ARK: Survival Evolved

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Molda222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Molda222 »

Už někdo zkoušel? Co na ni říkáte?
Jedná se o survival hru na ostrově plném dinosaurů. Online i singleplayer režim. Klasická snaha o přežití, sbírání surovin, crafting, je nutné pít, jíst, hlídat si teplotu, bojovat, stavět atd atd. Zatím to vypadá dost zajímavě, je to ale zatím v early accessu na steamu a podle očekávání to momentálně je a asi ještě nějakou dobu bude dost neoptimalizované, takže i na mém PC, kde jsem jakoukoliv hru rozjel v pohodě na ultra a vysoké FPS, tak tady jsem musel snižovat a i tak tam byly propady FPS a celkově nízké FPS. Ale to časem vyladí.

Kdo ještě nezná nebo nehrál, může mrknout na mých prvních 30 minut z hraní:
https://www.youtube.com/watch?v=7ygo28XfiZA

Případně tady je steam stránka:
http://store.steampowered.com/app/346110/

a oficiální stránka hry:
http://www.playark.com/
CPU: Intel Xeon 1231v3 │ GPU: MSI Nvidia GTX 970 │ MB: Gigabyte H97-D3H │ RAM: Crucial 32 GB,
PSU: Seasonic M12II-620 EVO │ CASE: Fractal Define R5 │ SSD: 2x Crucial MX100 256 GB │ HDD: 2x WD Blue 1 TB,
MONITOR: Samsung S24390HL │ COOLER: Silentium PC Fera 2 │ OS: WIN 10
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: ARK: Survival Evolved

Příspěvek od AllowedCry »

Další z mnoha, co nikdy nevyjde. Otřesná optimalizace atd...
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

To jestli vyjde nebo nevyjde (tzn. dokonci se nebo ne), nikoho nezajima a pokud ano, diva se na to zcela chybne. Optimalizace whatever.

Kazdopadne jo, hra je hodne popularni.
Molda222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Molda222 »

No já bych byl obecně rád, kdyby se vrátily ty časy bez early accessů, veřejných alf, bet atd. Dneska je takové kvantum her, co v podstatě "vyjdou" kompletně nehotové, chvíli to autoři updatujou, opravujou, nahrabou si peníze a hru ani pomalu nedodělají a jdou o dům dál.
Každý se může rozhodnout jestli takové hry chce hrát samozřejmě a některé za to i stojí, ale raději mám hry, které se testují interně a vyjdou už hotové, dobře optimalizované atd.
Ale dal jsem tomu další hodinku a není to vůbec zlé. Své hráče si to najde.
CPU: Intel Xeon 1231v3 │ GPU: MSI Nvidia GTX 970 │ MB: Gigabyte H97-D3H │ RAM: Crucial 32 GB,
PSU: Seasonic M12II-620 EVO │ CASE: Fractal Define R5 │ SSD: 2x Crucial MX100 256 GB │ HDD: 2x WD Blue 1 TB,
MONITOR: Samsung S24390HL │ COOLER: Silentium PC Fera 2 │ OS: WIN 10
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

dalsi hra, ktera se me libi, ale mam uz koupenejch dost her v early acces a do dalsich penize strkat nebudu, dokud se ty predesly nedodelaj v akceptovatelnym stavu, takovyho dayZ lituju do ted...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“