AMD R9 270 problem s ovladacem

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

AMD R9 270 problem s ovladacem

Příspěvek od liquidfunk »

Panove prosim vas, umrela mi 290x tak sem nahodil 270x, nicmene pri instalaci 15.6 beta driveru se zda ze soucasti neni driver. Nezkousel nekdo ty ovladace a nesetkal se s tim take? V prehledu v instalaci vubec neni driver tak nevim jeslti jsem hloupy ja nebo co. A sada se taky jmenuje beta software suite, byt na jejich webu se to tvari jako beta driver.

Obrázek
VeCkO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Radeony R9 2xx - testy, recenze, zkušenosti

Příspěvek od VeCkO »

Zkus starší drivery.. tohle to dělá když karta nemá podporu pro daný ovladač..
Ryzen 7 9800X3D -|- ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI -|- RX 9070XT Pulse -|- ADATA XPG 48GB CL30
5120x1440 UltraWide Samsung G9

>>>>INSTAGRAM<<<<
>>>>CBR1000RR / GoPro / POV / YOUTUBE<<<<
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

liquidfunk píše:Panove prosim vas, umrela mi 290x tak sem nahodil 270x, nicmene pri instalaci 15.6 beta driveru se zda ze soucasti neni driver. Nezkousel nekdo ty ovladace a nesetkal se s tim take? V prehledu v instalaci vubec neni driver tak nevim jeslti jsem hloupy ja nebo co. A sada se taky jmenuje beta software suite, byt na jejich webu se to tvari jako beta driver.

Obrázek
Použij DDU a pak nainstaluj ten balík znova.
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liquidfunk »

VeCkO píše:Zkus starší drivery.. tohle to dělá když karta nemá podporu pro daný ovladač..
Nahodil sem 15.5 opet. Diky
Krteq píše:
liquidfunk píše:Panove prosim vas, umrela mi 290x tak sem nahodil 270x, nicmene pri instalaci 15.6 beta driveru se zda ze soucasti neni driver. Nezkousel nekdo ty ovladace a nesetkal se s tim take? V prehledu v instalaci vubec neni driver tak nevim jeslti jsem hloupy ja nebo co. A sada se taky jmenuje beta software suite, byt na jejich webu se to tvari jako beta driver.

Obrázek
Použij DDU a pak nainstaluj ten balík znova.
Udelal jsem to 2x a pokazde to same takze navrat k 15.5. Diky
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“