ostré hrany plastového notebooku - jak je vyřešit?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
pavelbures
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ostré hrany plastového notebooku - jak je vyřešit?

Příspěvek od pavelbures »

Dobrý den, koupil jsem si chromebook Toshiba 13" Full HD verzi. Výrobce se nejspíš inspiroval Macbooky, takže všechny hrany jsou hodně ostré. U bočních mi to nevadí, maximálně při přenášení, ale když píšu např. v leže na posteli, tak ostré hrany velmi nepříjemně řežou do ruky. Jak toto vyřešit? U hliníkových Applů se ppužíval pilník, u plastu se bojím. Provizorně jsem hrany za touchpadem olepil lepící pásou, ale není to ono, ve srovnání třeba se staršími Thinkpady, na kterých se dalo psát půl dne bez jakéhokoliv většího omezení, tak hrany na Toshibě jsou pořád při psaní nepříjemně cítit u zápěstí.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: ostré hrany plastového notebooku - jak je vyřešit?

Příspěvek od Butch »

Koupit si chladici podlozku ktera ti tu predni hranu prekryje.
Ja to tak mam v praci. Stary notepal mam s Y510P.
Nektere podlozky maji takovy ten predni "hrbol" tak to je ono.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
pavelbures
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: ostré hrany plastového notebooku - jak je vyřešit?

Příspěvek od pavelbures »

Není to hrbol ve smyslu výstupku po obvodu, jde o to, že hrana je do pravého úhlu, z profilu není zakulacená, ale je tam opravdu cca 90 stupňů. A počítač nosím všude s sebou v tašce, chladící podložka to tak bohužel nevyřeší.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“