Zdravím mam problém s Virtualními Sítěmi ktere se mi oběvuji jako "nějaký" adaptér. Nevím jak se jich zbavit. Dle Webu jsem si našel že se jedna o VPN prostředek. CISKO co jsem použival k připojení ke škole už davno nemám, a přesto se neustale oběvuje.
Dovedl by mi někdo poradit jak ODstaranit tuto zaležitost ? Když odinstaluju a odstaranim Adaptery a virtualni sítě v Spravci zařízení tak po 1- 3 zpuštěních jsou zpět
Nemas tam jeste stale nainstalovany nejaky sw od toho CISCA? Popr. jine nastroje pro virtualizaci site? Projed si vsechny nainstalovane programy a odinstaluj co nepotrebujes. Pokud si nejsi jisty co odebrat, tak sem hod screen z "Programy a funkce" (cely seznam).
Ve zkratce tam uzivatel pise, ze ve vlastnostech sitoveho adapteru zrusil zaskrtnuti IPv4 a IPv6 protokolu a pote se mu podarilo adapter trvale odebrat ze spravce zarizeni.
Protože jsem na PC neměl moc programů, a ani moc věcí, tak sem si hodil svých pár švestek na flashku, a druhou flashkous win 8.1 jsem udělal čistou instalaci Ja vím trochu šalamoucké, ale funguje to.... prozatím s nejnovějšími drivery na vše se nic takového neděje