Jestli umite cist, tak si zkuzte znova precist co sem napsal.
Psal jsem o pro me prekvapujcich cenach.Kdyz tohle nedokazete pochopit tak nevim.Asi pisu v jinym jazyce
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Jsem jediný kdo tam vidí cenovku 329 dolarů ? Navíc to jsou ceny za referenční karty ... Jsem zvědavej na ten nárůst výkonu oproti 290 (X) . Momentálně jsem bez karty (1080p) a nevím, jakou poříditHEAD píše: 390-250dolaru 7500kc

zase jak vidite,celkem to tu ozilo a pro par babek rozvirilo dalsi spekulacePET5 píše:Tady to připomíná mexickou vlnu. HEAD vždy plácne nějakou informaci vyčtenou z věstecké koule, jež okoření o svůj osobitý názor a ta se chvíli považuje za danou věc, než dojde k vystřízlivění. Eufórie se střídá se zklamáním.
HEAD píše:Ja sem nic nenapsal jako fakt.Reagoval sem na blue storma ohledne prekvapujcich cen.
Jestli umite cist, tak si zkuzte znova precist co sem napsal.
Psal jsem o pro me prekvapujcich cenach.Kdyz tohle nedokazete pochopit tak nevim.Asi pisu v jinym jazyce

V které dimenzi je PST (Pacific Standard Time) od nás posunutý o 21 hodin?Krteq píše:Mimochodem, aby jste se zítra nedivili. Ta akce začíná 16.6. v 9:00 PST, tj. 6 hodin ráno SELČ ale až 17.6.

Pravda, měl jsem za to, že to začíná 9PMRaikkonen píše:V které dimenzi je PST (Pacific Standard Time) od nás posunutý o 21 hodin?Krteq píše:Mimochodem, aby jste se zítra nedivili. Ta akce začíná 16.6. v 9:00 PST, tj. 6 hodin ráno SELČ ale až 17.6.![]()
Jestli správně počítám, tak se akce koná v 18:00 našeho času (rozdíl 9 hodin, v USA mají také letní čas).

Pod názvem exkluzivní si představím tak vysoké, že si to nebude moct koupit nikdo.PET5 píše:Úvaha: Co asi AMD myslí těmi exkluzivními cenami? Vysoké ceny už na trhu máme, takže exkluzivní budou jen tehdy, když budou ještě vyšší, nebo naopak nižší. Tak co? Nahoru nebo dolů?

Já věděl, že jsem to PM někde vidělKrteq píše:Pravda, měl jsem za to, že to začíná 9PMRaikkonen píše:V které dimenzi je PST (Pacific Standard Time) od nás posunutý o 21 hodin?![]()
Jestli správně počítám, tak se akce koná v 18:00 našeho času (rozdíl 9 hodin, v USA mají také letní čas).