dc++ a dynamická veřejná ip adresa
Moderátor: Don
- primax
- Začátečník

dc++ a dynamická veřejná ip adresa
DC++ jsem nepoužíval celých 5 let a za tu dobu když jsem se k němu vrátil, tak jsem skoro v poli pro vyhledávání nenašel nic jako "dvdrip" nebo "BDRrip". Po zadání nazvu alba se mi zobrazí ve vyhledávaní jen pár písniček z celého alba.
HP ProBook 455 G6
- Oi!@n
- Začátečník

Re: dc++ a dynamická veřejná ip adresa
Matne si vzpominam, ze u dc++ vetsinu mych problemu vyresilo povoleni portu na Firewallu (jak ve windows, tak na routeru, pokud tam mas take firewall zapnuty). Jake porty klient pouziva najdes v nastaveni.
Svoji aktualni IP muzes nastavit na pevno a prepnout se do aktivniho rezimu, ale ve chvili, kdy ti ji zmeni, tak to samozrejme prestane fungovat a musis si ji zase v nastaveni aktualizovat. Uz ani nevim, jestli mi tenkrat ten aktivni rezim prinesl nejakou zasadni zmenu. Myslim, ze ani moc ne.
To uz je let co jsem to pouzival
Jsem docela prekvapen, ze to jeste jede.
Svoji aktualni IP muzes nastavit na pevno a prepnout se do aktivniho rezimu, ale ve chvili, kdy ti ji zmeni, tak to samozrejme prestane fungovat a musis si ji zase v nastaveni aktualizovat. Uz ani nevim, jestli mi tenkrat ten aktivni rezim prinesl nejakou zasadni zmenu. Myslim, ze ani moc ne.
To uz je let co jsem to pouzival
Macbook Pro 13 2020 | i5 / 16 /512