Zaklínač 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Zaklínač 3

Příspěvek od dexterav »

on furt z niečoho vypadne, treba len kosiť :mrgreen:
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Ankar_23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ankar_23 »

Musím se k vám přidat, hodně jsem přemýšlel, jestli si W3 koupit, teď nelituji. Jen se tu hru naučit :D
CPU AMD Ryzen 5 5600X MB ASRock B550 Pro4 RAM Corsair Vengeance LPX Black 16GB SSD Samsung 860 EVO 250GB GK MSi GTX 1660Ti PSU Seasonic S12II 620W Case Fractal Design Define R4
Padre
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Padre »

Kositch píše:Nevíte, jak stáhnu to DLC s možnosti měnit Geraltovi fousy? "Zakoupil" jsem to free na GOG a ještě pořád to nemám nikde v knihovně a ani pod dowlnoads u Witechera se mi to neobjevilo??

budu předpokládat, že máš GoG Galaxy...

1) Je třeba "koupit" bezplatný DLC program, normálně v podsekci Witcher 3 za 0 EU (prostě vpravo od nabídky, odkud se hra spouští...měl by tam být ještě jeden ke koupi za 25 EU, to zatím nebrat :)
2) Kliknout na More a poté Configure. (tlačítko vedle zeleného "Play")
3) Zaškrtnout požadovaná DLC, klient je za chvilku stáhne.
AMD Ryzen 5600X -- Endorfy Fera 5 ARGB -- ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II -- Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black -- ASUS ROG STRIX 6650XT -- Samsung 980 1TB -- Fractal Design Anode Bronze 650W -- Fractal Design Pop Mini Air RGB Black TG Clear Tint -- SAMSUNG ODYSSEY G5 Gaming FreeSync 144Hz - LCD IPS monitor 27" přepastováno Thermal Grizzly Kryonaut 12,5W/mK
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

Katali píše:Čau pařani , nesháněl jste někdo smaragdový prášek na výrobu zmijiho stříbrnýho meče ? U prodejce za něj chtějí prez 500 orenu :cry:
vypadne z ducha studny myslím
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Tak mozna dnes se ke hre konecne dostanu a mohl bych si i zahrat. Ti co jsou dal, ovlivnuji savy z dvojky hru nejak vyrazne, nebo je to sumak a jedna se spis jen o odkazy z dvojky bez relevantních dopadu ?
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Katali píše:Čau pařani , nesháněl jste někdo smaragdový prášek na výrobu zmijiho stříbrnýho meče ? U prodejce za něj chtějí prez 500 orenu :cry:
Ahoj,
já ho měl v inventáři již z prologu, z něčeho mi nejdřív padl a pak jsem našel nějaký prstem/náhrdelník který při rozložení nabídl taky smaragdový prášek.
Jak psal dexterav, kosit, kosit a kosit a z něčeho ti padne :wink:
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
Padre
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Padre »

gwint.jpg
Fakt pobavilo jako...DRUHÝ tah třetího kola. A to není žádný gwint mistr, ale obyčejný kovář na baronově sídle, kde teprve chain Q na gwint defacto začíná...a pak to porážejte. Už mám pár výher za sebou, ale do Severního baličku jsem získal jen dvě karty...když počítám i koupené, tak 4x Scoia, 4x Nilfgaard a 3x Příšery...A hraju neustále proti kartám se silou 10 imunní proti počasí, proti tahačům z balíku, z hrobu, spojencům, zábava :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
AMD Ryzen 5600X -- Endorfy Fera 5 ARGB -- ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II -- Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black -- ASUS ROG STRIX 6650XT -- Samsung 980 1TB -- Fractal Design Anode Bronze 650W -- Fractal Design Pop Mini Air RGB Black TG Clear Tint -- SAMSUNG ODYSSEY G5 Gaming FreeSync 144Hz - LCD IPS monitor 27" přepastováno Thermal Grizzly Kryonaut 12,5W/mK
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Padre píše: Tak zrovna tenhle Q skončil dobre :) Baron ma zenu,kterou snad poustevnik vyleci a dohodl se i na návštěvě u dcery...
Jen ti sirotci asi nedopadli nejlíp...BTW SPOILER SPOILER pro jistotu...
Neoznacil bych zavrazdeni deti za dobre :)
oba konce sou spatny...

Btw gwint: ja uz sem ziskal slusny karty pro severni kralovstvi.Tu zenskou u trpaslaika na hrade barona sem dal na prvni pokus.
Asi nejvic OP karta, kterou musite mit aspon 3x je velitelsky roh, ktery zvysuje dmg vsech karet v rade. :) bez ty karty se neobejdete.Spioni se taky hodej.
Taky uz sem vyhral par desitek.
Molda222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Molda222 »

Zatím jsem měl na Gwint asi velké štěstí, protože se každá hra odehrávala takovým způsobem, že jsem první kolo prohrál, druhé kolo se mi povedlo na těsno vyhrát, a třetí už byla často automatická výhra, protože byl soupeř bez karet. Uvidíme co dále, protože zatím jsem myslím hrál jen proti 4 lidem.

