To by som netvrdil. Sice je to len trailer ale je viditelne lepsie nasvietenie, lepsi LOD, viac objektov atd. A to ze vypustili stare konzoly uz o niecom hovori.mlrs píše:No nevypada to nijak vyrazne graficky lip nez F3/NV, takze bych to mohl rozjet i na me obstarozni grafice![]()
Vydani Listopad 2016 tipuju
Remake uz nebude a to je len dobre. Je to kultova hra prave kvoli tomu, ze si to uz hodne ludi nepamata a nespomina si na bugy a crashe. Maju v pamati uz len to dobre.Drakes12 píše:Tak tak, Fallout 2 je srdcovka si myslím více lidíKlidně kdyby udělali HD remake Fallouta 2 tak okamžitě kupuju
![]()
Dnes sa uz hateuje vsetko. Od A po Z-t. To je tym rozsirenim netu v domacnostiach a primnoha volneho casu mladistvych. Ale klamal by som keby som tvrdil, ze mi na grafike nezalezi. Hra sice na nej nestoji ale kedze uz mame tie silnejsie GPUcka a pokrocilejsie technologie, je skoda to nevyuzit. Len kvoli neschopnosti ci setreniu. Aj ked F4 bude mnohomilionovy projekt akurat na engine budu setrit? Skor by som ozelel marketing. Dnes to vsak stoji a pada na reklamach.Molda222 píše:Těším se, všude se samozřejmě vyrojil obrovský hate na "prý" strašnou grafiku, ale mě tyhle řeči maximálně jen dokážou rozesmát. Hry přestaly vypadat strašně už tak před 15-20 lety![]()
Hrál jsem všechny díly a i když pro mě asi navždy bude nejoblíbenější Fallout 2, tak jsem si užil všechny díly, i 3ku i New Vegas (Nevím proč, ale New Vegas mě bavil více než trojka). A věřím, že i čtyřka bude super.
Trailer byl fajn.
Tiez mam prejdene vsetky Fallouty. A rozhodne prve dva boli naj. Dokonca aj brotherhood of steel bol skvely.
Ale bolo by krivdenim ak by som zacal tvrdit, ze F3 ci NV bolo na hovno. Ako kombinacia FPSky a Falloutu im to dost vyslo. Izometricky pohlad s turn base by bol podla mna krok spat. Chce to len vyladit terajsi system a priniest par novych veci.
Urcite sa tesim na F4. A na hromadu modov. Aj ked by bolo lepsie keby tie herne mechanizmy sli do hlbky uz v zaklade a nie pomocou modov. To by ale nebola Bethesda keby do toho sla. Ona ako sa mi zda len pripravy podu pre upgrade.