GTA V - ONLINE

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Re: GTA V - ONLINE

Příspěvek od Octopuss »

Kdyby ta hra nestála za takovou monstrpíču, kvůli těm autům bych to i hrál.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

tak mne sa gamesa pači ,
akurat by mohli pridavat nove Heisty :!: :angry2:

na Teamspeku je srandu pri zavodeni :)
stoRmjE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stoRmjE »

blaho píše:Ale niektori cheaters su fakt zabavny ...
Minule nam jeden robil v meste fontany :)

vcera sme hrali s levelom 1000 , wtf ?

no a na zaver , moj najnovši drobček v garaži :)
Nechápu jak někdo může být tak blbej, aby si nahodil 1000 lvl, když používam cheaty tak aspon trošku inteligentně a ne hned dávat na obdiv svůj lvl :)
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

tak tam je uz takovej binec na serveroch , ze no coment :roll:
ozaj niekedy 3 serveri za sebou a na každom cheater :| hm ...
___

moje garaže su nejake strieborne :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

paci sa mi ked len tak si idem po meste a zrazu v chate : nice car :)
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

blaho píše:tak mne sa gamesa pači ,
akurat by mohli pridavat nove Heisty :!: :angry2:

na Teamspeku je srandu pri zavodeni :)
No jo, když má člověk s kým hrát, hned je to o něčem jiným :)
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Potřeboval bych taky vydělat tolik peněz na ty auta. :-D
Jinak, jak to funguje s opakováním heistů co jsem už udělal? Myslím jako když já je zakládám.
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Po tom, co projdeš všech 5 Heistů, tak si v místnosti na zakládání Heistů můžeš vybrat, který chceš dělat. Nemusíš projít zase všech pět popořadě, ale libovolně.
KubasCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KubasCZ »

A Setupy můžeš přeskočit? Resp. vybrat si jakýkoliv heist/setup jak se ti zachce?
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Údajně by to mělo jít. Jednou mi to říkal maník se kterým jsem hrál, že snad založíš Heist, vyjedeš z hry a po návratu máš díky chybě na výběr jakýkoliv úkol, včetně finálových misí. Ovšem na netu jsem o tom nic bližšího nenašel, ani jsem to nezkoušel, takže nevím.
Jestli chceš jezdit jen finální mise, tak sleduj jaké invite chodí od hráčů, když mám štěstí, chytím za večer i 6-7 finálovek a milion je doma. Je to samozřejmě taky o dohodě na podílu, já pod 20% nejdu, stalo se mi pouze jednou, že leader nechtěl dát víc jak 15%.
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Je to taky o stesti na hrace. Jeden vecer milion, dalsi hovno protze sem chytl absolutni hnupy. Ale zalozit vlastni heist neni zas tak vyhodny pokud nejsi potvora a nenechas si 55% pak docela jo, ale pokud si nechavas 40% tak u tech prvnich heistu to vyjde jakobys dostal jako host 20% a plus vsechnx setupy. Samozrejme u tech s vyssima odmenama se to vyplati. Ale paradoxne mi zrovna ten posledni s bankou prijde nejlehci snad.
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Pokud máš dobrý tým, tak je poslední Heist docela lehký, zvlášť pokud ignorujete motorky a použijete Kurumu. :lol: Běžně děláme 1100000-1200000$. Já mám osobně nejraději Prison break, ten Heist má všechno co mne baví, honičky, střílení lítání v letadle, skoky s padákem, prostě luxus...
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

No, Prison break jsme jednou skoro dokončili ( leader mi dal 30% ) ale při seskoku pak to napsalo, že se ten doktor zabil, nechápu.
Jinak nechápu proč chcete všichni používat Kurumu při posledním heistu? I nějakej hráč mě s tím otravoval, že ať počkám a pojedem Kurumou, všichni čekali a nakonec stejně chcípli blbci, protože přijeli policajti než to ten hňup dovezl. To jako neumíte řídit motorku nebo co? Dojedu tam na motorce za pár minut k lodi bez sebemenších problému, jsou tam opravdu těžší heisty, než zrovna tato stupidní jízda na motorce která není vůbec těžká.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

My obvykle cancelujem heist jakmile se objevi nejakej "pan Kuruma", nesnasim tohle. V lepsim pripade ho instantne kopnu kdyz se prokecne v lobby :D
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

No jasný, je to uplně k hovnu. Jednak to kazí hru, druhak to většinou stejně posere tím čekáním a za třetí, jestli někdo není schopnej na té motorce ujet, což je snad nejlehčí tak to nemá hrát.
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Já taky neříkám, že používám Kurumu, jen že ta možnost je, pokud někdo "nutně" potřebuje peníze. Závěrečná jízda na motorce zas až tak těžká není, ti policajti jsou dost čitelní, stačí naznačit jízdu na jednu stranu a potom projet druhou stranou a nestačí reagovat.
K Prison breaku, doktor se mi nezabil nikdy, ale random hráč s padákem rozmáznutý o skálu bývá docela často, dokonce jsem párkrát zažil, že při závěrečném letu vrtulníkem leavnul (nebo ho vykopla hra) jeden z hráčů, jednou dokonce i se zprávou v chatu" Bye bye!
petrxp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petrxp »

No já jsem zatím jezdil jenom auta. Ale je to bída, sice mám najetý závod kde na 98% vyhraju, takže co závod tak cca 10k (pořád zakládám). Ale i tak to jde pomalu, budu muset zkusit nějaké ty Heisty, snad budu mít občas štěstí..
Jinak Kuruma je absolutně tragické auto ve své třdě, aspoň na závody absolutní shit, dojede vždycky poslední, ani to nezkoušejte :wink: .
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

blaho: pekna garaz, snad eclipse tower nie ? :)
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

co?
KubasCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KubasCZ »

Ptá se, jestli je to garáž toho nejdražšího apartmentu.. Jeho adresa je Eclipse Tower 3 nebo tak nějak...
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

ja ani nevim :oops:

mam 3 baraky, kupil by som este par, ale 3 su max
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“