Jinak další díl let's playe - https://www.youtube.com/watch?v=NfqIgkg4Okc - tady se mimo jiné můžete podívat na scénu, kdy si můžete navolit Vaše rozhodnutí ze zaklínače 2. Čekal jsem, že jich bude trochu více, ale zase lepší než nic, pokud je někdo takový blb jako já, protože původní savy jsem si nenechal, chtěl jsem před trojkou odehrát dvojku znovu, ale nějak jsem to špatně načasoval, takže to neklaplo. Takže jsem rád, že alespon některé volby si do trojky můžu takto "přenést"
CPU: Intel Xeon 1231v3 │ GPU: MSI Nvidia GTX 970 │ MB: Gigabyte H97-D3H │ RAM: Crucial 32 GB,
PSU: Seasonic M12II-620 EVO │ CASE: Fractal Define R5 │ SSD: 2x Crucial MX100 256 GB │ HDD: 2x WD Blue 1 TB,
MONITOR: Samsung S24390HL │ COOLER: Silentium PC Fera 2 │ OS: WIN 10
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

no ten gwint je docela nakladacka bez lepsich karet si proti nekterejm hracum ani neskrtnete (maj treba 3x 10 immune karty)

obcas se da trosku svindlovat ze treba vynasite karty bez realny hodnoty (3x po sobe dest) aby ste vytahnuli karty z protivnika a kdyz ma 0 tak v poslednim kole zahrajete posledni NPC

to by v realnym svete jen tezko proslo protoze to kolo skonci treba 75:10 (takze od stavu treba 40:5 uz by nikdo realne nehral :D)
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

Buďte tak laskaví a někdo mi prosím napište v jaké fázi hry zhruba jsem, nechci abych hru hned dokončil nebo se někam hnal.

jsem level 15 a dokončil jsem důležitější questy v Novigradu, teď to směřuje tak že se mám vydat na Skellige ostrovy, klidně mi to napište v %, na zaklínačské pevnosti jsem ještě nebyl. Kaer Mo.....

díky
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Marek4 píše:Buďte tak laskaví a někdo mi prosím napište v jaké fázi hry zhruba jsem, nechci abych hru hned dokončil nebo se někam hnal.

jsem level 15 a dokončil jsem důležitější questy v Novigradu, teď to směřuje tak že se mám vydat na Skellige ostrovy, klidně mi to napište v %, na zaklínačské pevnosti jsem ještě nebyl. Kaer Mo.....

díky
Kolik hodin jsi nahrál ? Lze to zjistit v inventáři- Já mám teprv level 5 nebo 6, po 20 hodinách hraní :)
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

dneska jsem byl magor, řekl bych že přes 15 hodin už tam bude :) třeba taková ta oblast pod novigradem posetá otazníky a žlutýma tabulema. tam jsem zatím nebyl.. jen nějak nechci aby to na Skellige skončilo, tohle je klenot ! :D
Padre
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Padre »

Jsem lvl 15, na Skellige se svým tempem se jen tak nedostanu, v Novigradu mám pár Q z main linie hotových, teď dodělávám Juniora a mezitím jsem si odskočil zaboxovat a zagwintovat a hlavně pořádně objevovat Velen, sbírám poklady a kompletuju zaklínačskou zbroj, mám koupenou čtvrtou mapu.
BTW questy co mám na Skellige jsou lvl 24 a tak kolem, takže fakt tam nejdu. Nehledě na to, že cesta tam stojí 1000 korun.
Teď mám celkem 41 questů (nejvyšší lvl 35 a když si vezmu, že mám v Novigradu ještě Q na lvl 24, tak fakt není kam chvátat)a z toho jen 4 v main linii, takže tak :) GoG Galaxy mi ukazuje odehráno 35,5h a u poháru mám 15%...
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

hmm, jak tak slyším jdu na ty vedlejšáky :) kolik máte orénu ? mě se podařilo našetřit 3500 a dál šetřím.
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

recenzenti co dojeli hlavní dějovku prej kolem 30tyho levelu, pochybuju že se zdržovali všema vedlějšákama, takže na 15tym asi v pohodičce zatím
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
Padre
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Padre »

Šetřit se nedá...nejvíc se utrácí za opravy a nákup karet a rozbíjení a vyrábění předmětů...Teď mám kolem 1000, už asi potřetí...sedlové brašny jsem kupoval, párkrát omylem odkoupil prodaný předmět za plnou cenu, zblblý z jiných her, že za něj zaplatím cenu prodejní a tak...
Ale jako zaklínač dělám ostudu, přijímám zakázky a pak je neplním a dělám jiné věci, rozhodl jsem se, že nejdříve ze všeho dodělám aktuální "profesní" záležitosti...

Edit podle inventáře bych /played moc nebral...GoG mi ukazuje lehce ke 38h a v inventáři mám 36
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

Ví někdo kde je barák od Triss nebo jak je označen ? furt říká ať se stavím, * na pokec* ale že by ukázala kde bydlí nebo chtěla doprovodit domů... :D

edit: barák jsem našel :D
Naposledy upravil(a) Marek4 dne ned 24. kvě 2015, 19:21, celkem upraveno 1 x.
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Neda? Ja mam skoro 6000 a neviem co s nimi :P
Netusim kde tie prachy minate. Mam pokupovane brasny na kone a furt upgradujem ked sa da. Peniaze sa len hromadia.
Inac niekto tu daval navod kde bolo pisane, ze vedla novigradu je alchymista ktory vykupuje trofeje za plnu cenu. Odporucam pozriet ak mate financne problemy.
Tiez sa da u Vivaldiho zmenit tie prachy co zbierate z mrtvol. Jeho banka je v Novigrade hned na rohu toho stvorcoveho namestia.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Jak to mate s knizkama (ve hre) ... nechavate si je, vyhazujete nebo prodavate?

Dale, lze se vratit do uvodni lokace? Jsem pokracoval v pribehu a ono mne to presunulo jinam. Mam tam hafo mist neobjevenych.

A pak taky moc nevim jak mam odpovidat na ten !dotaznik" ze Zaklinace 2, protoze jsem ho nehral a vubec nevim na co ci koho se mne ptaji :D.
---
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“