Integrovaná grafika je výkonější než NVIDIA
Moderátor: Don
- maroscz
- Nováček
-
Integrovaná grafika je výkonější než NVIDIA
Zdravím,
nevíte čím může být, že moje integrovaná grafika v NTB je výkonější než NVIDIA GeForce GT 840M?
Jedná se o tento notebook - http://www.czc.cz/lenovo-ideapad-z50-70 ... 89/produkt
Ve hře Counter strike či World of warcraft dosáhnu při stejném nastavení lepších fps u integrovaný grafiky. Nevíte někdo, jak je to možné? Ovladače na NVIDII mám nejnovější.
nevíte čím může být, že moje integrovaná grafika v NTB je výkonější než NVIDIA GeForce GT 840M?
Jedná se o tento notebook - http://www.czc.cz/lenovo-ideapad-z50-70 ... 89/produkt
Ve hře Counter strike či World of warcraft dosáhnu při stejném nastavení lepších fps u integrovaný grafiky. Nevíte někdo, jak je to možné? Ovladače na NVIDII mám nejnovější.
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý
Re: Integrovaná grafika je výkonější než NVIDIA
To by se dít nemělo, měla by bejt zhruba 3x výkonější. Nemáš tam třeba jenom omylem v driverech zapnutej Vsync a pod? Udělej test, zkus si třeba stahnout unigine valley a project ho na intelu a pak na NV a hodit sem výsledky, ať víme na čem si stojíme.
- maroscz
- Nováček
-
právě že ji mám vyplou - takhle vypadá mé nastavení NVIDIADOC_ZENITH píše:To by se dít nemělo, měla by bejt zhruba 3x výkonější. Nemáš tam třeba jenom omylem v driverech zapnutej Vsync a pod? Udělej test, zkus si třeba stahnout unigine valley a project ho na intelu a pak na NV a hodit sem výsledky, ať víme na čem si stojíme.

zkusím ten unigine valley a dám vědět
- maroscz
- Nováček
-
Tak jsem udělal test, překvapivě vyšla lépe NVIDIA, přesně jak jsi říkal, cca 3x lepší. Tak nevím kde může být chyba. Asi to je kravina, ale je možný, že by starší hry prostě zvládala hůř?

- dexterav
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
skorej sa ti to dobre neprepína 

Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,2GHz CL38 Patriot Extreme, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,ROG-THOR-1600T, 10TB 850X, Topping D50s + A50s + T5, MPG 321URX QD-OLED, S23Ultra, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- maroscz
- Nováček
-
no když kliknu na exe soubor pravým na myši a tam si tu hru spustím přímo kliknutím, že ji chci zapnout na integrovanou grafiku, tak mi to jede líp než když ji zapnu a jedu na nvidiidexterav píše:skorej sa ti to dobre neprepína
- maroscz
- Nováček
-
zkuste mi poradit nějakou novější hru, kterou bych měl na tomto notebooku rozjet na slušný detaily, abych ověřil, jestli to dělá i u novějších her.
- dexterav
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
všetko musí bežať lepšie na tej NV
najnovšie ovládače, čekni plán napájania
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,2GHz CL38 Patriot Extreme, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,ROG-THOR-1600T, 10TB 850X, Topping D50s + A50s + T5, MPG 321URX QD-OLED, S23Ultra, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- maroscz
- Nováček
-
nevím jak v notebooku zjistit, jak je napájená, nechce se mi notebook rozebírat, když je ještě v zárucedexterav píše:všetko musí bežať lepšie na tej NV
- dexterav
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
vo windowse
max výkon, vyvážený výkon, max úspora energie

- maroscz
- Nováček
-
tady jsem našel jenom nastavení pro Intel graphics a mám ho nastavený na vyvážený. Zkusil jsem udělat testy, když jsem to dal na max výkon a dopadly stejnědexterav píše:vo windowse
- maroscz
- Nováček
-
tak ve hře Grid 2 na medium detaily NVIDIA 50 fps, integrovaná 24, tak tedko nechápu, proč u starších her si vede hůře, když tedko je jasně lepší než integrovaná