Vypadlé klávesy

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Johnny29
Nováček
Nováček

Vypadlé klávesy

Příspěvek od Johnny29 »

Dobrý den. Nějakou náhodou mi na Lenovu Y50 vypadli klávesy caps lock a tabulátor. Mohl by mi někdo poradit jak je dostatek zpět? Děkuji.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Vypadlé klávesy

Příspěvek od Butch »

Jak vypadly? Neni spis neco urvaneho? Podivej se na ten mechanismus jestli nechybi nekde kus plastu.
Typicky male plastove vystupky na krajich te slozene plastove kolebky.
Ty nove klavesky nic nevydrzi, packy co to drzi nemaji ani pul milimetru plastu.
My davali i reklamovat notesy s urvanymi klavesami a bezproblemu nam to uznali a klavesku vymenili.
Sami asi dobre vedi ze je to smejd...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Já mám zase zkušenosti, že to nikdy neuznali, jak je tam jeden dílek poškozen je to mechanické. Pokud jen "vypadly" a není nic poškozeno, dají se nacvaknout zpátky.
Johnny29
Nováček
Nováček

Příspěvek od Johnny29 »

Psal jsem email a najednou se ty klávesy prostě uvolnili. Ulomeného nic není. Zkoušel jsem tam ty klávesy dát znova a nešly docvaknout.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Nam u notesu Lenovo E430 2x reklamaci uznali kdyz odpadl levy SHIFT. Pokazde to bylo u jineho kusu a nebyl problem s reklamaci. Dneska je to delane tak, aby notes byl ve skrince a v batohu a nedejboze ho zapinat nebo na nem dokonce neco delat. To pak hrozi opotrebeni a rozbiti :-D
Se fakt smeju dnesni kvalite. Dojde 10 notesu, 2 jsou vadny a rovnou na reklamaci. Nebo napr. doslo minuly tyden 5ks a rovnou sel jeden na reklamaci s vadnou deskou zrejme(jen blikal power a fn)
Vystupni kontrola neni u Lenova asi zadna.

Pokud neni nic zlomeneho, klavesa jde vratit. Ale laik zlomeni nemusi poznat. Nektere mechanismy jsou tak titerne, ze na prvni podled neni poznat nic a pak clovek zjisti ze je kousicek ulomeneho vystupku a diky tomu klavesa nedrzi. Nebo jsou packy moc od sebe a klavesa vypadava...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“