- CageJ
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Keby ste porovnali hru co sa tyka deja a co sa tyka grafiky... Kto je vitaz ?! GTA V ci W3?
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
- Marek4
- Červená karta

-
grafika W3, děj zatím nemohu posoudit ale W3 je srdcovka, GTA bylo skvělé ale nekupoval jsem to kvůli příběhu.
- Padre
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Se 4gb? Ja mam 8 a když mi podle apky stoupne vytížení RAM nad 60%, W3 mi padá do woken s hláškou,ze aplikace ma málo paměti,jestli ji chci ukončit,fakt nechápu...
Jinak ja serii GTA moc rad nemam,takze jednoznacne W3
Na Gta5 jsem četl jen recenze a viděl krátký gameplay,ale proste me to nepresvedcilo...
Btw Novigrad je skvělej na levelovani...mam pocit,ze jsem tu pořádně nic neudělal a z lvl 11 jsem 13...ve Velenu jsem lítal jak blázen od čerta k ďáblu,než jsem dal level,ale tady...A neskutečně se bavim,opravdu moc
Jinak ja serii GTA moc rad nemam,takze jednoznacne W3
Btw Novigrad je skvělej na levelovani...mam pocit,ze jsem tu pořádně nic neudělal a z lvl 11 jsem 13...ve Velenu jsem lítal jak blázen od čerta k ďáblu,než jsem dal level,ale tady...A neskutečně se bavim,opravdu moc
AMD Ryzen 5600X -- Endorfy Fera 5 ARGB -- ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II -- Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black -- ASUS ROG STRIX 6650XT -- Samsung 980 1TB -- Fractal Design Anode Bronze 650W -- Fractal Design Pop Mini Air RGB Black TG Clear Tint -- SAMSUNG ODYSSEY G5 Gaming FreeSync 144Hz - LCD IPS monitor 27" přepastováno Thermal Grizzly Kryonaut 12,5W/mK
- Dr.Evil
- Začátečník

Mám problém, rád bych věděl jestli je to jen u mě. I přesto, že mám v nastavení rozhraní všechno zapnutý, tak se mě strácí levá půlka HUDu jak je helath bar, znamení, toxicita a dole lektvary, jidlo a petardy. Je to vidět jen když tasím meč, ale po chvilce to samo zase zmizí. Je to tak schválně, nebo se u mě něco podělalo?
A pak mě nejdou házet petardy a střílet z kuše. Prostě tlačítko co mám namapovaný nic nedělá, zkoušel sem to mapovat i jinam a nic to nedělá. V inventáři mám petardy připravený v kolonkách petardy, ale v hře vimím jen dva lektvary a poslední ikonka je prázdná.
Neví někdo co s tím? Pomůže reinstal hry?
Mám gog verzi co sem dostal k VGA.
Předem dík za pomoc.
A pak mě nejdou házet petardy a střílet z kuše. Prostě tlačítko co mám namapovaný nic nedělá, zkoušel sem to mapovat i jinam a nic to nedělá. V inventáři mám petardy připravený v kolonkách petardy, ale v hře vimím jen dva lektvary a poslední ikonka je prázdná.
Předem dík za pomoc.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Marek4
- Červená karta

-
Padre píše:Se 4gb? Ja mam 8 a když mi podle apky stoupne vytížení RAM nad 60%, W3 mi padá do woken s hláškou,ze aplikace ma málo paměti,jestli ji chci ukončit,fakt nechápu...
Jinak ja serii GTA moc rad nemam,takze jednoznacne W3Na Gta5 jsem četl jen recenze a viděl krátký gameplay,ale proste me to nepresvedcilo...
děláš hlavní linku nebo zatím běháš a vše si necháváš na potom ? hlavní mise mám pro level 6 a už jsem devítka, tak ať nejsem přelevlenej
- Padre
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Prevazne vedlejsi, ale proste jsem musel videt Triss,nez pujdu spat
Takze jsem se dostal do postele skoro o 3h pozdeji...Jinak je to docela jedno,Skellige ma doporuceny lvl 16 a ve Velenu mam jeste spooooustu otaznicku,questu a gwintu k odehrani...
Nemam rad Yennefer,uz v knizkach jsem ji nemusel,snad bude mozny se dat zase dohromady s Triss.
Nemam rad Yennefer,uz v knizkach jsem ji nemusel,snad bude mozny se dat zase dohromady s Triss.
- ArgCZ
- Začátečník

musíš si je zvolit do třetí kolonky, zmačkni TAB a pak si ve spodní části kruhu zvol petardu kterou chceš házetDr.Evil píše:
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
- Marty86
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Musíš danou věc kterou chceš použít (petardy, kuše) ještě zvolit v tom rychlovýběru jak máš znamení (standartně podržet Tab), vrchní řádek jsou znamení a ve spodním si vybereš petardu nebo kuši.Dr.Evil píše:A pak mě nejdou házet petardy a střílet z kuše. Prostě tlačítko co mám namapovaný nic nedělá, zkoušel sem to mapovat i jinam a nic to nedělá. V inventáři mám petardy připravený v kolonkách petardy, ale v hře vimím jen dva lektvary a poslední ikonka je prázdná.
Předem dík za pomoc.
Edit: Tak Arg byl rychlejší
i5 10400F - ASUS ROG Strix B460-H Gaming - Corsair Vengeance LPX 2x8 GB 3000 Mhz - Gainward RTX 4060Ti 8 GB - Samsung SSD 970 EVO 1TB - 2x3 TB WD/Seagate - Corsair RM750 - Fractal Design Define R5 - Win10 64-bit
"If you take sexual advantage of her, you're going to burn in a very special level of hell. A level they reserve for child molesters and people who talk at the theater."
"If you take sexual advantage of her, you're going to burn in a very special level of hell. A level they reserve for child molesters and people who talk at the theater."
- Dr.Evil
- Začátečník

Aha dik moc, tak na tab sem od tutrialu už nějak zapoměl.
A ten HUD je v pořádku, že jeho levá část mizi, pokud člověk nebojuje?
Běžně to mám takhle http://i.imgur.com/TLy3Tqk.jpg
A jen když jdu začnu bojovat, nebo mě něco napadne tak se zobrazí i ta levá půlka http://i.imgur.com/otrKMUI.jpg
A v tomto míste jak sou screeny je nějaká matka topivců na lvl 15 asi ji teď na na lvl 5 nedostanu. Neví někdo co je té tuhle co hlídá?
A ten HUD je v pořádku, že jeho levá část mizi, pokud člověk nebojuje?
Běžně to mám takhle http://i.imgur.com/TLy3Tqk.jpg
A jen když jdu začnu bojovat, nebo mě něco napadne tak se zobrazí i ta levá půlka http://i.imgur.com/otrKMUI.jpg
A v tomto míste jak sou screeny je nějaká matka topivců na lvl 15 asi ji teď na na lvl 5 nedostanu. Neví někdo co je té tuhle co hlídá?
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10