GeForce GTX Titan X/GTX980Ti - info, recenze, zkušenosti

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: GeForce GTX Titan X/GTX980Ti - info, testy, zkušenosti

Příspěvek od Sobo »

CZ_viper píše:Tak to buď v klidu, ty Gigabyte budou až příští čtvrtek, sice mi včera potvrdili tento pátek, ale dnes jsem volal a posunuli to.
Fakt? To jsou choboti... 3 karty měly dorazit dneska, ale najednou nic, budou tady až za týden? Tak to dopadá, když si zaměstnanci daného shopu rozeberou karty mezi sebou / pro známé.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Ty by jsi to dělal taky. :P
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Minimálně si ji půjčit, otestovat a pak dát hezky zákazníkovi otestovanou. :P (no vlastně by to byla služba zdarma navíc - zahoření :lol: )
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

havli píše:4xAA zdaleka nestaci... Tyhle reci ktera grafika "staci" na jaky rozliseni me fakt bavi.
Treba R9 290 - vetsina lidi rekne, ze v pohode staci na hrani cehokoliv ve FHD. Mno, ja davam GTA V 1680x1050 s bidou 45fps... to vazne nestaci, ani zdaleka. Dvojnasobek vykonu by rozhodne nebyl od veci.
Hrani na vysokych fps je taky mnohem prijemnejsi - viz 3tp2.
ked prižmúrim 1.75 očí tak sú povedzme ako tak na WQHD ale ideálne je to na FHD kedže to má aj +- trošku rezervu
4k je čistý margetingový výmysel a tam dokonca ani 2xHE karty stačiť nemusia
mno už predávam 980 :twisted: pre info beriem tú najsprostejšiu defaultnú 980Ti od Asusu
s takými mám najlepšie skúsenosti aj ked nie vždy to kúpim
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Jj, dnes jedině 980 Ti nebo Titan X, pokud neberu v potaz teoreticky příchozí dělo od AMD, do budoucna pro ty co nechtějí měnit grafiku á 1/2 roku nebo rok, tak jedině tak ... :thumbsup:
racecar
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od racecar »

Titan x ked nechces menit grafiku za 1/2 roku tak to je celkom fajn deal :lol:
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

... no kdo na to má, tak jedině Titan X, ne? :wink:
racecar
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od racecar »

No ano, ale niekto by skor cakal ze ak da liter za gk tak ju nebude o pol roka menit :)
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

... jsou i lidi co na to mají a mění častěji drahé SLi/CF komba gpu, takže věc vkusu, názoru, peněz atd... Za mě na delší dobu jedině Titan X nebo 980 Ti (popř. dělo od AMD) a kdo to pochopil jinak, tak má snad teď jasno :)
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

dexterav píše:...už predávam 980 :twisted: pre info beriem tú najsprostejšiu defaultnú 980Ti od Asusu
s takými mám najlepšie skúsenosti aj ked nie vždy to kúpim
porovnal som cenu tej asusky v alze a sharku, v shark o cca 100ecok lacnejsia + hra batman :lol:
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
Shaquille
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Shaquille »

EVGA GeForce GTX 980 Ti Classified Kingpin Edition Pictured
It begins with a large PCB (though not as tall as the one on ASUS Strix), which draws power from a combination of one 6-pin and two 8-pin PCIe power connectors; conditioning it for the GPU using a 15-phase VRM, capable of an obscene amount of current at 600A, letting you stabilize your overclock.
zdroj
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 5700X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Ano, a v reálu dá o 20Mhz víc. Tyhle marketingový kecy o napájení a dalších pikáčovinách mě dostávají asi tak, jako Horst Fuchs v teleshoppingu. Teoreticky by to mohlo mít nějaký význam při extrémním OC na kapalném dusíku, ale do normální herní mašiny je to úplně šumák. Ví se něco o ceně? Ať se zasmějem...
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
RAD-x
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAD-x »

No nevim, u 780Ti uměli Kingpini až o 200MHz víc, což už byl slušnej skok.
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

ale zadarmo to neni
skorej súhlasím zo sobom
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
RAD-x
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAD-x »

Tak jasný, buď na to ty prachy máš, nebo ne...pokud ne tak je to ale celý diskuze o ničem, jelikož si ani nekoupíš ani to obyčejný Tičko.
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

Já trápil Kingpina půl roku na vodě. Ta karta dala skoro bez pár hertzů 1500Mhz...Po tom, co jsem to měl už nic jinýho než 980Ti KPE nechci. Kdo to neměl v ruce a tvrdí že to je obyč karta s pičačindama fakt neví, co mluví. KPE karty mají lepší pwm kontrollery, lepší obvody, OC s Classified Controller Toolem je úplně o něčem jiným než nějakej AB.
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

kingipna by mal kupovať človek čo vie čo stým inak iba vyhodí E
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

Já třeba uvítal probeIT výstupy na DMM. Oproti SW měření to dávalo o 50mV víc, což potvrdili všichni s KPE a Classifiedkama. Když to pak drtíš na krev je těch 50mV celkem důležitejch :)
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Třeba tohle je z recenze na hardwareasylum:
Overclocking Conclusion
This is where we would normally tell you that this is the best video card we have ever used and point to numbers to reinforce this belief but in the big picture 1300Mhz Core / 1800Mhz Memory isn’t all that great. This is especially true when you consider that the regular Ti Classified we reviewed would approach 1350Mhz Core and hit 1950Mhz Memory with hardly any effort.
Když si za něco připlatím, tak očekávám, že za to něco dostanu. V případě grafické karty větší výkon, nebo alespoň nižší hlučnost (i když na tu celkem kašlu). Jenže kdybych si připlatil na Kingpina, tak mi to oproti tomu Gigabyte G1 nic nedá, nějaký rozdíl 75 vs 76FPS pro mě není podstatný. Faktem je, že v owner's clubu na overclock.net má tu 780Ti skoro každý na vodě, kde se už možnosti té karty lépe využijí, ale mě voda nezajímá, tudíž pro mě není zajímavá ani ta karta. Navíc za rok nebo dva se toho budu stejně zbavovat, přičemž většina potenciálních kupujících by to stejně pod vodu nedala, takže by se jim to nevyplatilo, tudíž bych s cenou musel stejně dolů.
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

No jo, jenže tebe voda nezajímá. Taková karta ale taky nemá na vzduchu co dělat. Voda je minimum. Tobě může bejt na vzduchu VRM čidlo jedno, páč s tou teplotou stejně nic neuděláš. Taktovat tak, abys využil mulťák a dostal se k přesnýmu napětí stejně nepotřebuješ, protože jseš už dávno vylimitovanej vzduchem. Imho, 980Ti a 780Ti nemá vůbec na vzduchu co dělat, to jsou karty na vodu. Stejně jako hi-end sokl 2011v3. Nacpat na to vzduch je kontraproduktivní.

Jako neber si to osobně ale polemika nad něčím lepším, co tě subjektivně vlastně nezajímá je o ničem. Pak tu argumentovat o tom, jak to je podle tebe o ničem hi-tech postrádá smysl.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“